Genuine Canon Consumables Hero

Originalen Canonov potrošni material

Zakaj Canonov potrošni material

Tiskajte več


Originalno Canonovo črnilo proizvede povprečno za 35 % višjo kakovost natisov kot imitacijske kartuše*. Kartuš s črnilom vam ne bo treba menjavati tako pogosto in zagotovljena vam je odlična vrednost po ugodni ceni.

Print More

Zanesljivejši natisi

Originalno Canonovo črnilo je 100-odstotno zanesljivo, zato bo vaše tiskanje postalo manj stresno*. Kartuše s črnilom se ne bodo polomile, ne bodo puščale črnila ali se pokvarile. Z njimi bo vaš tiskalnik zaščiten pred notranjimi poškodbami.

More reliable prints

Doslednejši natisi

Originalno Canonovo črnilo zagotavlja 100 % dosledno kakovost natisov*. Vaši natisi bodo ob vsakem tiskanju kristalno čisti, z bogatimi modrimi odtenki in brez nenavadnih črt ali prog.

More Consistent prints

Vrhunska kakovost tiskanja

Ko zamenjate kartušo s tonerjem 'vse v enem' z originalno Canonovo kartušo, bo vaš tiskalnik kot nov.

Superior print quality

Zasnovani za večjo učinkovitost

Originalno Canonovo črnilo, toner in papir so zasnovani za popolnoma usklajeno delovanje s Canonovimi tiskalniki za zagotavljanje dosledne visoke kakovosti, zanesljivega delovanja in odlične vrednosti vsakega natisa.

Ali potrebujete pomoč pri iskanju črnila?

Odkrijte najboljše črnilo in papir za vaš tiskalnik Canon.

Need help finding ink?

Kupite originalne tonerje

Odkrijte najprimernejši toner za svoj tiskalnik Canon.

Shop genuine toner

Originalna Canonova črnila in tonerji

Print More

Najboljša kakovost

Lepa in obstojna kakovost tiskanja z izjemnimi podrobnostmi, barvami in črnim besedilom.

More reliable prints

Zanesljivejši natisi

Originalna Canonova črnila in tonerje je zasnovala družba, da se popolnoma ujemajo z vašim Canonovim tiskalnikom.

More consistent prints

Preprosta doslednost

Dosledna kakovost in preprosto tiskanje z gladkimi barvami in podrobnimi črninami tiskalnika Canon.

Canonov program za recikliranje kartuš

Ali ste vedeli, da je družba Canon prvo podjetje, ki je leta 1990 ustanovilo program za recikliranje kartuš s tonerjem?

Canonov program za recikliranje kartuš s toner vam omogoča brezplačen, preprost in okolju prijazen način recikliranja praznih Canonovih kartuš s tonerjem.

Canon’s toner cartridge recycling

Družba Canon predana politiki, da na odlagališča ne odlagajo odpadkov. Vsak del vrnjene kartuše s tonerjem ponovno uporabijo ali reciklirajo in nobenega dela kartuše s tonerjem ne pošljejo na odlagališče.

Več informacij

Canon is committed

Kako prepoznati originalna črnila?

Bodite pozorni na hologram. V embalaži originalnega Canonovega črnila je priložen edinstven Canonov hologram, ki spreminja barve. Ko ga gledate s sprednje strani, je prelivajoče se zlate barve, ko pa ga nagnete v vodoraven položaj, se zlata barva spremeni v temno prelivajočo se zeleno barvo.

Črnila v papirnati embalaži

Lažni hologrami ne spremenijo barve ali jo spremenijo zelo malo, ko jih gledamo iz različnih kotov. Pogosto so na embalaži natisnjeni razmazano in so videti poškodovani, zamegljeni ali napačne barve ali velikosti.

Paper ink packaging

Črnila v plastični embalaži

Na evropski plastični embalaži za brizgalne tiskalnike ali pretisnjeni kartonski embalaži za več kartuš edinstvenega holograma morda ni. Zato bodite pozorni na Canonove logotipe, ki so zamegljeni ali napačne barve, pisave ali velikosti, da boste prepoznali ponarejene izdelke. Embalaža lahko vsebuje tudi tipkarske napake ali se lahko vidi, da je bila ponovno zapečatena, že uporabljana ali kako drugače spremenjena.

Plastic ink packaging

Embalaža kartuš s tonerjem

Pri nakupu kartuše Canon bodite pozorni na hologram s tehnologijo spreminjanja barv in originalni logotip Canon na zunanji strani embalaže. Četudi zasledite napis "za uporabo v izdelkih Canon" to še ne pomeni, da gre za originalno kartušo Canon.

Toner cartridge packaging

*Na osnovi študije podjetja Keypoint Intelligence - Buyers Lab v letu 2018, ki jo je naročila družba Canon, kjer so primerjali Canonove kartuše s kompletom kartuš drugih proizvajalcev.

Preberite celotno poročilo preskusa Buyers Lab glede prednosti uporabe originalnih Canonovih črnil (le v angleškem jeziku)

Morda bi vas zanimale tudi