Canon EF 28mm f/1.8 USM

EF 28mm f/1.8 USM

Zasnova 28 mm objektiva EF f/1,8 USM zagotavlja ravnovesje med ugodno ceno in optično zmogljivostjo, medtem ko največja zaslonka, f/1,8, omogoča fotografiranje brez uporabe stativa ob šibki svetlobi.

Prednosti

  • Širok 75° vidni kot pri fotoaparatih polne velikosti
  • Hitra zaslonka f/1,8
  • Motor ostrenja USM s stalno ročno razveljavitvijo ostrenja
  • Najmanjša razdalja ostrenja 25 cm
  • Asferični element leče
  • Velikost filtra 58 mm

Podrobne značilnosti

Oglejte si podrobnosti izdelka Canon EF 28mm f/1.8 USM

Hitro in široko


Največja zaslonka objektiva f/1,8 fotografom omogoča, da uporabljajo visoke hitrosti zaslonke v različnih svetlobnih razmerah in zameglijo ozadje z nadzorom globine polja. Asferični element leče popravi popačenost in zagotavlja, da je slika ostra v vsej svoji velikosti.
Ko je nameščen na fotoaparatih EOS s tipali velikosti APS-C, ta 28 mm objektiv EF f/1,8 USM nudi vidno polje, ki je enako kot pri 45 mm objektivu na fotoaparatu polne velikosti, zato je idealen standardni objektiv s hitro zaslonko.

Ultrazvočno ostrenje


Krožni ultrazvočni motor zagotavlja izjemno hitro in skoraj neslišno samodejno ostrenje. Zaradi natančnega vrtenja lahko natančno dosežete točko izostritve. Na voljo je tudi stalna ročna preglasitev, s katero lahko popravite izostritev, ne da bi zapustili način samodejnega ostrenja.

Premaz Super Spectra


Premazi Super Spectra zagotavljajo natančno uravnoteženost barv in izboljšajo kontrast. Zmanjšajo tudi bleščanje in podvajanje slike – običajni težavi, ki ju povzroči svetloba, ki se odbija od tipala fotoaparata.

Vgrajeno merjenjeosvetlitve s sistemom bliskavice E-TTL II


28 mm objektiv EF f/1,8 USM pošlje podatke o razdalji nazaj v združljivi sistem bliskavice fotoaparata EOS, s čimer je zagotovljena optimalna osvetlitev z bliskavico.

Specifikacije izdelka

Podrobneje spoznajte izdelek Canon EF 28mm f/1.8 USM, njegove funkcije in zmožnosti.

Ali vam lahko pomagamo izbrati nov objektiv?

Naš pripomoček za izbiro objektiva vam bo predstavil družino objektivov in pomagal izbrati popoln objektiv za vas in vaš fotoaparat EOS.