Canon EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 IS II

EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 IS II

Kompakten in cenovno ugoden EF-S 18–55 mm f/3,5–5,6 IS II je popolni, standardni objektiv s povečavo za splošno uporabo. Stabilizator slike s štirimi koraki omogoča odlično delovanje pri šibki svetlobi.

Prednosti

  • Lahko in kompaktno ohišje
  • Od širokih kotov do kratke telefoto razdalje
  • Stabilizator slike s štirimi koraki
  • Asferični elementi objektiva za nadzor popačenja
  • Razdalja za bližnje ostrenje 0,25 m
  • Premazi Super Spectra
  • Krožna zaslonka
  • Hitro samodejno ostrenje

Podrobne značilnosti

Oglejte si podrobnosti izdelka Canon EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 IS II

Cenovno ugodna in kakovostna povečava


EF-S 18–55 mm f/3,5–5,6 IS II je kakovostni, standardni objektiv s povečavo, popoln za fotografe, ki ne želijo prenašati veliko opreme Z goriščno razdaljo ekvivalentno 29–88 mm v 35 mm formatu je objektiv s širokim razponom povečave primeren za večino splošnega fotografiranja. Za fotografiranje od blizu je uporabna razdalja le 0,25 m (25 cm) v celotnem obsegu povečave.

Stabilizator slike


Za zmanjšanje tveganja zameglitve slike vključuje EF-S 18–55 mm f/3,5–5,6 IS II najnovejšo Canonovo tehnologijo stabiliziranja slike v 4 korakih. To fotografom omogoča uporabo hitrosti zaklopa, ki so največ štirikrat nižje kot običajno, ne da bi to povzročilo zamegljenost slike – popolno za fotografiranje pri šibki svetlobi.

Asferični element leče s premazom Super Spectra


Poleg zagotavljanja uravnoteženosti barv preprečujejo premazi Super Spectra tudi podvajanje slike in učinek bleščanja, tako da vpijejo svetlobo, ki se odbija od tipal digitalnega fotoaparata ali notranjih elementov objektiva. Asferični element zagotavlja jasne slike z visokim kontrastom tudi pri popolni odprtosti zaslonke.

Krožna zaslonka


Pri posnetkih s široko odprtostjo vam krožna zaslonka zagotavlja gladko in enakomerno zamegljenost ozadja, s čimer poudarite predmete v ospredju in odstranite motnje.

Steklo brez svinca


Objektiv EF-S 18–55 mm f/3,5–5,6 IS II je izdelan samo iz okolju prijaznega stekla brez svinca.

Dodatna oprema


Objektivu EF-S 18–55 mm f/3,5–5,6 IS II je priložen pokrov za objektiv in proti prahu. Nastavek (EW-60C) in torbico za objektiv (LP814) lahko kupite posebej.

Specifikacije izdelka

Podrobneje spoznajte izdelek Canon EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 IS II, njegove funkcije in zmožnosti.

Galerija vzorcev

Ogled galerije

Related Products

Ali vam lahko pomagamo izbrati nov objektiv?

Naš pripomoček za izbiro objektiva vam bo predstavil družino objektivov in pomagal izbrati popoln objektiv za vas in vaš fotoaparat EOS.