Canon EF-S 17-85mm f/4-5.6 IS USM

EF-S 17-85mm f/4-5.6 IS USM

Zares svobodna izdelava slik v lahkem, kompaktnem objektivu s hitrim ostrenjem. EF-S 17-85 mm f/4-5.6 IS USM je odličen večnamenski objektiv za nastavek EF-S fotoaparatov EOS.

Prednosti

  • Izjemen obseg povečave za vse nastavke naprav EF-S
  • Vrhunska kakovost slike
  • Lahek in kompakten
  • Stabilizator slik - izravna do 3 vrednosti zaslonke
  • Skoraj neslišen USM samodejnega ostrenja
  • Premazi Super Spectra
  • Krožna zaslonka
  • Prvovrstna izbirna sončna zaslonka objektiva

Podrobne značilnosti

Oglejte si podrobnosti izdelka Canon EF-S 17-85mm f/4-5.6 IS USM

Vsenamenski objektiv s stabilizatorjem slike


EF-S 17-85 mm f/4-5.6 IS USM omogoči učinkovit obseg goriščne razdalje približno 27-136 mm pri formatu 35 mm. To ponuja veliko možnosti za uokvirjanje, zaradi česar je objektiv idealen in večnamenski, saj fotografu omogoča ustvarjalno fotografsko izražanje v različnih okoliščinah.

Lahek in hiter


Zaradi majhne velikosti in teže je objektiv EF-S 17–85 mm f/4–5,6 IS USM idealen za fotografiranje hitro premikajočih se predmetov in za potovanja, ko prenašanje težke torbe z opremo ni priročno. Okrogli USM deluje skupaj z nastavkom EF-S fotoaparatov EOS in tako omogoči izjemno hitro in natančno samodejno ostrenje in sledenje s predvidevanjem; popolna stalna ročna razveljavitev je na voljo kadar koli.

Brez tresljajev


Tehnologija stabiliziranja slike omogoča približno tri zaslonke daljše čase in omogoči fotografu način fotografije, kot da bi imel vrednost zaslonke f1,4–2,0; odličen pri fotografiranju brez stativa in šibki svetlobi.

Izdelan za digitalno fotografiranje


Objektiv je izdelan posebej za digitalno fotografiranje, zato ima posebno oblikovane elemente leč in premaze Super Spectra, ki preprečujejo podvajanje slik in učinek bleščanja, kar je lahko posledica odbijanja svetlobe od tipal fotoaparata. Prvovrstna izbirna sončna zaslonka lahko še dodatno zmanjša učinek bleščanja.

Zameglitev ozadja


Krožna zaslonka poskrbi za prijetno zameglitev ozadja pri fotografiranju z odprto zaslonko; idealna je za ustvarjanje občutka globine in postavitev predmeta ali modela v ospredje, da izstopa od ozadja.

Specifikacije izdelka

Podrobneje spoznajte izdelek Canon EF-S 17-85mm f/4-5.6 IS USM, njegove funkcije in zmožnosti.

Galerija vzorcev

Ogled galerije

Ali vam lahko pomagamo izbrati nov objektiv?

Naš pripomoček za izbiro objektiva vam bo predstavil družino objektivov in pomagal izbrati popoln objektiv za vas in vaš fotoaparat EOS.