Canon EF 8-15mm f/4L Fisheye USM

EF 8-15mm f/4L Fisheye USM

Prilagodljiv objektiv ribjega očesa s povečavo vam omogoča, da izberete med sliko polne velikosti ali okroglo sliko. EF 8-15 mm f/4L Fisheye USM je del Canonove zmogljive družine objektivov L in prinaša neverjetno kakovost fotografij tudi pri pogledu s tako širokim kotom.

EF 8-15mm f4L Fisheye USM

Prednosti

  • Objektiv ribjega očesa s povečavo za pogled polne velikosti ali okrogel pogled
  • Član Canonove priznane družine L
  • Trpežna in robustna zasnova
  • Tiho in hitro samodejno ostrenje
  • Stalno ročno ostrenje
  • Preprostejše čiščenje objektiva

Podrobne značilnosti

Oglejte si podrobnosti izdelka Canon EF 8-15mm f/4L Fisheye USM

Objektiv ribjega očesa s povečavo za pogled polne velikosti ali okrogel pogled


Ni vam treba kupiti dveh specializiranih objektivov, saj vam EF 8-15 mm f/4L Fisheye USM ponuja fotografije polne velikosti ali okrogle fotografije z učinkom ribjega očesa pri uporabi s fotoaparati s tipalom velikosti 24 x 36 mm (polna velikost). Fotografi, ki uporabljajo fotoaparate DSLR z manjšim tipalom, lahko zajamejo fotografije z učinkom ribjega očesa polne velikosti. S 180º diagonalnim vidnim poljem je zajemanje celotnega prizora na eno fotografijo najlažje do sedaj.

Kakovost družine L


Družina L je Canonova vodilna družina profesionalnih objektivov, ki predstavlja najboljše v natančno zasnovani optiki EF. Objektivi družine L združujejo izjemno zmogljivost s preprosto uporabo, poleg tega pa so odporni na prah in vlago.

Hitro in tiho samodejno ostrenje


Obroč USM (ultrazvočni motor) z ultrazvočnimi vibracijami poganja izredno hitro in skoraj neslišno samodejno ostrenje. K hitremu samodejnemu ostrenju pripomoreta tudi hiter procesor in optimirani algoritmi. Elektronska stalna ročna preglasitev ostrenja je na voljo brez predhodnega preklopa iz načina samodejnega ostrenja.

Izboljšana kakovost fotografij s premazom SWC


Canonov patentiran premaz elementa objektiva, ki je pod valovno dolžino svetlobe, zmanjšuje podvajanje slike in učinek bleščanja, ki ju povzročajo notranji odsevi. S tem, ko premaz odstrani vzrok, zmanjša odseve in pripomore k ostrejšim, jasnejšim slikam.

Preprostejše čiščenje objektiva


Sprednja in zadnja površina objektiva sta premazani s fluorovim premazom, ki zagotavlja preprostejše čiščenje površine objektiva v primerjavi z drugim premazi.

Specifikacije izdelka

Podrobneje spoznajte izdelek Canon EF 8-15mm f/4L Fisheye USM, njegove funkcije in zmožnosti.

Galerija vzorcev

Ogled galerije

Ali vam lahko pomagamo izbrati nov objektiv?

Naš pripomoček za izbiro objektiva vam bo predstavil družino objektivov in pomagal izbrati popoln objektiv za vas in vaš fotoaparat EOS.

Širokokotni objektivi

Dosezite širši vidni kot in spravite v kader še več – z našo ponudbo širokokotnih objektivov.