FINE cartridges

ČRNILO PIXMA

KARTUŠE PIXMA FINE

Črnilna kartuša PIXMA FINE zagotavlja vrhunsko kakovost s priročno in preprosto uporabo za izjemno kakovostne natise in dokumente, izdelane z največjo učinkovitostjo.

Zakaj kartuše s črnilom FINE?

Črnilna kartuša Canon PIXMA FINE vsebuje celotno barvno lestvico, ki je potrebna za tiskanje izjemno kakovostnih natisov in dokumentov. Črnila in tiskalna glava so združeni v eni sami priročni enoti, ki jo lahko preprosto zamenjate v nekaj sekundah. Sistem kartuš FINE omogoča tudi hitro tiskanje, ko je pomembna vsaka sekunda.

Canon Camera

Enostavna namestitev in zamenjava

Canonov sistem črnil FINE je zasnovan z mislijo na uporabnika. Če morate zamenjati le eno ali dve enoti, boste glede na tiskalnik porabili manj časa za vzdrževanje in več za tiskanje. Črnilni vložek se preprosto zaskoči z enim samim klikom, kar potrdi pisk ali klik tiskalnika, ko je zaklenjen na mestu. Zdaj lahko začnete tiskati.

Vrhunska kakovost in dolga življenjska doba ne glede na nalogo

Sistem črnil FINE vključuje pigmentna črnila in črnila na osnovi barvil, ki uporabljajo našo tehnologijo ChromaLife 100. To pomeni, da bodo nastali natisi zagotovo obstojni do 100 let. Sistem FINE se odlično obnese tudi pri tiskanju. Pravzaprav ni popoln samo za tiskanje fotografij, ampak tudi za voščilnice, nalepke za majice ter vsa umetniška dela ali izdelke.

Canon Camera

Črnilo po seriji modelov

Ali potrebujete pomoč pri iskanju črnila?

Odkrijte popolno črnilo, toner ali papir za vaš tiskalnik Canon.