Canon Print Studio Pro

Print Studio Pro

S programoma Adobe Photoshop in Adobe Lightroom ali Canonovo programsko opremo Digital Photo Professional tiskajte izjemno kakovostne fotografije ter izkoristite celoten potencial Canonovih digitalnih fotoaparatov EOS v kristalno jasni kakovosti.

Prednosti

  • Poskrbite za najboljšo kakovost tiskanja s Canonovimi tiskalniki imagePROGRAF PRO.
  • Tiskajte fotografije povsem brez težav, učinkovito in s prilagodljivimi možnostmi programov Adobe Photoshop, Lightroom, Photoshop Elements in Canonovo programsko opremo Digital Photo Professional.
  • Shranite svoje "priljubljene nastavitve" in tako izboljšajte natančnost in kakovost natisov ter izboljšajte svojo splošno produktivnost.
  • Canonov fotoaparat EOS povežite s tiskalnikom imagePROGRAF PRO in poskrbite za edinstveno kakovost kristalno jasnih pristnih natisov.
  • Uporabljajte napredne fotografske poteke dela za tiskanje, vključno s paketnim obdelovanjem opravil tiskanja.
  • S funkcijo tiskanja vzorcev lahko isto sliko natisnete z različnimi toni in tako izberete ustrezen učinek.
  • Enostavno namestite vtičnik Print Studio Pro in ga uporabljajte za popolno združljivost z različnimi platformami naprav Windows in Mac.

Podrobne značilnosti

Oglejte si podrobnosti izdelka Canon Print Studio Pro

Enostavni tiskarski poteki dela


Opravila tiskanja lahko vzpostavite neposredno iz standardnih tovarniških programov, vključno s programoma Adobe Photoshop in Lightroom, ter tudi s Canonovo programsko opremo Digital Photo Professional, v izjemno intuitivnem in uporabniku prijaznem programskem okolju.

Poenostavljeno tiskanje


Z uporabo programskega preverjanja na zaslonu* pred tiskanjem lahko zmanjšate število nezadovoljivih natisov, z možnostjo tiskanja vzorcev pa lahko isto sliko natisnete z različnimi toni in tako izberete ustrezen učinek, ki ga želite za končni rezultat tiskanja. Priljubljene nastavitve lahko ponovno uporabite in prikličete zgodovino nastavitev. Enostavno lahko vzpostavite in zaženete opravila paketnega tiskanja na več slikah.

Funkcije postavitve slik


Canonov vtičnik Print Studio Pro izboljša programske zmogljivosti in v enem opravilu tiskanja omogoča postavljanje slike, centriranje, obračanje za 90°, prilagajanje obrob in še veliko več.

Učinkovito upravljanje barv


Canon Print Studio Pro uporablja učinkovit sistem upravljanja barv za natančno prikazovanje barv v vmesnikih Canonove strojne opreme in programsko opremo Adobe ter tako poskrbi, da pri pretvarjanju barv ne pride do napak.

Edinstvena kakovost kristalno jasnih pristnih natisov


Canonov vtičnik Print Studio Pro z reproduciranjem kontrasta in funkcijami digitalnega optimizatorja objektiva (DLO) Canonove programske opreme Digital Photo Professional omogoča kristalno jasne pristne natise ter na papirju natančno reproducira celotno strukturo, jasnost in teksturo fotografij, ki so bile posnete s Canonovimi digitalnimi fotoaparati EOS. DLO odpravlja slabo kakovost, ki jo povzroča uhajanje črnila, brisanje slik in preslaba jasnost ali kontrast v zajetih fotografskih podatkih. Funkcija reproduciranja kontrasta pri tiskanju natančno reproducira naravno ostrino slike.
*Pri programskem preverjanju je priporočljivo redno umerjati zaslon.

Specifikacije izdelka

Podrobneje spoznajte izdelek Canon Print Studio Pro, njegove funkcije in zmožnosti.

Slike izdelkov podajamo samo za ponazoritev. Nekatere funkcije so izbirne. Več podrobnosti si lahko ogledate v specifikacijah izdelka ali tako, da se obrnete na Canonovega predstavnika.