Genuine Canon Consumables Hero

Originalen Canonov potrošni material

Črnilo, ki ima boljšo zasnovo

Originalno Canonovo črnilo je zasnovano za popolnoma usklajeno delovanje s Canonovimi tiskalniki za zagotavljanje dosledne visoke kakovosti, zanesljivega delovanja in odlične vrednosti vsakega natisa.

Ali potrebujete pomoč pri iskanju črnila?

Odkrijte najboljše črnilo, toner in papir za vaš tiskalnik Canon.

Need help finding ink?

Originalna Canonova črnila

Print More

Tiskajte še več

Proizvede povprečno za 35 % višjo kakovost natisov kot imitacijske kartuše.*

More reliable prints

Zanesljivejši natisi

100-odstotna zanesljivost, da lahko tiskate z manj stresa, saj se ne bodo zlomili, puščali ali odpovedali.*

More consistent prints

Doslednejši natisi

Dosledna kakovost tiska 100 % časa brez čudnih črt ali prog na katerem koli natisu.*

Tiskajte več


Originalno Canonovo črnilo proizvede povprečno za 35 % višjo kakovost natisov kot imitacijske kartuše*. Kartuš s črnilom vam ne bo treba menjavati tako pogosto in zagotovljena vam je odlična vrednost po ugodni ceni.

Print More

Zanesljivejši natisi

Originalno Canonovo črnilo je 100-odstotno zanesljivo, zato bo vaše tiskanje postalo manj stresno*. Kartuše s črnilom se ne bodo polomile, ne bodo puščale črnila ali se pokvarile. Z njimi bo vaš tiskalnik zaščiten pred notranjimi poškodbami.

More reliable prints

Doslednejši natisi

Originalno Canonovo črnilo zagotavlja 100 % dosledno kakovost natisov*. Vaši natisi bodo ob vsakem tiskanju kristalno čisti, z bogatimi modrimi odtenki in brez nenavadnih črt ali prog.

More Consistent prints

Kako prepoznati originalna črnila?

Bodite pozorni na hologram. V embalaži originalnega Canonovega črnila je priložen edinstven Canonov hologram, ki spreminja barve. Ko ga gledate s sprednje strani, je prelivajoče se zlate barve, ko pa ga nagnete v vodoraven položaj, se zlata barva spremeni v temno prelivajočo se zeleno barvo.

Črnila v papirnati embalaži

Lažni hologrami ne spremenijo barve ali jo spremenijo zelo malo, ko jih gledamo iz različnih kotov. Pogosto so na embalaži natisnjeni razmazano in so videti poškodovani, zamegljeni ali napačne barve ali velikosti.

Paper ink packaging

Črnila v plastični embalaži

Na evropski plastični embalaži za brizgalne tiskalnike ali pretisnjeni kartonski embalaži za več kartuš edinstvenega holograma morda ni. Zato bodite pozorni na Canonove logotipe, ki so zamegljeni ali napačne barve, pisave ali velikosti, da boste prepoznali ponarejene izdelke. Embalaža lahko vsebuje tudi tipkarske napake ali se lahko vidi, da je bila ponovno zapečatena, že uporabljana ali kako drugače spremenjena.

Plastic ink packaging

*Na osnovi študije podjetja Keypoint Intelligence - Buyers Lab v letu 2018, ki jo je naročila družba Canon, kjer so primerjali Canonove kartuše s kompletom kartuš drugih proizvajalcev.

Preberite celotno poročilo preskusa Buyers Lab glede prednosti uporabe originalnih Canonovih črnil (le v angleškem jeziku)

Morda bi vas zanimale tudi

*Na osnovi študije podjetja Keypoint Intelligence - Buyers Lab v letu 2018, ki jo je naročila družba Canon, kjer so primerjali Canonove kartuše s kompletom kartuš drugih proizvajalcev.