Canon EF 35mm f/2 IS USM

EF 35mm f/2 IS USM

35 mm prvovrsten objektiv s stabilizatorjem slike s štirimi koraki in največjo odprtostjo zaslonke f/2 – popoln za fotografiranje pri šibki svetlobi. Ultrazvočno samodejno ostrenje je hitro in natančno. Asferični element objektiva poveča kakovost slike.

Prednosti

  • Največ štirje koraki stabilizacije slike
  • Hitra zaslonka z največjim razmerjem f/2
  • Ultrazvočno samodejno ostrenje za hitro in natančno ostrenje
  • Kompaktna in lahka oblika
  • Zaslonka z devetimi lopaticami za gladko zameglitev
  • Elementi iz litega stekla za dosledno ostrino
  • Najmanjša razdalja ostrenja 0,24 m

Podrobne značilnosti

Oglejte si podrobnosti izdelka Canon EF 35mm f/2 IS USM

Naraven širokokoten pogled


EF 35 mm f/2 IS USM ponuja naravno perspektivo in širši kot pogleda, zato je pri uporabi fotoaparatov DSLR polne velikosti dobra alternativa tradicionalnim 50 mm objektivom. Pri fotoaparatih EOS s tipali velikosti APS-C omogoča kot pogleda, ki je podoben tistemu pri 56 mm objektivih.

Stabilizator slike za fotografiranje pri šibki svetlobi


Fotografirajte iz roke pri šibki svetlobi s hitrostmi zaslonke, ki so do štiri korake počasnejše, kot je priporočeno. Tehnologija stabilizatorja slike samodejno zazna, ko fotograf vodoravno obrača fotoaparat, da sledi premikajočim se predmetom, in izklopi stabiliziranje v tej smeri.

Velika odprtost zaslonke f/2


Fotografiranje z veliko odprtostjo zaslonke do f/2 omogoča fotografom, da delajo z majhno globino polja. Uživajte v svetli sliki v iskalu in uporabljajte relativno visoke hitrosti zaslonke tudi pri šibkejši svetlobi.

Napredno samodejno ostrenje


Uživajte v hitrem in skoraj neslišnem samodejnem ostrenju, ki ga zagotavlja krožni ultrazvočni motor. Obdržite nadzor s stalno ročno preglasitvijo ostrenja.

Napredna optična zasnova


Asferičen element objektiva omogoča najvišjo kakovost slike, zaslonka s sedmimi lopaticami pa zagotavlja gladko zameglitev brez ostrenja. EF 35 mm f/2 IS USM omogoča ostrenje do bližine 0,24 m, da se lahko predmetom zares približate.

Kompaktna zasnova


EF 35 mm f/2 IS USM je dovolj majhen, da ga spravite v torbo, zato je popoln za ustvarjanje reportaž in ulično fotografijo.

Specifikacije izdelka

Podrobneje spoznajte izdelek Canon EF 35mm f/2 IS USM, njegove funkcije in zmožnosti.

Related Products

Širokokotni objektivi

Dosezite širši vidni kot in spravite v kader še več – z našo ponudbo širokokotnih objektivov.