Lorenzo Agius
alt text goes here

Profesionalci izbirajo

za vas

Naša linija fotoaparatov DSLR in tiskalnikov združuje izjemno zmogljivost, osupljivo kakovost fotografij in zanesljivost. Izkoristite časovno omejeno ponudbo in dobite do 200 € popusta na izbrane izdelke. Raziskujte svet in v objektiv ujemite njegove zgodbe.

EOS 5D Mark IV: Razlika je v podrobnostih

Od trenutka, ko svetloba pripotuje skozi objektiv, fotoaparat EOS 5D Mark IV ujame vsak odtenek, vsako barvo, vsako podrobnost. Canonu je z novim tipalom, ki premore neverjetno jasnost, ponovno uspelo doseči še subtilnejše dimenzije podrobnosti. Uglejte svoj svet kot še nikoli doslej.

Več

Lorenzo Agius

Seznam prodajalcev

Big Bang d.o.o.
Foto Beseničar d.o.o.
Foto Format d.o.o.
Foto Grad d.o.o.
Harvey Norman Trading d.o.o.
Mimovrste d.o.o.
Tridist d.o.o. 

Pripravite se na sezono

PROMOTOR IN UDELEŽENCI 

1. Promotor je Canon CEE GmbH, Oberlaaer Straße 233, 1100 Vienna, Austria (promotor). 

2. Vsi sodelujoči (udeleženci) morajo biti stari najmanj 18 let in prebivalci Republike Slovenije. 

3. Zaposleni v družbi promotorja in njihovih hčerinskih družbah, člani njihovih družin, agenti in druge stranke, ki so neposredno vključeni v izvajanje te promocije in sponzorstva, ne morejo sodelovati kot udeleženci. 

4. Z nakupom povezanega Canonovega izdelka v okviru te promocije se predpostavlja, da se vsi udeleženci strinjajo, da jih zavezujejo ti pogoji in določila, razen če ni pisno določeno drugače. 

5. Promocija velja le za nakupe v teh Pogojih in določilih navedenih izdelkov (»promocijski izdelki«) pri pooblaščenih slovenskih trgovcih v Sloveniji ter traja od ponedeljka 11. 3. 2019, do vključno nedelje 7. 4. 2019 (»promocijsko obdobje«). Noben nakup, opravljen po končnem datumu, to je 7. 4. 2019, ne bo upravičen do ugodnosti promocije. 

6. Promocija bo trajala do porabe zalog. 

7. Promocija ni prenosljiva. Kakršna koli nadomestila v obliki denarja ali kredita v okviru promocije niso mogoče. 

8. Trgovci, ki sodelujejo v promociji, so:
Big Bang, d. o. o.
Foto Beseničar, d. o. o.
Foto Format, d. o. o.
Foto Grad, d. o. o.
Harvey Norman Trading d.o.o.
Mimovrste, d. o. o.
Tridist, d. o. o. 


OMEJITEV ODGOVORNOSTI 

9. Promotor si pridržuje pravico, da izloči nepopolne ali nečitljive vnose ali tiste, ki sicer ne izpolnjujejo prej navedenih zahtev. 

10. Canon si pridržuje pravico, da ne prizna promocijskih pogojev za izdelek, če domneva, da je prišlo do zlorabe ali kršitve pogojev te akcije. 

11. Promotor ne odgovarja za nikakršno izgubo, škodo ali poškodbo, ne glede na vzrok, ki bi v okviru te promocije lahko doletela sodelujoče. Vendar nič od tega, kar je navedeno v teh pravilih, ne izključuje ali omejuje Canonove odgovornosti za morebitne telesne poškodbe ali smrt, če bi do teh prišlo zaradi dokazane malomarnosti Canonovih zaposlenih ali predstavnikov. 

12. Če bi glede razlage ali izvajanja pravil o kateri koli zadevi, ki je povezana s promocijsko akcijo, prišlo do spora, je odločitev direktorjev promocijske akcije dokončna in brez nadaljnje korespondence. 

13. Ta določila in pogoje ter vse spore, ki izhajajo iz njih ali so v povezavi z njimi, urejajo in tolmačijo avstrijski zakoni in so zanje neizključno pristojna avstrijska sodišča.