Canon PIXMA iP7250

PIXMA iP7250

Zmogljiv tiskalnik za fotografije s 5 ločenimi črnili, brezžično povezljivostjo in možnostjo tiskanja iz pametnih telefonov. Nizko ohišje z dvema popolnoma vgrajenima pladnjema za papir, samodejnim obojestranskim tiskanjem in tiskanjem neposredno na diske.

PIXMA iP7250

Prednosti

  • Zmogljiv tiskalnik za fotografije s 5 črnili in brezžično povezljivostjo
  • Hitro tiskanje vrhunske kakovosti
  • Nizko ohišje z vgrajenimi pladnji za papir
  • Mobilno tiskanje in Apple AirPrint
  • Programska oprema My Image Garden
  • Neposredno tiskanje na diske in samodejno obojestransko tiskanje
  • Natisnite več z izbirnimi kartušami XL

Podrobne značilnosti

Oglejte si podrobnosti izdelka Canon PIXMA iP7250

Zmogljivo delovanje in eleganten videz


Z brezžično povezljivostjo in 5 ločenimi črnilnimi vložki je ta zmogljiv tiskalnik za fotografije popoln za hitro in kakovostno tiskanje fotografij, dokumentov in CD-jev. Do tiskalnika lahko preprosto dostopate iz katerega koli prostora v hiši, tudi z mobilnimi napravami. Novo elegantno nizko ohišje z izhodnim pladnjem, ki se odpira sam, ga naredi popolnega, če nimate veliko prostora.

Podpora za pametne telefone in tablične računalnike


Brezžična povezljivost in program Canon PRINT omogočata preprosto tiskanje iz pametnih telefonov in tabličnih računalnikov iz skoraj katerega koli prostora v hiši. Na voljo vam je tudi neposredno tiskanje fotografij, e-poštnih sporočil, spletnih strani in drugih dokumentov iz naprav Apple, kot so iPhone, iPad in iPod touch, s programom Apple AirPrint.

Širok izbor medijev


Dve popolnoma vgrajeni kaseti za papir omogočata hkratno nalaganje različnih velikosti in vrst papirja. Z neposrednim tiskanjem na diske lahko oblikujete nalepke in jih natisnete neposredno na diske Blu-ray, CD-je in DVD-je ali ustvarite ujemajoče se naslovnice za lažje urejanje in prikazovanje družini in prijateljem.

Ustvarjalnejše tiskanje fotografij


Fotografije lahko preprosteje in hitreje kot kadar koli prej natisnete s programom My Image Garden in izkoristite celoten potencial naprav PIXMA. Spomini bodo oživeli, saj lahko z možnostmi za urejanje fotografij, vključno s prepoznavanjem obrazov, preprosto poiščete vse v računalniku shranjene fotografije, tudi tiste dolgo pozabljene, nato pa jih združite v kolaž in natisnete. Program Print Your Days vam omogoča urejanje in tiskanje fotografij neposredno s Facebooka.

Hitro delovanje


V tem tiskalniku za fotografije so tiskalne glave z ločljivostjo 9600 dpi in najmanjšo velikostjo kapljice 1 pl, ki zagotavljajo visoko raven podrobnosti ter hitro tiskanje dokumentov in slik doma. Naprava tiska s hitrostjo 15 črno-belih in 10 barvnih slik na minuto po standardu A4 ISO ESAT, izjemno kakovostno fotografijo brez obrobe velikosti 10 x 15 cm pa ustvari v približno 21 sekundah.

Varčevanje s časom in energijo


S samodejnim obojestranskim tiskanjem boste prihranili papir, obenem pa ustvarjali dokumente profesionalnega videza. Prihranite energijo s samodejnim vklopom in izklopom, ki samodejno izklopi tiskalnik po izbranem času in ga vklopi, ko začnete tiskati.

Natisnite več za manj


Z ločenimi črnilnimi vložki boste zmanjšali količino odpadkov in tiskali učinkoviteje, saj zamenjate le barvo, ki jo je zmanjkalo. Denar lahko prihranite tudi z vložki XL, s katerimi boste natisnili 2,2-krat več strani kot s standardnimi, preden jih boste morali zamenjati – odlično, če tiskate pogosto.

Specifikacije izdelka

Podrobneje spoznajte izdelek Canon PIXMA iP7250, njegove funkcije in zmožnosti.

Only change the ink which runs out

Zamenjajte le črnilo, ki ga zmanjka

Superb photolab-quality print head

Odlična tiskalna glava profesionalne kakovosti

Micro ink droplets for precise print

Izjemno majhne kapljice črnila za natančno tiskanje

High resolution photo printing

Tiskanje fotografij v visoki ločljivosti

Print directly onto disc

Tiskanje neposredno na disk

Automatic double sided printing

Samodejno obojestransko tiskanje

Use and share wirelessly

Uporaba in skupna raba prek brezžične povezave

Tablet and smartphone ready

Pripravljeno za tablične računalnike in pametne telefone

One-stop creative software

Celovita ustvarjalna programska oprema

Print images from your movies

Tiskanje slik iz filmov

Facebook photo printing

Tiskanje fotografij s Facebooka

Optional high yield inks

Dodatna visokozmogljiva črnila

AirPrint-Printers

Povežite se

S podporo za brezžično povezavo in AirPrint lahko tiskate iz pametnih telefonov, tabličnih računalnikov in naprav Apple.

quality-banner-310x180_v2.png

Vrhunska kakovost

Edinstveni tehnologiji tiskanja in črnil v tiskalnikih PIXMA zagotavljata osupljive, visokokakovostne natise.