Laserski tiskalniki, ki omogočajo mobilno tiskanje

Slika glave

Canon ponuja širok nabor laserskih tiskalnikov in skenerjev za tablične računalnike in pametne telefone za majhna in srednje velika podjetja ter majhne delovne skupine. Ne glede na to, ali želite tiskati prek lokalnega omrežja ali v oblaku, ima Canon rešitev za vas.

Določeni laserski tiskalniki podpirajo Apple® AirPrint™ in Mopria™ ter program Canon PRINT Business, ki omogočajo tiskanje in skeniranje iz mobilnih naprav v lokalnem omrežju. Nekateri modeli podpirajo tudi Google Cloud Print, da lahko tiskate iz osebnega računalnika ali mobilne naprave prek oblaka.

Opomba: tiskalniki imageRUNNER ADVANCE nimajo potrdila Mopria.

Tiskajte takoj iz naprave Apple iOS ali Android

Tiskanje z mobilnimi napravami Mopria   Airprint mobile printing_Logo

Tiskajte iz združljivih naprav iOS in Android brez nameščanja aplikacij ali povezovanja kablov.

Z napravami Apple iOS, ki podpirajo AirPrint, in napravami Android s storitvijo Mopria* lahko tiskate neposredno prek brezžičnega omrežja.  *Pri napravah Android bo morda potrebno namestiti vtičnik.

Tiskanje iz naprav Android s storitvijo Mopria

Pametni telefoni in tablični računalniki s potrdilom Mopria samodejno zaznajo Canonove tiskalnike, ki omogočajo storitev Mopria, prek brezžične povezave. Uporabniki lahko natisnejo e-pošto in dokumente iz mobilnih naprav enako preprosto, kot bi jih natisnili iz računalnika.

Organizacija Mopria Alliance, katere ustanovna članica je družba Canon, je neprofitna članska organizacija. Njen cilj je zagotavljanje intuitivnega, enostavnega, brezžičnega tiskanja iz pametnih telefonov, tabličnih računalnikov in drugih mobilnih naprav.

Več informacij o storitvi Mopria

Prenos programa Canon PRINT Business za operacijska sistema Apple iOS in Android

Logotip programa PRINTCanon PRINT Business je brezplačen program za skeniranje in izboljšano tiskanje. Skenirajte iz Canonovih večnamenskih naprav v iPhone, iPad ali napravo s sistemom Android, nalagajte skene v različne shrambe v oblaku, pošiljajte e-poštna sporočila z dodanimi prilogami ter tiskajte

Za naprave iPhone in iPad

Več informacij in podprti tiskalniki

Prenos

Tiskajte iz katere koli naprave, kjer koli ste, s programom Google Cloud Print

Pripravljeno_za_Google_Cloud_Print_160S programom Google Cloud Print lahko tiskate iz katere koli naprave s spletno povezavo, kjer koli ste, vključno iz telefona, tabličnega računalnika in osebnega računalnika. Potrebujete le račun Google, s katerim dostopate do naših tiskalnikov, ki lahko tiskajo iz oblaka.

Na spodnjem seznamu preverite združljivost vašega tiskalnika. Za več informacij o programu Google Cloud Print se obrnite na družbo Google.

Opomba: LBP6780x, LBP7680Cx zahtevajo namestitev programa Google Cloud Print v tiskalnik.

Imate tiskalnik PIXMA?

Canon ponuja tudi podporo za brezžično povezavo, tiskanje v oblaku in AirPrint za tiskalnike PIXMA in SELPHY.

Več informacij:

Povezljivost in podprti tiskalniki

Program Canon Easy-PhotoPrint za iPhone, iPad in iPod Touch

Program Canon Easy-PhotoPrint za Android

Program Canon Easy-PhotoPrint za Windows RT

Oglejte si specifikacije posameznega izdelka, da preverite razpoložljivost posameznih funkcij in združljivost s programsko opremo.

iPad, iPhone, iPod in iPod touch so blagovne znamke podjetja Apple Inc., zaščitene v ZDA in drugih državah. AirPrint™ in logotip AirPrint sta blagovni znamki podjetja Apple Inc.

Android™ in Google Cloud Print™ sta zaščiteni blagovni znamki podjetja Google Inc.