Canon EF 35mm f/2 IS USM

EF 35mm f/2 IS USM

35 mm prvovrsten objektiv s stabilizatorjem slike s štirimi koraki in največjo odprtostjo zaslonke f/2 – popoln za fotografiranje pri šibki svetlobi. Ultrazvočno samodejno ostrenje je hitro in natančno. Asferični element objektiva poveča kakovost slike.

Prednosti

  • Največ štirje koraki stabilizacije slike
  • Hitra zaslonka z največjim razmerjem f/2
  • Ultrazvočno samodejno ostrenje za hitro in natančno ostrenje
  • Kompaktna in lahka oblika
  • Zaslonka z devetimi lopaticami za gladko zameglitev
  • Elementi iz litega stekla za dosledno ostrino
  • Najmanjša razdalja ostrenja 0,24 m

Podrobne značilnosti

Oglejte si podrobnosti izdelka Canon EF 35mm f/2 IS USM

Naraven širokokoten pogled


EF 35 mm f/2 IS USM ponuja naravno perspektivo in širši kot pogleda, zato je pri uporabi fotoaparatov DSLR polne velikosti dobra alternativa tradicionalnim 50 mm objektivom. Pri fotoaparatih EOS s tipali velikosti APS-C omogoča kot pogleda, ki je podoben tistemu pri 56 mm objektivih.

Stabilizator slike za fotografiranje pri šibki svetlobi


Fotografirajte iz roke pri šibki svetlobi s hitrostmi zaslonke, ki so do štiri korake počasnejše, kot je priporočeno. Tehnologija stabilizatorja slike samodejno zazna, ko fotograf vodoravno obrača fotoaparat, da sledi premikajočim se predmetom, in izklopi stabiliziranje v tej smeri.

Velika odprtost zaslonke f/2


Fotografiranje z veliko odprtostjo zaslonke do f/2 omogoča fotografom, da delajo z majhno globino polja. Uživajte v svetli sliki v iskalu in uporabljajte relativno visoke hitrosti zaslonke tudi pri šibkejši svetlobi.

Napredno samodejno ostrenje


Uživajte v hitrem in skoraj neslišnem samodejnem ostrenju, ki ga zagotavlja krožni ultrazvočni motor. Obdržite nadzor s stalno ročno preglasitvijo ostrenja.

Napredna optična zasnova


Asferičen element objektiva omogoča najvišjo kakovost slike, zaslonka s sedmimi lopaticami pa zagotavlja gladko zameglitev brez ostrenja. EF 35 mm f/2 IS USM omogoča ostrenje do bližine 0,24 m, da se lahko predmetom zares približate.

Kompaktna zasnova


EF 35 mm f/2 IS USM je dovolj majhen, da ga spravite v torbo, zato je popoln za ustvarjanje reportaž in ulično fotografijo.

Specifikacije izdelka

Podrobneje spoznajte izdelek Canon EF 35mm f/2 IS USM, njegove funkcije in zmožnosti.

Related Products

Ali vam lahko pomagamo izbrati nov objektiv?

Naš pripomoček za izbiro objektiva vam bo predstavil družino objektivov in pomagal izbrati popoln objektiv za vas in vaš fotoaparat EOS.

Širokokotni objektivi

Dosezite širši vidni kot in spravite v kader še več – z našo ponudbo širokokotnih objektivov.