Marec 2020 – Tiskajte na poti, kjer koli že ste. Predstavljamo tiskalnik PIXMA TR150

Canon PIXMA iP110

PIXMA iP110

Povežite se in tiskajte, ko ste na poti, s tem prenosnim tiskalnikom najnovejše tehnologije. Lahki tiskalnik lahko spravite v torbo za prenosni računalnik in z njim tiskate neposredno iz pametnih naprav in storitev v oblaku z izjemnimi rezultati.

PIXMA iP110 Extra

Prednosti

 • Povežite se in tiskajte, kot ste na poti, s tem prenosnim brezžičnim tiskalnikom najnovejše tehnologije.
 • Pustite vtis z natisi izjemne kakovosti in ločljivosti 9.600 dpi.
 • Uživajte v svobodi tiskanja prek iz storitev v oblaku s funkcijo PIXMA Cloud Link.
 • Pripravite se na brezskrbno tiskanje iz pametnih naprav z uporabo programa Canon PRINT.
 • Uživajte v neverjetni kakovosti tiskanja dokumentov in fotografij, kjerkoli že ste.

Podrobne značilnosti

Oglejte si podrobnosti izdelka Canon PIXMA iP110

Prenosno tiskanje najnovejše tehnologije


Povežite se in tiskajte, ko ste na poti. Ne glede na to, kam vas popelje življenje, je ta lahki in tanki tiskalnik odličen spremljevalec, ki poskrbi za prenosljivo in stilsko tiskanje iz pametnih telefonov, tabličnih računalnikov in storitev v oblaku prek brezžične povezave.

Povezava z oblakom


Zagotovite si neposreden dostop do storitev v oblaku. Uživajte v svobodi, ki jo prinaša tiskanje iz interneta z uporabo pametnega telefona ali tabličnega računalnika, kjerkoli že ste. Z izboljšano funkcijo PIXMA Cloud Link lahko natisnete pisarniške dokumente, PDF-je in slike JPG neposredno iz storitev v oblaku, kot so Dropbox, Google Drive, OneDrive in Evernote. Poleg tega lahko v samo nekaj sekundah natisnete fotografije iz Facebooka, Twitterja in spletnih albumov – brez uporabe računalnika.

Podpora za pametne telefone in tablične računalnike


Vaš pametni telefon je pripravljen in prav tako tiskalnik. Preprosto prenesite program Canon PRINT iz pametnega telefona ali tabličnega računalnika. Ta program omogoča neposreden dostop do storitev v oblaku. Prek brezžične povezave ali interneta lahko celo preverite stanje tiskalnika, trenutne ravni črnila ali si ogledate priročnik. Za celovito izrabo možnosti, ki jih omogoča mobilna povezljivost, je na voljo podpora za Apple AirPrint in Google Cloud Print.

Izjemna kakovost


Pustite vtis, ko ste na poti, s tiskanjem izjemne kakovosti. Natisnite dokumente profesionalnega videza z jasnim besedilom in slikami z bogatim barvnim kontrastom – to vam omogoča Canonova tehnologija FINE z izboljšanim sistemom 5 črnil in tiskanjem z ločljivostjo do 9.600 dpi. Tiskanje je tudi hitro. Hitrosti tiskanja 9,0 slike na minuto (črno-belo) oz. 5,8 slike na minuto (barvno) omogočajo natis fotografije velikosti 10 x 15 cm brez robov v samo 53 sekundah.

Cenovno dostopno in priročno tiskanje


Če želite najvišjo raven priročnosti, lahko prilagodite nastavitve tiskalnika, tako da podaljšate obseg tiskanja v načinu varčevanja s črnim črnilom. Ne skrbite, če vam zmanjka črnila, ko ste na poti. Tiskalnik bo še naprej deloval, saj bo namešal črno barvo iz ostalih barv.

Kreativna igra


Raziskujte svojo kreativnost s funkcijo Easy Photo Print+. S to spletno storitvijo lahko oblikujete in natisnete voščilnice, kolaže fotografij in veliko drugega z uporabo slik iz tabličnega računalnika, pametnega telefona, osebnega računalnika ali storitev v oblaku.

Brezžično tiskanje


Izkusite najnovejšo tehnologijo prenosljivosti in postanite mobilni z izbirno baterijo za polnjenje. Idealna rešitev za takrat, ko želite tiskati, kjer ni na voljo napajanje iz omrežja.

Specifikacije izdelka

Podrobneje spoznajte izdelek Canon PIXMA iP110, njegove funkcije in zmožnosti.

Convenient and easy to replace

Priročno in preprosto za zamenjavo

High resolution photo printing

Tiskanje fotografij v visoki ločljivosti

Superb photolab-quality print head

Odlična tiskalna glava profesionalne kakovosti

Use and share wirelessly

Uporaba in skupna raba prek brezžične povezave

Print directly from cloud

Neposredno tiskanje iz oblaka

Tablet and smartphone ready

Pripravljeno za tablične računalnike in pametne telefone

Canon PRINT app

Program Canon PRINT

Turns on when you start printing

Vklopi se, ko začnete tiskati

 • Tiskalnik – PIXMA iP110
 • Črnilni vložki
 • Napajalni kabel
 • Matiran fotografski papir MP-101 (za samodejno poravnavo tiskalnih glav)
 • Setup CD-ROM [Namestitveni CD-ROM] (CD je na voljo samo za operacijski sistem Windows – gonilniki za Mac so na voljo v spletu)
 • Priročniki in drugi dokumenti
AirPrint-Printers

Brezžično tiskanje

S povezavo Wi-Fi lahko tiskate iz pametnih telefonov in tabličnih računalnikov.

Tiskanje v oblaku

Tiskalniki PIXMA s podporo za tiskanje iz oblaka vam omogočajo tiskanje iz spletnih storitev v oblaku kar s pametno napravo

Cloud-Printers