Canon EF 70-200mm f/2.8L USM

EF 70-200mm f/2.8L USM

70–200 mm objektiv EF f/2,8 L USM je telefoto objektiv s povečavo, profesionalne kakovosti, s hitro zaslonko, priljubljen pri fotografih divje narave in športnih fotografih, kot tudi pri poročnih in portretnih fotografih.

Prednosti

  • Zmogljiv telefoto objektiv s povečavo družine L
  • Stalna največja zaslonka f/2,8
  • Elementi štirih leč z zelo nizko razpršitvijo
  • Najmanjša razdalja ostrenja 1,5 m
  • Odporen na vlago in prah
  • Zaslonka z osmimi lopaticami
  • Okrogel motor USM za samodejno ostrenje

Podrobne značilnosti

Oglejte si podrobnosti izdelka Canon EF 70-200mm f/2.8L USM

Povečava, dobra kot pri fiksnem objektivu


V razredu objektivov EF je eden najnatančnejših telefoto objektivov s povečavo in ga je mogoče primerjati s fiksnimi objektivi. Štirje stekleni elementi UD odpravijo kromatične aberacije in več skupin povečave omogoča notranje ostrenje, kar zagotavlja visoko kakovost slike v celotnem razponu povečave. Združljivost z nastavkom EF 1.4x in 2x.

Hitra stalna največja zaslonka


Fotografiranje ob šibki svetlobi omogoča hitra največja zaslonka objektiva, f/2,8, ki je stalna po celotnem razponu povečave. S tako zaslonko lahko nadzirate tudi globino polja.

Kakovost družine L


Družina L je Canonova vodilna družina profesionalnih objektivov, ki predstavlja najboljše v natančno zasnovani optiki EF. Objektivi družine L združujejo izjemno zmogljivost s preprosto uporabo, poleg tega pa so odporni na prah in vlago.

Ultrazvočno ostrenje


Krožni ultrazvočni motor zagotavlja izjemno hitro in skoraj neslišno samodejno ostrenje. Zaradi natančnega vrtenja lahko natančno dosežete točko izostritve. Na voljo je tudi stalna ročna preglasitev, s katero lahko popravite izostritev, ne da bi zapustili način samodejnega ostrenja.

Premaz Super Spectra


Premazi Super Spectra zagotavljajo natančno uravnoteženost barv in izboljšajo kontrast. Zmanjšajo tudi bleščanje in podvajanje slike – običajni težavi, ki ju povzroči svetloba, ki se odbija od tipala fotoaparata.

Dodatna oprema


Priloženi sta sončna zaslonka in mehka torbica.

Specifikacije izdelka

Podrobneje spoznajte izdelek Canon EF 70-200mm f/2.8L USM, njegove funkcije in zmožnosti.

Related Products

Širokokotni objektivi

Dosezite širši vidni kot in spravite v kader še več – z našo ponudbo širokokotnih objektivov.