Canon EF 200mm f/2.8L II USM

EF 200mm f/2.8L II USM

200 mm objektiv EF f/2,8L II USM prihaja iz Canonove družine profesionalnih objektivov L. Opremljen je z okroglim motorjem USM in dvema elementoma z zelo nizko razpršitvijo za odlično ostrino in zmogljivost fotografiranja.

Prednosti

  • Zgradba in optika serije L
  • Elementi dveh leč z zelo nizko razpršitvijo
  • Hitro in tiho samodejno ostrenje z USM
  • Premazi Super Spectra
  • Krožna zaslonka za odlično in enakomerno zameglitev ozadja
  • Posredovanje informacije fotoaparatu o razdalji za sistem bliskavice E-TTL II
  • Mehka torbica in pokrov objektiva

Podrobne značilnosti

Podrobneje si oglejte izdelek Canon EF 200mm f/2.8L II USM

Kompakten telefoto objektiv


Dva steklena elementa UD (z zelo nizko razpršitvijo), skupaj s tehnologijo ostrenja zadaj omogočata, da lahko z 200 mm objektivom EF f/2,8L II USM posnamete izjemno ostre slike. Zameglitev ozadja je gladka in naravna.

Kakovost družine L


Družina L je Canonova vodilna družina profesionalnih objektivov, ki predstavlja najboljše v natančno zasnovani optiki EF. Objektivi družine L združujejo izjemno zmogljivost s preprosto uporabo, poleg tega pa so odporni na prah in vlago.

Velika zaslonka f/2.8


Hitra največja zaslonka f/2,8 omogoča izjemne hitrosti fotografiranja pri šibki svetlobi brez bliskavice. Odprta zaslonka omogoči tudi podrobno nadzorovanje globine polja.

Ultrazvočno ostrenje


Krožni ultrazvočni motor zagotavlja izjemno hitro in skoraj neslišno samodejno ostrenje. Zaradi natančnega vrtenja lahko natančno dosežete točko izostritve. Na voljo je tudi stalna ročna preglasitev, s katero lahko popravite izostritev, ne da bi zapustili način samodejnega ostrenja.

Premaz Super Spectra


Premazi Super Spectra zagotavljajo natančno uravnoteženost barv in izboljšajo kontrast. Zmanjšajo tudi bleščanje in podvajanje slike – običajni težavi, ki ju povzroči svetloba, ki se odbija od tipala fotoaparata.

Vgrajeno merjenje osvetlitve s sistemom bliskavice E-TTL II


Objektiv pošlje podatke o razdalji nazaj v sistem bliskavice združljivega fotoaparata EOS, s čimer je zagotovljena optimalna osvetlitev z bliskavico.

Dodatna oprema


K 200 mm objektivu EF f/2.8L USM sta priloženi sončna zaslonka in mehka torbica.

Specifikacije izdelka

Podrobneje spoznajte izdelek Canon EF 200mm f/2.8L II USM, njegove funkcije in zmožnosti.

Galerija vzorcev

Ogled galerije

Ali vam lahko pomagamo izbrati nov objektiv?

Naš pripomoček za izbiro objektiva vam bo predstavil družino objektivov in pomagal izbrati popoln objektiv za vas in vaš fotoaparat EOS.