Canon EF 400mm f/5.6L USM

EF 400mm f/5.6L USM

Super telefoto objektiv EF 400 mm f/5,6L USM odlikuje vzorna optična zmogljivost in hitro samodejno ostrenje, oboje v prenosljivi in lahki zasnovi. Priljubljena kombinacija za fotografe divje narave.

Prednosti

  • Zgradba in optika serije L
  • Dolga goriščna razdalja, kompaktna velikost
  • En element leče UD in en super UD
  • Hitro in tiho samodejno ostrenje z USM
  • Premazi Super Spectra
  • Velikost filtra 77 mm
  • Vgrajen pokrov objektiva

Podrobne značilnosti

Oglejte si podrobnosti izdelka Canon EF 400mm f/5.6L USM

Kompakten in lahek super telefoto objektiv


Ta visokozmogljiv objektiv je bil zasnovan za prenosljivost in enostavno uporabo. EF 400 mm f/5,6L USM je opremljen z elementom UD (z zelo nizko razpršitvijo) in z enim elementom super UD, katerega značilnosti so podobne fluoritnemu. Ta kombinacija zagotavlja ostre slike od roba do roba. Objektiv ima vgrajen pokrov in odstranljiv nastavek za stativ.

Kakovost družine L


Družina L je Canonova vodilna družina profesionalnih objektivov, ki predstavlja najboljše v natančno zasnovani optiki EF. Objektivi družine L združujejo izjemno zmogljivost s preprosto uporabo, poleg tega pa so odporni na prah in vlago.

Ultrazvočno ostrenje


Krožni ultrazvočni motor zagotavlja izjemno hitro in skoraj neslišno samodejno ostrenje. Zaradi natančnega vrtenja lahko natančno dosežete točko izostritve. Na voljo je tudi stalna ročna preglasitev, s katero lahko popravite izostritev, ne da bi zapustili način samodejnega ostrenja.

Premaz Super Spectra


Premazi Super Spectra zagotavljajo natančno uravnoteženost barv in izboljšajo kontrast. Zmanjšajo tudi bleščanje in podvajanje slike – običajni težavi, ki ju povzroči svetloba, ki se odbija od tipala fotoaparata.

Specifikacije izdelka

Podrobneje spoznajte izdelek Canon EF 400mm f/5.6L USM, njegove funkcije in zmožnosti.

Ali vam lahko pomagamo izbrati nov objektiv?

Naš pripomoček za izbiro objektiva vam bo predstavil družino objektivov in pomagal izbrati popoln objektiv za vas in vaš fotoaparat EOS.

Širokokotni objektivi

Dosezite širši vidni kot in spravite v kader še več – z našo ponudbo širokokotnih objektivov.