Canon EF 200mm f/2L IS USM

EF 200mm f/2L IS USM

EF 200 mm f/2L IS USM je srednji telefoto objektiv z visoko zmogljivostjo in je namenjen profesionalnim fotografom. Velika zaslonka f/2 zagotavlja optimalne rezultate v prostorih in pri šibki svetlobi.

Prednosti

  • L serija izdelave
  • Velika zaslonka f/2
  • Stabilizator slike, ki doprinese k petim stopnjam daljšemu osvetlitvenem času z zaznavo stativa
  • Prevleke objektiva Super Spectra
  • Fluoritni in UD elementi
  • Obroč USM za samodejno ostrenje s stalno ročno razveljavitvijo ostrenja

Podrobne značilnosti

Oglejte si podrobnosti izdelka Canon EF 200mm f/2L IS USM

L serija izdelave


Objektiv EF 200 mm f/2L IS USM vsebuje Canonovo natančno optiko najvišje kakovosti. Serija L je Canonova ponudba najboljših objektivov, ki združujejo izjemno kakovost slike z izrednim delovanjem. Tesnilo proti prahu in vlagi omogoča učinkovito zaščito pred škodljivimi elementi tudi v slabih vremenskih pogojih.

Velika zaslonka f/2


Velika največja zaslonka f/2 omogoča izjemne hitrosti fotografiranja pri šibki svetlobi brez bliskavice. Velika zaslonka omogoča tudi natančen nadzor globinske ostrine za izredne portrete.

Stabilizator slike, ki doprinese k petim stopnjam daljšemu osvetlitvenem času


Canonova tehnologija stabilizacije slike omogoča do 5 stopenj daljši osvetlitven čas brez opaznega povečanja zamegljenosti slike. Samodejno zaznavanje obračanja fotoaparata samodejno izklopi stabilizator slike v vodoravni ali navpični smeri pri sledenju premikajočih se predmetov. Zaznavanje stativa samodejno izboljša delovanje stabilizatorja slike.

Prevleka Super Spectra


Prevleke Super Spectra zagotavljajo natančno uravnoteženost barv in visok kontrast ter preprečujejo podvajanje slike in učinek bleščanja, tako da vpijajo svetlobo, ki se odbija od notranjih elementov leč ali digitalnih tipal EOS.

Fluoritni in UD elementi


Za optimalno vizualno zmogljivost objektiv vsebuje fluoritne in UD (ultra nizka razpršitev) elemente, ki zmanjšajo kromatične aberacije. Rezultat je jasna slika z veliko kontrasta in izjemno kakovostjo po celotni sliki.

Krožna zaslonka


Krožna zaslonka omogoča gladko in enakomerno zamegljenost ozadja – idealno za izolacijo predmeta pri veliki zaslonki ali portretiranju.

Obroč USM za samodejno ostrenje z ročno razveljavitvijo


Canonov sistem z obročem USM za samodejno ostrenje uporablja ultrazvočne frekvenčne vibracije za hitro, natančno in praktično neslišno delovanje z odličnim nastavljanjem obroča. Stalna ročna razveljavitev ostrenja prek velikega obroča, ki se med samodejnim ostrenjem ne vrti, fotografom omogoča takojšnjo prilagoditev posnetka. Na voljo je tudi način s prednastavljenim ostrenjem, ki ga lahko srečamo na objektivu EF 300 mm f/2,8L IS USM in omogoča izbiro in shranjevanje izbranih položajev ostrenja. Te položaje lahko nato po potrebi hitro prikličete.

Specifikacije izdelka

Podrobneje spoznajte izdelek Canon EF 200mm f/2L IS USM, njegove funkcije in zmožnosti.

Galerija vzorcev

Ogled galerije

Related Products

Širokokotni objektivi

Dosezite širši vidni kot in spravite v kader še več – z našo ponudbo širokokotnih objektivov.