Canon EF 800mm f/5.6L IS USM

EF 800mm f/5.6L IS USM

S konstrukcijo iz magnezijeve zlitine je objektiv EF 800 mm f/5,6L IS USM lahek super-telefoto objektiv. Vrhunska Canonova optika ponuja odlično kakovost slike in čim manjšo velikost objektiva.

Prednosti

  • L serija izdelave
  • Stabilizator slike, ki doprinese k štiri stopnje daljšemu osvetlitvenemu času z zaznavo stativa
  • Fluoritni elementi ter elementi UD in Super UD
  • Ohišje iz magnezijeve zlitine in s težo 4,5 kg
  • Prevleke objektiva Super Spectra
  • Obroč USM za samodejno ostrenje s stalno ročno razveljavitvijo ostrenja

Podrobne značilnosti

Oglejte si podrobnosti izdelka Canon EF 800mm f/5.6L IS USM

L serija izdelave


Objektiv EF 800 mm f/5,6L IS USM vsebuje Canonovo natančno optiko najvišje kakovosti. Serija L je Canonova ponudba najboljših objektivov, ki združujejo izjemno kakovost slike z izrednim delovanjem. Tesnilo proti prahu in vlagi omogoča učinkovito zaščito pred škodljivimi elementi tudi v slabih vremenskih pogojih.

Stabilizator slike, ki doprinese k štiri stopnje daljšemu osvetlitvenemu času


Canonova tehnologija stabilizacije slike omogoča do štiri stopnje daljši osvetlitven čas brez opaznega povečanja zamegljenosti slike. Samodejno zaznavanje obračanja fotoaparata samodejno izklopi stabilizator slike v vodoravni ali navpični smeri pri sledenju premikajočih se predmetov. Zaznavanje stativa samodejno izboljša delovanje stabilizatorja slike.

Asferični in fluoritni elementi ter elementi UD in Super UD


Za optimalno vizualno delovanje leča vsebuje štiri vrste posebnih optičnih elementov: asferične elemente za odpravljanje sferične aberacije, fluoritne elemente za izboljšanje lomljenja svetlobe ter elemente UD in Super UD (zelo nizka razpršitev) za odpravljanje sekundarne kromatične aberacije. Rezultat so jasne, visokokontrastne in nepopačene kakovostne slike vse do robov.

Ohišje iz magnezijeve zlitine


S težo samo 4,5 kg je EF 800 mm f/5,6L IS USM relativno lahek super-telefoto objektiv in je primeren za omejeno fotografiranje brez uporabe stativa. Ohišje iz magnezijeve zlitine omogoča težo, ki je primerljiva s krajšimi telefoto objektivi.

Obroč USM za samodejno ostrenje z ročno razveljavitvijo


Canonov sistem z obročem USM za samodejno ostrenje uporablja ultrazvočne frekvenčne vibracije za hitro, natančno in praktično neslišno delovanje z odličnim nastavljanjem obroča. Stalna ročna razveljavitev ostrenja prek velikega obroča, ki se ne vrti med samodejnim ostrenjem, fotografom omogoča takojšnjo prilagoditev posnetka. Na voljo je tudi način s prednastavljenim ostrenjem, ki ga lahko srečamo na objektivu EF 300 mm f/2,8L IS USM in omogoča izbiro in shranjevanje izbranih položajev ostrenja. Te položaje lahko nato po potrebi hitro prikličete.

Prevleka Super Spectra


Prevleke Super Spectra zagotavljajo natančno uravnoteženost barv in visok kontrast ter preprečujejo podvajanje slike in učinek bleščanja, tako da vpijajo svetlobo, ki se odbija od notranjih elementov leč ali digitalnih tipal EOS.

Krožna zaslonka


Krožna zaslonka omogoča gladko in enakomerno zamegljenost ozadja – idealno za izolacijo predmeta pri veliki zaslonki.

Specifikacije izdelka

Podrobneje spoznajte izdelek Canon EF 800mm f/5.6L IS USM, njegove funkcije in zmožnosti.

Galerija vzorcev

Ogled galerije

Related Products

Ali vam lahko pomagamo izbrati nov objektiv?

Naš pripomoček za izbiro objektiva vam bo predstavil družino objektivov in pomagal izbrati popoln objektiv za vas in vaš fotoaparat EOS.

Širokokotni objektivi

Dosezite širši vidni kot in spravite v kader še več – z našo ponudbo širokokotnih objektivov.