Canon EF 100mm f/2 USM

EF 100mm f/2 USM

EF 100 mm f/2 USM je kratek telefoto objektiv s široko zaslonko, zato je idealen za portrete. Objektiv stisne obrazne poteze in zagotavlja, da predmet fotografiranja izstopa iz zamegljenega ozadja.

Prednosti

  • Srednji telefoto objektiv
  • Hitra zaslonka f/2
  • Motor ostrenja USM s stalnim ročnim ostrenjem
  • Najmanjša razdalja ostrenja 90 cm
  • Velikost filtra 58 mm
  • Prevleke Super Spectra preprečujejo podvajanje slike in učinek bleščanja.

Podrobne značilnosti

Oglejte si podrobnosti izdelka Canon EF 100mm f/2 USM

Dolga goriščna razdalja in kompaktna zasnova


100 mm objektiv EF f/2 USM ima veliko največjo zaslonko, vendar je relativno kompakten. 100 mm goriščna razdalja fotografom omogoča, da ohranijo udobno delovno razdaljo od predmetov fotografiranja, in tudi stisne perspektivo. Ostre, jasne slike lahko posnamete pri vseh zaslonkah v celotnem razponu.

Velika zaslonka f/2


Velika največja zaslonka f/2 omogoča izjemne hitrosti fotografiranja pri šibki svetlobi brez bliskavice. Fotografiranje s tako širokimi zaslonkami tudi zamegli ozadje, tako da je predmet fotografiranja bolj poudarjen.

Mehka zameglitev ozadja


Skoraj okrogla membrana zaslonke daje neizostrenim delom mehkejši, enakomernejši pridih. Ostri predmeti v ospredju izstopajo iz gladko zamegljenega ozadja.

Ultrazvočno ostrenje


Krožni ultrazvočni motor zagotavlja izjemno hitro in skoraj neslišno samodejno ostrenje. Zaradi natančnega vrtenja lahko natančno dosežete točko izostritve. Na voljo je tudi stalna ročna preglasitev, s katero lahko popravite izostritev, ne da bi zapustili način samodejnega ostrenja.

Premaz Super Spectra


Premazi Super Spectra zagotavljajo natančno uravnoteženost barv in izboljšajo kontrast. Zmanjšajo tudi bleščanje in podvajanje slike – običajni težavi, ki ju povzroči svetloba, ki se odbija od tipala fotoaparata.

Vgrajeno merjenje osvetlitve s sistemom bliskavice E-TTL II


Objektiv pošlje podatke o razdalji nazaj v sistem bliskavice združljivega fotoaparata EOS, s čimer je zagotovljena optimalna osvetlitev z bliskavico.

Specifikacije izdelka

Podrobneje spoznajte izdelek Canon EF 100mm f/2 USM, njegove funkcije in zmožnosti.

Galerija vzorcev

Ogled galerije

Related Products

Širokokotni objektivi

Dosezite širši vidni kot in spravite v kader še več – z našo ponudbo širokokotnih objektivov.