Canon EF-S 18-200mm f/3.5-5.6 IS

EF-S 18-200mm f/3.5-5.6 IS

Kompaktna zasnova in zmogljiva 10x povečava predstavljata idealno kombinacijo za splošno snemanje telefotografij na poti. Odlično delovanje pri šibki svetlobi zagotavlja stabilizator slike v 4 korakih.

Prednosti

  • Objektiv z 11x povečavo – 18–200 mm
  • Stabilizator slike v 4 korakih
  • Samodejno zaznavanje obračanja fotoaparata in stativa
  • Najmanjša razdalja ostrenja 0,45 m
  • Asferični in UD elementi
  • Prevleke objektiva Super-Spectra preprečujejo podvajanje slike in učinek bleščanja
  • Zaklep povečave ohranja minimalno velikost
  • Krožna zaslonka za lepo zamegljeno ozadje

Podrobne značilnosti

Oglejte si podrobnosti izdelka Canon EF-S 18-200mm f/3.5-5.6 IS

Kompakten, hiter in lahek


EF-S 18-200mm f/3.5–5.6 IS je kompakten objektiv iz serije EF-S z veliko povečavo – pribl. 11x. Odlikuje ga razpon povečave 18–200 mm (ekvivalentno goriščni razdalji 35 mm filma 29–320 mm) in največja zaslonka f/3.5–5.6. Zasnovan je za začetne in naprednejše uporabnike, ki potrebujejo objektiv z optičnim stabilizatorjem slike in velikim razponom goriščne razdalje. Tehta samo 595 g in meri 78,6 x 102 mm. Objektiv nudi najmanjšo razdaljo ostrenja 0,45 m pri vseh položajih povečave.

EF-S 18-200mm f/3.5–5.6 IS je zasnovan izključno za uporabo s fotoaparati EOS z nastavkom za objektiv EF-S – tudi s fotoaparati EOS 50D, EOS 1000D, EOS 450D in starejšimi modeli.

Asferični elementi in elementi UD


Visoko kakovost slik zagotavljata dve dodatni natančni asferični leči, ki odpravljajo aberacijo, tudi ukrivljenost polja in popačenje. Kromatično aberacijo, ki je značilna za širokokotne objektive, odpravljata dve leči UD, ki zagotavljata optimalno kakovost slike in podrobnosti od roba do roba.

Prevleka Super Spectra


Canonova patentirana prevleka elementa leče zmanjšuje podvajanje slike in učinek bleščanja, ki ju povzročajo odsevi slikovnega tipala fotoaparata in površine notranjih leč. Izboljšan je prenos svetlobe, odsevov pa je manj, kar omogoča jasne in ostre slike.

Stabilizator slike v 4 korakih


Optični stabilizator slike v 4 korakih – zasnovan posebej za razpon goriščne razdalje tega objektiva – preprečuje zamegljenost slik, do katere lahko pride pri snemanju iz roke ali pri nizki hitrosti zaklopa. Samodejno zaznavanje obračanja fotoaparata zagotavlja učinkovito delovanje pri sledenju premikajočim se predmetom. Sistem stabilizatorja slike je vgrajen v objektivu, zato lahko rezultate vidite skozi iskalo med sestavljanjem prizora.

Trpežna zasnova in optika brez svinca


S svojo robustno zasnovo je EF-S 18-200mm f/3.5–5.6 IS zadovolji potrebe sodobnih fotografov. Celoten objektiv je izdelan iz okolju prijaznega stekla brez svinca.

Specifikacije izdelka

Podrobneje spoznajte izdelek Canon EF-S 18-200mm f/3.5-5.6 IS, njegove funkcije in zmožnosti.

Galerija vzorcev

Ogled galerije

Related Products

Telefoto objektivi

Daljša goriščna razdalja vam omogoča, da se približate subjektu, ne da bi zmotili dogajanje.