Canon EF 300mm f/2.8L IS II USM

EF 300mm f/2.8L IS II USM

Zmogljiv super telefoto objektiv družine L z vgrajenim stabilizatorjem slike s 4 koraki in 3 načini delovanja je popoln za vse vrste fotografiranj hitrega dogajanja. EF 300 mm f/2,8L IS II USM zagotavlja izjemno kakovost fotografij v robustnem in lahkem ohišju.

Prednosti

  • Zmogljiv super telefoto objektiv z obsegom goriščne razdalje 300 mm in odprtostjo f/2,8
  • Član Canonove priznane družine L
  • Vzdržljiv, robusten in lahek
  • Stabilizator slike s 4 koraki
  • Izboljšana kakovost fotografij s premazom SWC
  • 3 načini stabilizatorja slike
  • Tiho in hitro samodejno ostrenje

Podrobne značilnosti

Oglejte si podrobnosti izdelka Canon EF 300mm f/2.8L IS II USM

Zmogljiv super telefoto objektiv


Z veliko odprtostjo zaslonke f/2,8 je EF 300 mm f/2.8L IS II USM zmogljiv super telefoto objektiv, ki prinaša neverjetno kakovost fotografij v vzdržljivem in lahkem ohišju.

Kakovost družine L


Družina L je Canonova vodilna družina profesionalnih objektivov, ki predstavlja najboljše v natančno zasnovani optiki EF. Objektivi družine L združujejo izjemno zmogljivost s preprosto uporabo, poleg tega pa so odporni na prah in vlago.

Stabilizator slike s 4 koraki


Optični stabilizator slike s 4 koraki – zasnovan posebej za razpon goriščne razdalje tega objektiva – preprečuje zamegljenost slik, do katere lahko pride pri snemanju iz roke ali pri nizki hitrosti zaklopa. Samodejno zaznavanje obračanja fotoaparata zagotavlja odlične posnetke pri sledenju premikajočih se predmetov, ker pa je sistem stabilizatorja slike v objektivu, je mogoče prizor med zajemanjem videti v iskalu.

Izboljšana kakovost fotografij s premazom SWC


Canonov patentiran premaz elementa objektiva, ki je pod valovno dolžino svetlobe, zmanjšuje podvajanje slike in učinek bleščanja, ki ju povzročajo notranji odsevi. S tem, ko premaz odstrani vzrok, zmanjša odseve in pripomore k ostrejšim, jasnejšim slikam.

3 načini stabilizatorja slike


Nov 3. način samodejnega ostrenja aktivira stabiliziranje slike samo med osvetlitvijo, zato je najbolj primeren za fotografiranje hitrega dogajanja, še posebej v primerih, ko se zahteva obračanje fotoaparata.

Hitro in tiho samodejno ostrenje


Obroč USM (ultrazvočni motor) z ultrazvočnimi vibracijami poganja izredno hitro in skoraj neslišno samodejno ostrenje. K hitremu samodejnemu ostrenju pripomorejo tudi hiter CPE in optimirani algoritmi. Elektronska stalna ročna preglasitev ostrenja je na voljo brez predhodnega preklopa iz načina samodejnega ostrenja.

Specifikacije izdelka

Podrobneje spoznajte izdelek Canon EF 300mm f/2.8L IS II USM, njegove funkcije in zmožnosti.

Galerija vzorcev

Ogled galerije

Related Products

Širokokotni objektivi

Dosezite širši vidni kot in spravite v kader še več – z našo ponudbo širokokotnih objektivov.