Canon PIXMA MG2950

PIXMA MG2950

Vstopite v brezžični svet s to cenovno dostopno in kompaktno večnamensko napravo z brezžično povezljivostjo, ki omogoča tiskanje iz pametnega telefona, tabličnega računalnika, fotoaparata ali iz storitev v oblaku. Povežite se in že lahko kopirate, tiskate in skenirate.

PIXMA MG2950

Prednosti

  • Delajte brezžično. S kakovostno večnamensko napravo z brezžično povezljivostjo se lahko povežete, tiskate, kopirate in skenirate na poljuben način.
  • S tehnologijo kartuš FINE zajemite podrobnosti v hitrih, kakovostnih natisih.
  • Pripravite se na brezskrbno tiskanje in skeniranje s pametnimi napravami z uporabo programa Canon PRINT.
  • Uživajte v svobodi tiskanja iz storitev v oblaku s funkcijo PIXMA Cloud Link.
  • Natisnite več strani za svoj denar z možnostjo uporabe kartuš XL.

Podrobne značilnosti

Oglejte si podrobnosti izdelka Canon PIXMA MG2950

Kompaktna večnamenska naprava z brezžično povezljivostjo


Stopite korak naprej in preizkusite brezžično povezljivost. To večnamensko napravo lahko doma uporabljate in imate v skupni rabi prek brezžične povezave ali pa jo uporabljate iz oddaljene lokacije s pomočjo mobilne naprave – vsakdo si lahko zagotovi enake vrhunske rezultate. Je odlična rešitev za vsakodnevne potrebe po tiskanju, skeniranju in kopiranju, poleg tega vključuje tudi podporo za Pictbridge prek brezžičnega lokalnega omrežja, ki omogoča tiskanje fotografij neposredno iz združljivih brezžičnih fotoaparatov. Kompaktna in stilska oblika poskrbi za učinkovito izrabo minimalne površine mize, obenem pa je poskrbljeno za preprosto nalaganje papirja in zamenjavo kartuš.

Prihranite denar za črnila


Natisnite več za svoj denar. Natisnete lahko znatno več strani in redkeje zamenjate kartuše – to omogočajo izbirne kartuše XL FINE. V primerjavi s standardnimi podobnimi napravami lahko prihranite do 30 % na stran.

Hitro in kakovostno tiskanje


Pričakujte izjemno podrobnost. Ne glede na to, kaj tiskate ali kopirate, sistem kartuš FINE, ki omogoča tiskanje do ločljivosti 4800 dpi, zagotavlja živahne barve in ostro besedilo. Poleg tega je tudi hiter, saj hitrosti ISO ESAT omogočajo tiskanje 8 strani na minuto (črno-belo) oz. 4 strani na minuto (barvno).

Povezava z oblakom


Uživajte v svobodi tiskanja iz oblaka. S pametnim telefonom ali tabličnim računalnikom lahko natisnete fotografije iz Facebooka, Twitterja in spletnih albumov v samo nekaj sekundah. Zahvaljujoč izboljšani funkciji PIXMA Cloud Link, lahko zdaj dostopate do dokumentov in jih tiskate iz storitve GoogleDrive.

Podpora za pametne telefone in tablične računalnike


Vaš pametni telefon je pripravljen in prav tako tiskalnik. Preprosto prenesite program Canon PRINT iz pametnega telefona ali tabličnega računalnika. Ta program omogoča neposreden dostop do storitev v oblaku in tiskanje iz njih. Prek brezžične povezave ali interneta lahko celo preverite stanje tiskalnika, trenutne ravni črnila ali si ogledate priročnik. Za celovito izrabo možnosti, ki jih omogoča mobilna povezljivost, je na voljo podpora za Google Cloud Print.

Kreativna igra


Uživajte v raziskovanju svoje kreativnosti. S spletno storitvijo Easy Photo Print+ (dostopna prek programa Canon PRINT) lahko oblikujete in natisnete voščilnice, kolaže fotografij in veliko drugega z uporabo fotografij, ki jih imate shranjene v tabličnem ali namiznem računalniku ali v storitvah v oblaku.

Pameten zagon


Ta večnamenska naprava vas ne bo pustila čakati. Ko ste vi pripravljeni, je pripravljena tudi naprava, saj se samodejno vključi takoj, ko pošljete nekaj v tisk. Prav tako se tudi izklopi, ko je ne uporabljate določeno obdobje, s čimer varčujete z energijo. Poleg tega je naprava med tiskanjem skoraj neslišna zahvaljujoč tihemu načinu.

Specifikacije izdelka

Podrobneje spoznajte izdelek Canon PIXMA MG2950, njegove funkcije in zmožnosti.

Convenient and easy to replace

Priročno in preprosto za zamenjavo

High resolution photo printing

Tiskanje fotografij v visoki ločljivosti

Micro ink droplets for precise print

Izjemno majhne kapljice črnila za natančno tiskanje

Optional high yield inks

Dodatna visokozmogljiva črnila

Use and share wirelessly

Uporaba in skupna raba prek brezžične povezave

Print directly from cloud

Neposredno tiskanje iz oblaka

Canon PRINT app

Program Canon PRINT

Turns on when you start printing

Vklopi se, ko začnete tiskati

  • Večnamenski tiskalnik – PIXMA MG2950
  • Kartuše FINE
  • Napajalni kabel
  • Setup CD-ROM [Namestitveni CD-ROM] (CD je na voljo samo za operacijski sistem Windows – gonilniki za Mac so na voljo v spletu)
  • Priročniki in drugi dokumenti
Cloud-Printers

Tiskanje v oblaku

Tiskalniki PIXMA s podporo za tiskanje iz oblaka vam omogočajo tiskanje iz spletnih storitev v oblaku kar s pametno napravo