Canon EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 IS STM

EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 IS STM

Cenovno dostopen standarden objektiv s povečavo, primeren za različne predmete. S tehnologijo motorja STM in servo samodejnim ostrenjem za film boste med snemanjem videa uživali v gladkem in skoraj neslišnem ostrenju. Stabilizator slike s štirimi koraki zmanjša tresenje fotoaparata.

Prednosti

  • Prilagodljiv obseg povečave – popolno za pokrajine, portrete in potovanja
  • Kompaktno in lahko ohišje
  • Izognite se tresenju fotoaparata s stabilizatorjem slike s štirimi koraki
  • Motor zagotavlja gladko in skoraj neslišno ostrenje med snemanjem videa
  • Najmanjša razdalja ostrenja 0,25 m

Podrobne značilnosti

Oglejte si podrobnosti izdelka Canon EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 IS STM

Popoln prvi korak v svet DSLR-a


S prilagodljivim obsegom povečave od 18 do 55 mm lahko zajemate različne predmete, od pokrajin in portretov do premikajočega se dogajanja. Zaradi lahkega ohišja je odličen za vsakdanjo uporabo.

Večja ostrina s stabilizatorjem slike s štirimi koraki


Optični stabilizator slike odpravlja tresenje fotoaparata in vam omogoča ročno fotografiranje brez bliskavice pri šibki svetlobi. Uporabljate lahko hitrosti zaslonke, ki so do štiri korake daljše kot običajno, ne da bi tresenje fotoaparata povzročilo zamegljenost.

Tiho in gladko ostrenje pri snemanju videoposnetkov


Tehnologija motorja STM zagotavlja skoraj neslišno ostrenje, ki se ne bo slišalo na glasbeni podlagi posnetka. Med snemanjem se prilagaja gladko in natančno.

Ustvarjen za izjemne posnetke


Izostrite lahko tudi majhne predmete na najmanjši razdalji le 0,25 m. Sprednji element, ki se ne vrti, omogoča preprosto uporabo filtrov, ročni obroč za ostrenje pa dovoljuje, da ostrenje kadar koli upravljate ročno.

Odlična kakovost slike ne glede na predmet


Premaz Super Spectra zmanjšuje bleščanje in izboljšuje ostrino, zaslonka s sedmimi lopaticami pa zagotavlja gladka območja brez ostrenja, ki so videti bolj naravno.

Specifikacije izdelka

Podrobneje spoznajte izdelek Canon EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 IS STM, njegove funkcije in zmožnosti.

Related Products