Canon EF 28-300mm f/3.5-5.6L IS USM

EF 28-300mm f/3.5-5.6L IS USM

Od širokokotnega načina do telefoto načina samo z enim objektivom. S prilagodljivostjo 11-kratnega obsega povečave in kakovostnim steklom iz Canonove serije L je ta objektiv vrhunski pripomoček za fotografe na poti.

Prednosti

  • 11-kratna povečava
  • Kakovost družine L
  • Stabilizator slike
  • Najmanjša razdalja ostrenja 0,7 m
  • Stalno ročno ostrenje
  • Zasnova, odporna na prah in pljuske
  • Krožna zaslonka
  • Merjenje razdalje E-TTL II
  • Premazi leče, optimirani za uporabo z digitalnimi fotoaparati

Podrobne značilnosti

Oglejte si podrobnosti izdelka Canon EF 28-300mm f/3.5-5.6L IS USM

Pravi večnamenski objektiv


Canonova najnovejša profesionalna serija je z obsegom povečave, ki vključuje tako širokokotni način kot super telefoto način, zasnovana za profesionalne fotografe, ki želijo zmanjšati stopnjo menjevanja objektiva in skupno težo fotografske opreme. Popolna izbira za fotoreporterje in fotografe, ki so vedno na poti.

Stabilizator slike s tremi koraki


Tehnologija stabilizatorja slike (IS), ki je vgrajena v objektiv EF 28-300 mm f/3.5-5.6L IS USM, prinaša prednost treh korakov pri šibki svetlobi. Tako lahko uporabljate počasnejše hitrosti zaklopa, ne da bi tresenje fotoaparata povzročilo zamegljenost – to je uporabno v primerih, ko ne morete uporabiti stativa ali bliskavice. Ko objektiv zazna, da fotograf obrača fotoaparat, da sledi subjektu, ki se premika, izklopi tehnologijo IS v tej smeri.

Ultrazvočno ostrenje


Krožni ultrazvočni motor zagotavlja izjemno hitro in skoraj neslišno samodejno ostrenje. Zaradi natančnega vrtenja lahko natančno dosežete točko izostritve. Na voljo je tudi stalna ročna preglasitev, s katero lahko popravite izostritev, ne da bi zapustili način samodejnega ostrenja.

Idealen za uporabo z digitalnimi fotoaparati


Optimirani premazi in oblika odpravljajo bleščanje in podvajanje slike, zato je objektiv EF 28-300 mm popolna izbira za uporabo z digitalnimi fotoaparati. Ko je objektiv nameščen na fotoaparat DSLR s tipalom velikosti APS-C, je njegov razpon goriščne razdalje 45–480 mm.

Natančna optika za visoko kakovost slik


Čudovit kontrast, nizka stopnja popačenosti in visoka ločljivost od roba do roba slike so prisotni v celotnem razponu povečave. Z elektromagnetno opno (EMD) lahko hitro, tiho in izjemno natančno nadzorujete zaslonko. Krožna zaslonka zagotavlja prijetno zamegljeno ozadje.

Specifikacije izdelka

Podrobneje spoznajte izdelek Canon EF 28-300mm f/3.5-5.6L IS USM, njegove funkcije in zmožnosti.

Galerija vzorcev

Ogled galerije

Ali vam lahko pomagamo izbrati nov objektiv?

Naš pripomoček za izbiro objektiva vam bo predstavil družino objektivov in pomagal izbrati popoln objektiv za vas in vaš fotoaparat EOS.