Canon EF 400mm f/2.8L IS II USM

EF 400mm f/2.8L IS II USM

Zmogljiv super telefoto objektiv družine L z vgrajenim stabilizatorjem slike s 4 koraki in 3 načini delovanja. EF 400 mm f/2.8L IS II USM zagotavlja izjemno kakovost slik v robustnem in lahkem ohišju, ki je popolno za fotografiranje športnih dogodkov in divjih živali.

Prednosti

  • Izjemno zmogljiv super telefoto objektiv z obsegom goriščne razdalje 400 mm in odprtostjo f/2,8
  • Član Canonove priznane družine L
  • Stabilizator slike s 4 koraki
  • 3 načini stabilizatorja slike
  • Trpežna in robustna zasnova
  • Izboljšana kakovost slike
  • Tiho in hitro samodejno ostrenje

Podrobne značilnosti

Oglejte si podrobnosti izdelka Canon EF 400mm f/2.8L IS II USM

Izjemno zmogljiv super telefoto objektiv


Z veliko odprtostjo zaslonke f/2,8 je EF 400 mm f/2.8L IS II USM izjemno zmogljiv super telefoto objektiv, ki prinaša neverjetno kakovost fotografij v vzdržljivem ohišju iz magnezijeve zlitine in titana za zmanjšanje teže.

Kakovost družine L


Družina L je Canonova vodilna družina profesionalnih objektivov, ki predstavlja najboljše v natančno zasnovani optiki EF. Objektivi družine L združujejo izjemno zmogljivost s preprosto uporabo, poleg tega pa so odporni na prah in vlago.

Stabilizator slike s 4 koraki


Optični stabilizator slike s 4 koraki – zasnovan posebej za razpon goriščne razdalje tega objektiva – preprečuje zamegljenost slik, do katere lahko pride pri snemanju iz roke ali pri nizki hitrosti zaklopa. Samodejno zaznavanje obračanja fotoaparata zagotavlja odlične posnetke pri sledenju premikajočih se predmetov, ker pa je sistem stabilizatorja slike v objektivu, je mogoče prizor med zajemanjem videti v iskalu.

3 načini stabilizatorja slike


Nov 3. način samodejnega ostrenja aktivira stabiliziranje slike samo med osvetlitvijo, zato je najbolj primeren za fotografiranje hitrega dogajanja, še posebej v primerih, ko se zahteva obračanje fotoaparata.

Izboljšana kakovost fotografij s premazom SWC


Canonov patentiran premaz elementa objektiva, ki je pod valovno dolžino svetlobe, zmanjšuje podvajanje slike in učinek bleščanja, ki ju povzročajo notranji odsevi. S tem, ko premaz odstrani vzrok, zmanjša odseve in pripomore k ostrejšim, jasnejšim slikam.

Hitro in tiho samodejno ostrenje


Obroč USM (ultrazvočni motor) z ultrazvočnimi vibracijami poganja izredno hitro in skoraj neslišno samodejno ostrenje. K hitremu samodejnemu ostrenju pripomoreta tudi hiter procesor in optimirani algoritmi. Elektronska stalna ročna preglasitev ostrenja je na voljo brez predhodnega preklopa iz načina samodejnega ostrenja.

Specifikacije izdelka

Podrobneje spoznajte izdelek Canon EF 400mm f/2.8L IS II USM, njegove funkcije in zmožnosti.

Galerija vzorcev

Ogled galerije

Related Products