Canon EF 300mm f/4L IS USM

EF 300mm f/4L IS USM

300 mm objektiv EF f/4L IS USM omogoča prenosljivost in kakovost slike. Objektiv je sestavljen iz elementov leč z zelo nizko razpršitvijo za večjo optično zmogljivost ter tehnologijo stabilizacije slike za zmanjšanje zameglitev zaradi premikanja fotoaparata.

Prednosti

  • Zgradba in optika serije L
  • Elementi dveh leč z zelo nizko razpršitvijo
  • Hitro in tiho samodejno ostrenje z USM
  • Premazi Super Spectra
  • Krožna zaslonka za odlično in enakomerno zameglitev ozadja
  • Velikost filtra 77 mm

Podrobne značilnosti

Oglejte si podrobnosti izdelka Canon EF 300mm f/4L IS USM

Visoko kakovosten, stabiliziran telefoto objektiv


300 mm objektiv EF f/4L IS USM je kompakten telefoto objektiv s stabilizatorjem slike, ki izravna tresenje fotoaparata, kar omogoča, da slika ni zamegljena tudi, če uporabite dva koraka nižjo hitrost zaslonke kot običajno. Stabilizacijo je mogoče izklopiti v eni smeri, da je mogoče panoramsko premikanje.

Kakovost družine L


Družina L je Canonova vodilna družina profesionalnih objektivov, ki predstavlja najboljše v natančno zasnovani optiki EF. Objektivi družine L združujejo izjemno zmogljivost s preprosto uporabo, poleg tega pa so odporni na prah in vlago.

Ultrazvočno ostrenje


Krožni ultrazvočni motor zagotavlja izjemno hitro in skoraj neslišno samodejno ostrenje. Zaradi natančnega vrtenja lahko natančno dosežete točko izostritve. Na voljo je tudi stalna ročna preglasitev, s katero lahko popravite izostritev, ne da bi zapustili način samodejnega ostrenja.

Premaz Super Spectra


Premazi Super Spectra zagotavljajo natančno uravnoteženost barv in izboljšajo kontrast. Zmanjšajo tudi bleščanje in podvajanje slike – običajni težavi, ki ju povzroči svetloba, ki se odbija od tipala fotoaparata.

Vgrajeno merjenje osvetlitve s sistemom bliskavice E-TTL II


Objektiv pošlje podatke o razdalji nazaj v sistem bliskavice združljivega fotoaparata EOS, s čimer je zagotovljena optimalna osvetlitev z bliskavico.

Specifikacije izdelka

Podrobneje spoznajte izdelek Canon EF 300mm f/4L IS USM, njegove funkcije in zmožnosti.

Related Products

Ali vam lahko pomagamo izbrati nov objektiv?

Naš pripomoček za izbiro objektiva vam bo predstavil družino objektivov in pomagal izbrati popoln objektiv za vas in vaš fotoaparat EOS.

Širokokotni objektivi

Dosezite širši vidni kot in spravite v kader še več – z našo ponudbo širokokotnih objektivov.