Canon PosterArtist Lite

PosterArtist Lite

Canonova programska oprema PosterArtist Lite, poenostavljena različica programa PosterArtist z njegovimi osnovnimi funkcijami, vam omogoča, da v samo štirih preprostih korakih oblikujete in natisnete plakate profesionalnega videza. Vključuje več kot 1.300 predlog, fotografij in izrezov za najrazličnejše načine uporabe v poslovnih okoljih. Ustvarjanje privlačnih plakatov in znakov še nikoli ni bilo tako preprosto.

Prednosti

  • Preprosto ustvarjanje čudovitih plakatov
  • Več kot 1.300 predlog, fotografij in izrezkov
  • Funkcije za samodejno popravljanje barv in urejanje besedila
  • Uvoz lastnih slik ali fotografij
  • Tiskanje v Wordu, PowerPointu in Excelu
  • Skupna raba datotek s plakati v oblaku

Podrobne značilnosti

Oglejte si podrobnosti izdelka Canon PosterArtist Lite

Osupljivi izdelki v 4 preprostih korakih


Ustvarjajte lastne privlačne plakate in znake v štirih preprostih korakih. Izberite sličico plakata in nato še želeno predlogo. Izberite vrsto papirja in usmerjenost tiskanja. Uredite besedilo, pisave in barve. Če želite, lahko uvozite lastne slike. Svojo mojstrovino preprosto natisnite s svojo napravo Canon imagePROGRAF.

Velika izbira


PosterArtist Lite vključuje več kot 1.300 predlog, fotografij in slik, s katerimi so ustvarjalne možnosti neskončne. S širokim naborom slik lahko brez težav ustvarite plakate in znake za različna poslovna okolja, vključno s trgovinami, hoteli, letovišči, šolami, javnimi ustanovami, bolnicami, letališči in podjetji.

Več kot plakati


PosterArtist omogoča ustvarjanje več kot samo plakatov. Wordove dokumente, Powerpointove predstavitve, Excelove grafe in celo s Canonovimi napravami skenirane dokumente lahko preprosto uvozite v program PosterArtist in jih takoj natisnete s svojim Canonovim tiskalnikom velikega formata. Poleg tega lahko s Canonovo programsko opremo Direct Print & Share te plakate enostavno delite z drugimi v oblaku.*

*Skupna raba datotek v oblaku bo v programu Direct Print & Share 2.5 na voljo maja 2014. Obstoječe stranke lahko program nadgradijo v središču za prenos Canonove programske opreme.

Specifikacije izdelka

Podrobneje spoznajte izdelek Canon PosterArtist Lite, njegove funkcije in zmožnosti.