Za podjetja

Programska oprema poteka dela prikaznih slik

Oblikujte učinkovitejši potek dela od postopkov pred tiskanjem do končne obdelave. Zagotovite dosledne natise in upravljanje barv.

Naslednji koraki

ONYX Thrive Océ Edition

ONYX Thrive Océ Edition

Programska oprema ONYX Thrive Océ Edition za potek dela tiskanja je prilagodljiva rešitev za tiskanje visokih naklad, ki je zgrajena okoli mehanizma tiskanja Adobe PDF in tehnologij Adobe Normalizer. Poenostavi potek dela tiskanja dokumentov velikega formata, saj vam zagotavlja natančne, predvidljive in kakovostne rezultate pri delu z grafičnimi programi, obenem pa zmanjšuje število napak.

ONYX Workflow Océ Edition

ONYX Workflow Océ Edition

Nova različica X10 programske opreme ONYX Workflow, ki vključuje pakete ONYX ProductionHouse Océ Edition, ONYX PosterShop Océ Edition in ONYX RIPCenter Océ CS9000 Edition, prinaša nekaj edinstvenih funkcij, kot je lasten vrhunski mehanizem za ustvarjanje barv ONYX in učinkovit potek dela za digitalno barvno tiskanje.

Povezani izdelki in storitve

Povezani izdelki

Povezane storitve

  • Poslovne storitve

    Želite povečati posel, produktivnost, znižati stroške tiskanja ali najeti zunanje partnerje za storitve, povezane s tiskanjem in dokumenti? Ne glede na vaše izzive vam Canon lahko pomaga, da boste cilje dosegli s storitvami po meri.