Canon TS-E 17mm f/4L

TS-E 17mm f/4L

TS-E 17 MM F/4L je zasnovan za arhitekturno fotografiranje in zagotavlja majhno popačenje in odlično izostritev celotne fotografije. Neodvisno obračanje mehanizmov za nagibanje in pomikanje zagotavlja prilagodljivost.

TS-E 17mm f4L

Prednosti

  • Izjemno široki 17 mm nagibni in premični objektiv
  • Nizka popačenost in visoka ločljivost
  • ±6,5° nagiba in ±12 mm premika
  • Neodvisno obračanje mehanizmov za nagibanje in pomikanje
  • Asferični elementi in elementi z zelo nizko razpršitvijo
  • Struktura, ki je manjša od valovne dolžine in premazi Super spectra
  • Krožna zaslonka

Podrobne značilnosti

Oglejte si podrobnosti izdelka Canon TS-E 17mm f/4L

Razširjanje možnosti fotografiranja z nagibanjem in premikanjem objektiva


TS-E 17 MM F/4L je izjemno širokokoten objektiv z možnostjo nagibanja in premikanja in zagotavlja širokokotne poglede za tipala APS-C in tipala polne velikosti. Canonov edinstven sistem za obračanje omogoča neodvisno obračanje v smeri za nagibanje in premikanje. To omogoča ločen nadzor perspektive in globine vidnega polja, s čimer je prilagodljivost objektiva še večja.

Veliko območje premikanja


TS-E 17 MM F/4L združuje 104° diagonalni bidni kot in ±6,5° nagiba, poleg tega pa omogoča še ±12 mm premika in ±90° obračanja mehanizmov za nagib in premikanje, s čimer je eden od najbolj prilagodljivih objektivov na tržišču. TS-E 17 MM F/4L ima na mehanizmih za nagib in premikanje zaklepe, s katerimi se izognete neželenim premikom.

Izredno natančni elementi objektiva


Za doseganje izredne ločljivosti od roba do roba slike in nizko raven popačenja se uporablja izredno natančna asferična leča iz vlitega stekla z velikim premerom. Kromatično aberacijo – ki je tako pogosta pri širokokotnem fotografiranju – pomagajo odpravljati štirje elementi z zelo nizko razpršitvijo. Te značilnosti pomenijo, da je objektiv še posebej primeren za arhitekturno fotografiranje.

Strukturni premaz, ki je manjši od valovne dolžine


Canonov patentiran premaz elementov objektiva je zasnovan za uporabo v digitalni fotografiji in pomaga zmanjševati podvajanje slike in učinek bleščanja, ki ju povzroča notranji odsev – s tem bodo vaše slike jasne in natančne.

Robustna izdelava


Canonovi objektivi iz družine L so zasnovani tako, da so kos redni uporabi tudi v večini ekstremnih okolij. Tesnili proti vlagi in prahu zagotavljata dodatno zaščito; priložena sta tudi pokrov in torbica za objektiv.

Optika brez svinca


Pri celotnem sestavljanju objektiva TS-E 17 MM F/4L se uporablja steklo brez svinca, ki je prijazno do okolja.

Nagrade

Specifikacije izdelka

Podrobneje spoznajte izdelek Canon TS-E 17mm f/4L , njegove funkcije in zmožnosti.

Galerija vzorcev

Ogled galerije

Ali vam lahko pomagamo izbrati nov objektiv?

Naš pripomoček za izbiro objektiva vam bo predstavil družino objektivov in pomagal izbrati popoln objektiv za vas in vaš fotoaparat EOS.

Širokokotni objektivi

Dosezite širši vidni kot in spravite v kader še več – z našo ponudbo širokokotnih objektivov.