Canon EF 28mm f/1.8 USM

EF 28mm f/1.8 USM

Zasnova 28 mm objektiva EF f/1,8 USM zagotavlja ravnovesje med ugodno ceno in optično zmogljivostjo, medtem ko največja zaslonka, f/1,8, omogoča fotografiranje brez uporabe stativa ob šibki svetlobi.

Prednosti

  • Širok 75° vidni kot pri fotoaparatih polne velikosti
  • Hitra zaslonka f/1,8
  • Motor ostrenja USM s stalno ročno razveljavitvijo ostrenja
  • Najmanjša razdalja ostrenja 25 cm
  • Asferični element leče
  • Velikost filtra 58 mm

Podrobne značilnosti

Oglejte si podrobnosti izdelka Canon EF 28mm f/1.8 USM

Hitro in široko


Največja zaslonka objektiva f/1,8 fotografom omogoča, da uporabljajo visoke hitrosti zaslonke v različnih svetlobnih razmerah in zameglijo ozadje z nadzorom globine polja. Asferični element leče popravi popačenost in zagotavlja, da je slika ostra v vsej svoji velikosti.
Ko je nameščen na fotoaparatih EOS s tipali velikosti APS-C, ta 28 mm objektiv EF f/1,8 USM nudi vidno polje, ki je enako kot pri 45 mm objektivu na fotoaparatu polne velikosti, zato je idealen standardni objektiv s hitro zaslonko.

Ultrazvočno ostrenje


Krožni ultrazvočni motor zagotavlja izjemno hitro in skoraj neslišno samodejno ostrenje. Zaradi natančnega vrtenja lahko natančno dosežete točko izostritve. Na voljo je tudi stalna ročna preglasitev, s katero lahko popravite izostritev, ne da bi zapustili način samodejnega ostrenja.

Premaz Super Spectra


Premazi Super Spectra zagotavljajo natančno uravnoteženost barv in izboljšajo kontrast. Zmanjšajo tudi bleščanje in podvajanje slike – običajni težavi, ki ju povzroči svetloba, ki se odbija od tipala fotoaparata.

Vgrajeno merjenjeosvetlitve s sistemom bliskavice E-TTL II


28 mm objektiv EF f/1,8 USM pošlje podatke o razdalji nazaj v združljivi sistem bliskavice fotoaparata EOS, s čimer je zagotovljena optimalna osvetlitev z bliskavico.

Specifikacije izdelka

Podrobneje spoznajte izdelek Canon EF 28mm f/1.8 USM, njegove funkcije in zmožnosti.

Related Products