Canon EF 8-15mm f/4L Fisheye USM

EF 8-15mm f/4L Fisheye USM

Prilagodljiv objektiv ribjega očesa s povečavo vam omogoča, da izberete med sliko polne velikosti ali okroglo sliko. EF 8-15 mm f/4L Fisheye USM je del Canonove zmogljive družine objektivov L in prinaša neverjetno kakovost fotografij tudi pri pogledu s tako širokim kotom.

EF 8-15mm f4L Fisheye USM

Prednosti

  • Objektiv ribjega očesa s povečavo za pogled polne velikosti ali okrogel pogled
  • Član Canonove priznane družine L
  • Trpežna in robustna zasnova
  • Tiho in hitro samodejno ostrenje
  • Stalno ročno ostrenje
  • Preprostejše čiščenje objektiva

Podrobne značilnosti

Oglejte si podrobnosti izdelka Canon EF 8-15mm f/4L Fisheye USM

Objektiv ribjega očesa s povečavo za pogled polne velikosti ali okrogel pogled


Ni vam treba kupiti dveh specializiranih objektivov, saj vam EF 8-15 mm f/4L Fisheye USM ponuja fotografije polne velikosti ali okrogle fotografije z učinkom ribjega očesa pri uporabi s fotoaparati s tipalom velikosti 24 x 36 mm (polna velikost). Fotografi, ki uporabljajo fotoaparate DSLR z manjšim tipalom, lahko zajamejo fotografije z učinkom ribjega očesa polne velikosti. S 180º diagonalnim vidnim poljem je zajemanje celotnega prizora na eno fotografijo najlažje do sedaj.

Kakovost družine L


Družina L je Canonova vodilna družina profesionalnih objektivov, ki predstavlja najboljše v natančno zasnovani optiki EF. Objektivi družine L združujejo izjemno zmogljivost s preprosto uporabo, poleg tega pa so odporni na prah in vlago.

Hitro in tiho samodejno ostrenje


Obroč USM (ultrazvočni motor) z ultrazvočnimi vibracijami poganja izredno hitro in skoraj neslišno samodejno ostrenje. K hitremu samodejnemu ostrenju pripomoreta tudi hiter procesor in optimirani algoritmi. Elektronska stalna ročna preglasitev ostrenja je na voljo brez predhodnega preklopa iz načina samodejnega ostrenja.

Izboljšana kakovost fotografij s premazom SWC


Canonov patentiran premaz elementa objektiva, ki je pod valovno dolžino svetlobe, zmanjšuje podvajanje slike in učinek bleščanja, ki ju povzročajo notranji odsevi. S tem, ko premaz odstrani vzrok, zmanjša odseve in pripomore k ostrejšim, jasnejšim slikam.

Preprostejše čiščenje objektiva


Sprednja in zadnja površina objektiva sta premazani s fluorovim premazom, ki zagotavlja preprostejše čiščenje površine objektiva v primerjavi z drugim premazi.

Specifikacije izdelka

Podrobneje spoznajte izdelek Canon EF 8-15mm f/4L Fisheye USM, njegove funkcije in zmožnosti.

Galerija vzorcev

Ogled galerije

Related Products

Širokokotni objektivi

Dosezite širši vidni kot in spravite v kader še več – z našo ponudbo širokokotnih objektivov.