Objektivi za DSLR

Canon EF 35mm f/1.4L II USM

Ta profesionalni širokokotni objektiv z naravno perspektivo in zaslonko f/1,4 omogoča fotografiranje pri šibki svetlobi.

Prednosti

 • Širokokoten pogled in naravna perspektiva

 • Vrhunska zmogljivost pri šibki svetlobi in nadzor globine polja

 • Postavlja nove standarde kakovosti slike

 • Hitro in diskretno ostrenje

 • Fotografirajte tudi v zahtevnih razmerah

Podrobne značilnosti

 • Širokokoten pogled in naravna perspektiva

  Klasičen, nekoliko širokokoten objektiv s 35 mm goriščno razdaljo radi uporabljajo dokumentarni fotografi, saj z njim ujamejo predmet v naravnem okolju, pri tem pa ne popačijo perspektive.

 • Odlična zmogljivost pri šibki svetlobi

  Velika odprtost zaslonke f/1,4 v dveh korakih zajame več svetlobe kot objektiv s povečavo f/2,8, zato je ta objektiv idealen za fotografiranje iz roke pri šibki svetlobi.Fotografi lahko med snemanjem s širokimi zaslonkami omejijo globino polja. En od načinov, kako dosežete učinek, kot bi predmet izstopal iz ozadja, je ustvarjanje učinkov plitkega ostrenja. Ta način je zlasti učinkovit, če ga uporabite skupaj širokokotnim vidnim poljem.Zaslonka objektiva z 9-lopaticami nemoteno in naravno ustvari neizostrena območja.

 • Postavlja nove standarde kakovosti slike

  Refrakcijska optika modrega spektra je izdelana iz organskega optičnega materiala, ki so ga razvili v Canonu. Ta optika preprečuje nastajanje barvne obrobe z revolucionarno stopnjo popravkov kromatske aberacije.Optika z ultra nizko razpršitvijo in dva asferična elementa objektiva zagotavljajo neverjetno ostrino po celem prizoru – tudi če je objektiv povsem odprt.Prevleka iz snovi, ki je pod valovno dolžino svetlobe, poveča kontrast ter odpravlja bleščanje in podvajanje slike pri snemanju proti svetlobi.

 • S hitrim in diskretnim ostrenjem boste ujeli tudi nepričakovano

  Samodejno ostrenje s krožnim ultrazvočnim motorjem omogoča natančno, hitro in skoraj neslišno ostrenje, zato lahko nemoteno snemate prizor.S stalnim ročnim ostrenjem lahko prilagajate ostrenje, pri tem pa vam ni treba spreminjati načina ostrenja ali umikati fotoaparata stran od oči.

 • Fotografirajte tudi v zahtevnih razmerah.

  Kakovostna izdelava Canonove legendarne serije L izžareva samozavest in zagotavlja trajno uporabo. Zaščita pred vremenskimi razmerami varuje pred prahom in vlago, fluorov premaz pa ščiti sprednji in zadnji element objektiva pred mastjo ter umazanijo in poenostavi čiščenje.

 • Refrakcijska optika modrega spektra

  Pri Canonu so razvili refrakcijsko optiko modrega spektra, da bi odpravili pojavljanje barvnih obrob pri objektivih z velikim premerom. Prilagodljiv organski optični material je pri popravkih, npr. odpravljanju barvnih obrob, učinkovitejši od drugih tehnologij, kot so fluoritni elementi in stekleni elementi z nizko razpršitvijo ali super nizko razpršitvijo. Barvne obrobe nastajajo zaradi kromatične aberacije – pojava, pri katerem se svetloba različnih barv seka v različnih točkah. Vpliv tega pojava lahko zmanjšate z optičnim materialom refrakcijske optike modrega spektra v objektivu EF 35 mm f/1,4L II USM. Ostale elemente v objektivu lahko optimirate za vrhunsko ostrino, kontrast in odpornost na bleščanje.

Širokokotni objektivi

Dosezite širši vidni kot in spravite v kader še več – z našo ponudbo širokokotnih objektivov.
Več informacij