E-vzdrževanje

Z avtomatiziranjem večine časovno zamudnih opravil, ki jih zahtevajo Canonove omrežne naprave, vam e-vzdrževanje omogoča, da se osredotočite na bolj pomembne dejavnosti.

  • Zmanjšajte količino skrbništva s samodejnim odčitavanjem števcev

  • Prihranite čas z oddaljeno diagnostiko

  • Avtomatizirajte naročanje potrebščin za podaljšanje časa delovanja naprave

  • Uporabite profile uporabe naprav za hitrejše uvajanje

  • Zasnovano za Canonove večfunkcijske naprave

Zdaj vam je na voljo veliko učinkovitejši način za vzdrževanje Canonovih naprav. Z e-vzdrževanjem lahko avtomatizirate večino časovno zamudnih opravil, ki jih zahtevajo Canonove omrežne naprave. Tako se lahko osredotočite na bolj pomembne dejavnosti.   

Brez truda zmanjšajte količino skrbništva

Namesto vsakomesečnega odčitavanja števcev ali uporabe približkov, ki jih morate urediti pozneje, lahko z e-vzdrževanjem avtomatizirate celoten postopek. E-vzdrževanje v skladu z najstrožjimi varnostnimi protokoli posreduje ponudniku storitev ustrezne informacije prek interneta brez posredovanja skrbnika.  

Omogočite optimalen čas delovanja naprav 

E-vzdrževanje s Canonovo oddaljeno diagnostiko skrbno spremlja vse Canonove naprave v omrežju. Če pride do napake ali naprave ne delujejo ustrezno glede na določena merila, ponudnik storitev takoj prejme samodejno e-poštno obvestilo. To zagotavlja hiter odziv – klic strokovnjaka za izdelek ali obisk tehnika – in podaljša čas delovanja naprave.  

Izboljšajte upravljanje tonerja 

E-vzdrževanje samodejno ugotovi, ko so ravni tonerja nizke, in naročilo pošlje neposredno ustreznemu servisnemu centru. To pomeni, da vam ne bo treba skrbeti, da vam zmanjka tonerja, prav tako pa vam ne bo treba ustvarjati nepotrebnih zalog.

Ustvarite profile uporabe naprav 

E-vzdrževanje vam pomaga pri oddaljenem pregledu stanja, obremenitve in vzorcev uporabe vsake naprave. Tako so vam na voljo koristne informacije pri odločanju, kje in kako uvesti naprave znotraj velike organizacije.  

Programska oprema za e-vzdrževanje je zasnovana za Canonove večfunkcijske naprave, deluje pa tudi z določenimi napravami drugih proizvajalcev.  Za več informacij se obrnite na ponudnika storitev.