Spazio-hero1

Spazio81 okrepil sodelovanje s Canonom z namenom nadaljnje rasti poslovanja

Vse od svoje ustanovitve leta 2008 milansko podjetje Spazio81, specializirano za umetniško upodabljanje, širi svoje tiskarske storitve in sloves. Podjetje se po zaslugi kakovostnih fotografij ponaša z zavidanja vrednim portfeljem strank z vsega sveta, med katerimi so vrhunski fotografi in luksuzne znamke, kar jim je omogočil 60-palčni 12-barvni Canonov tiskalnik velikega formata imagePROGRAF. Podjetje Spazio81 še naprej sodeluje s Canonom in se pri tem opira na kombinacijo digitalne dediščine obeh podjetij ter tako širi ponudbo svojih storitev in izkorišča mnoge možnosti, ki jih nudi digitalni tisk.

Spazio81 je spoznal, da se bo moral prilagoditi in razširiti, če želi razviti svoj posel. V sodelovanju s Canonom je italijanski specialist za slike iskal dodatno rešitev, s katero bi lahko izpolnil in presegel zahteve strank, hkrati pa bi mu pomagala vstopiti na nove trge, kot so arhitektura, tehnika in gradbeništvo ter notranje oblikovanje.

Spazio-image1

»Kljub temu, da Marco živi daleč stran v New Yorku, še vedno uporablja naše storitve za tiskanje, kar je za naše podjetje veliko priznanje.«

Alessandro Locatelli, izvršni direktor podjetja Spazio81