From online to reality in seconds.
alt text goes here

S spleta

v resničnost

v samo nekaj sekundah.

Tiskanje tvojih najlepših trenutkov z družabnih omrežij je zdaj prav tako enostavno kot njihovo objavljanje. Ustvarjaj trajne offline spomine s fotografijami s svojega pametnega telefona, digitalnega fotoaparata, SD-kartic in drugih medijev – s kompaktnim tiskalnikom za fotografije SELPHY.

Razišči čudoviti novi svet tiskanja

Dodaj svojim zgodbam več barve, deli jih na spletu in v realnosti. Raziskuj neskončne možnosti tiskanja svojih najljubših zgodb, ki bodo tako trajale več kot le 24 ur! Uporabi nalepke, slike, črte, besedilo, barve – izkoristi ta ogromni novi svet obogatene resničnosti, ki samo čaka, da ga natisneš!

Explore a new world of printing

Najboljši prijatelj vaših družabnih omrežij

Ljubljenčki so vešči zbiranja všečkov tako na spletu kot v realnosti. Tiskanje najboljših trenutkov tvojega psička na družabnih omrežjih je zdaj enostavno kot sprehod po parku. Loti se ustvarjanja! Ustvari mu lasten #hashtag in se zabavaj, medtem ko tiskaš najlepše fotografije svojega štirinožnega prijatelja. Tako tvoj BFF ne bo prikrajšan niti za trenutek tvojih dogodivščin!

Your Instagram’s best friend

Tiskanje brez težav

Raziskovanje imaš v krvi, prav tako deljenje, a ni treba, da je tiskanje tvojih fotografij s spleta tako ekstremna izkušnja kot tvoje avanture. Bolj enostavno je, kot si lahko predstavljaš, in stvari tako postanejo še bolj zabavne! Natisni vtise s svojih ekspedicij in jih deli, da bodo vsi na tekočem s tvojimi najnovejšimi dogodivščinami.

A printing without challenges

Selphy CP1300

Brez truda prenesi spomine s svojega pametnega telefona v resničnost s fotografijami najvišje kakovosti, ki bodo trajale celo življenje.

Kjerkoli že si, v trenutku ustvari trajne fotografije, ki jih natisneš s svojih kompatibilnih pametnih naprav, fotoaparatov in več – s pomočjo prenosnega wifi tiskalnika fotografij. Deli dragocene spomine na najrazličnejše edinstvene načine z neštetimi možnostmi postavitve in dodatkov.

SELPHY CP1300

Selphy CP1300

Sledi nam na družabnih omrežjih za več novic

Facebook