Canon EF 180mm f/3.5L Macro USM

EF 180mm f/3.5L Macro USM

S telefoto objektivom lahko posnetke od blizu, ki so naravne velikosti, naredite od daleč, ne da bi zmotili predmet fotografiranja. Idealno za fotografiranje divje narave.

Prednosti

  • Zmogljiv Canonov makro objektiv družine L
  • Telefoto goriščna razdalja
  • Življenjska reprodukcija slike (1:1)
  • Elementi 3 leč z zelo nizko razpršitvijo
  • Omejevalnik razdalje z 2 korakoma
  • Okrogel motor USM za samodejno ostrenje
  • Priložen nastavek za stativ

Podrobne značilnosti

Oglejte si podrobnosti izdelka Canon EF 180mm f/3.5L Macro USM.

Telefoto makro objektiv


180 mm objektiv EF f/3,5L Macro USM je telefoto makro objektiv, ki omogoča povečavo do 1,0-krat. Posnetke od blizu, ki so naravne velikosti, lahko naredite od daleč in z manj tveganja, da boste zmotili predmet fotografiranja (idealno za žuželke in ostalo divjo naravo). Notranji plavajoči sistem ostrenja zmanjša nihanja v aberaciji, ki nastane zaradi sprememb razdalje ostrenja. To zagotavlja izjemno ostrino objektiva od 1,0-kratne povečave do neskončnosti.

Kakovost družine L


Odlikujejo jo najvišji Canonovi standardi natančne zasnove in optične vrhunskosti. Družina L je Canonova vodilna serija profesionalnih objektivov, ki združuje izjemno ločljivost slike in vrhunsko zmogljivost z zasnovo za vse vremenske razmere, ki preprečuje vdor prahu in vlage.

Obroč USM za samodejno ostrenje z ročno razveljavitvijo


Canonov sistem z obročem USM za samodejno ostrenje uporablja ultrazvočne frekvenčne vibracije za hitro, natančno in praktično neslišno delovanje. Stalna ročna razveljavitev ostrenja prek velikega obroča, ki se ne premika med samodejnim ostrenjem, fotografom omogoča takojšnjo prilagoditev posnetka.

Premaz Super Spectra


Prevleke Super Spectra zagotavljajo natančno uravnoteženost barv in visok kontrast ter preprečujejo podvajanje slike in učinek bleščanja, tako da vpijajo svetlobo, ki se odbija od notranjih elementov leč ali slikovnega tipala.

Dodatna oprema


Objektivu sta priložena sončna zaslonka in mehka torbica.

Specifikacije izdelka

Podrobneje spoznajte izdelek Canon EF 180mm f/3.5L Macro USM, njegove funkcije in zmožnosti.

Related Products

Širokokotni objektivi

Dosezite širši vidni kot in spravite v kader še več – z našo ponudbo širokokotnih objektivov.