Canon EF 20mm f/2.8 USM

EF 20mm f/2.8 USM

S širokim vidnim kotom in veliko globino polja je EF 20 mm f/2,8 odlična izbira za krajinske, arhitekturne in reportažne fotografe. Objektiv, ki ga lahko uporabite skoraj povsod.

Prednosti

  • Izjemno širokokotni objektiv z vidnim poljem 94°
  • Motor ostrenja USM s stalno ročno razveljavitvijo ostrenja
  • Najmanjša razdalja ostrenja 25 cm
  • Premazi Super Spectra

Podrobne značilnosti

Oglejte si podrobnosti izdelka Canon EF 20mm f/2.8 USM

Dinamična širokokotna zasnova


Z vidnim poljem 94˚ lahko EF 20 mm f/2,8 USM zajame celotno vidno polje človeka in še veliko več. Odličen objektiv za krajinske in dokumentarne fotografe. Popačenje je v veliki meri popravljeno za naravno perspektivo pri fotografiranju arhitekture in interjerjev.

Hitra največja zaslonka


Največja zaslonka f/2,8 omogoča fotografiranje brez bliskavice in stativa pri šibki svetlobi, ko uporaba stativa ni priročna.

Asferični in UD elementi


Za optimalno vizualno delovanje leča vsebuje asferične elemente za odpravljanje sferične aberacije ter elemente super UD (z zelo nizko razpršitvijo) za odpravljanje kromatične aberacije. Rezultat so jasne, visoko kontrastne in nepopačene kakovostne slike vse do robov.

Ultrazvočno ostrenje


Krožni ultrazvočni motor zagotavlja izjemno hitro in skoraj neslišno samodejno ostrenje. Zaradi natančnega vrtenja lahko natančno dosežete točko izostritve. Na voljo je tudi stalna ročna preglasitev, s katero lahko popravite izostritev, ne da bi zapustili način samodejnega ostrenja.

Premaz Super Spectra


Premazi Super Spectra zagotavljajo natančno ravnovesje barv in visok kontrast. Poleg tega preprečujejo podvajanje slike in učinek bleščanja, tako da vpijajo svetlobo, ki se odbija od notranjih elementov leč ali digitalnega tipala fotoaparata.

Specifikacije izdelka

Podrobneje spoznajte izdelek Canon EF 20mm f/2.8 USM, njegove funkcije in zmožnosti.

Related Products