Canon PIXMA MG5550

PIXMA MG5550

Kakovostna domača brezžična večnamenska naprava za tiskanje, kopiranje in skeniranje. Odlikuje se s 5 ločenimi črnili, napredno povezljivostjo s pametnimi telefoni, neposredno povezljivostjo z oblakom in možnostjo uporabe kartuš XL.

PIXMA MG5550

Prednosti

 • Kakovostna večnamenska naprava za fotografije z možnostmi brezžične povezave, tiskanja, kopiranja in skeniranja
 • Tiskanje iz oblaka neposredno na zaslonu tiskalnika: tiskajte iz spletnih albumov, družabnih omrežij in shrambe v oblaku
 • Preprosto tiskanje in skeniranje iz pametnih naprav prek brezžičnega omrežja ali interneta
 • Prenesite program PIXMA Printing Solutions in upravljajte tiskalnik na daljavo
 • Podpora za Google Cloud Print in Apple AirPrint

Podrobne značilnosti

Oglejte si podrobnosti izdelka Canon PIXMA MG5550

Kakovostna večnamenska naprava


Z napredno brezžično povezljivostjo in sistemom 5 črnil vam ta večnamenska naprava ponuja preprosto in kakovostno tiskanje, kopiranje, skeniranje ter neposreden dostop do oblaka. Zasnovana je bila za brezžično uporabo in skupno rabo doma in oddaljeno iz mobilnih naprav.

Tiskanje v oblaku


Z izboljšanim programom PIXMA Cloud Link boste lahko uživali v neposrednem tiskanju iz interneta. V samo nekaj sekundah na zaslonu tiskalnika natisnite fotografije iz Facebooka in Twitterja, spletne albume iz storitev, kot je image.canon, ter dokumente iz storitev v oblaku, kot sta Evernote in Dropbox. Ustvarjajte koledarje in prenesite tiskovine ter druge predloge neposredno iz storitve PIXMA Cloud.

Podpora za pametne telefone in tablične računalnike


Za neprekosljivo prilagodljivost lahko tiskalnik upravljate neposredno iz pametnih naprav. Prenesite Canonov program PIXMA Printing Solutions za tiskanje iz pametnih naprav in storitev v oblaku ter skeniranje v njih. S programom si lahko ogledate tudi stanje tiskalnika, uporabniški priročnik ali ravni črnila. Na voljo vam je tudi podpora za Apple AirPrint in Google Cloud Print.

Varčna ločena črnila za izjemne natise


Za prihranek pri uporabi ima naprava 5 ločenih črnil. Zaradi tega lahko zamenjate le barvo, ki je zmanjka in naredite tiskanje še učinkovitejše. Namenska črna črnila za dokumente in fotografije, Canonova tehnologija FINE in ločljivost tiskanja do 4800 dpi zagotavljajo podrobno ostro besedilo in fotografije.

Hitro tiskanje


Idealna je za hitro in kakovostno tiskanje doma, saj lahko tiska s hitrostjo 12,2 črno-belih ali 8,7 barvnih slik na minuto po standardu ISO ESAT za dokumente velikosti A4 in natisne fotografijo brez obrobe velikosti 10 x 15 cm v približno 44 sekundah.

Prihranite denar za črnila in papir


Z izbirnimi črnili XL lahko natisnete več strani kot s standardnim črnilom, zato ga morate menjavati manj pogosto, poleg tega pa lahko prihranite do 30 % na stran – popolno, če tiskate pogosto. Samodejno obojestransko tiskanje zmanjša količino porabljenega papirja in ustvari dvostranske dokumente profesionalnega videza.

Preprosta uporaba


Na jasnem 6,2 cm zaslonu si lahko brez težav ogledate izbrane funkcije ali uporabljate storitve v oblaku. Samodejni vklop samodejno vklopi tiskalnik, ko začnete tiskati iz računalnika ali mobilne naprave v istem omrežju.

Programska oprema My Image Garden


Ta celovita programska oprema ponuja rešitve za urejanje in tiskanje fotografij, skeniranje in dostop do spletnih storitev. Napredne funkcije, kot je prepoznavanje obrazov, vam olajšajo iskanje vseh fotografij v računalniku.

Nagrade

Specifikacije izdelka

Podrobneje spoznajte izdelek Canon PIXMA MG5550, njegove funkcije in zmožnosti.

Only change the ink which runs out

Zamenjajte le črnilo, ki ga zmanjka

Optional high yield inks

Dodatna visokozmogljiva črnila

Automatic double sided printing

Samodejno obojestransko tiskanje

Use and share wirelessly

Uporaba in skupna raba prek brezžične povezave

PIXMA Printing Solutions app

Program PIXMA Printing Solutions

Tablet and smartphone ready

Pripravljeno za tablične računalnike in pametne telefone

Print directly from cloud

Neposredno tiskanje iz oblaka

Turns on when you start printing

Vklopi se, ko začnete tiskati

 • Večnamenski tiskalnik – PIXMA MG5550
 • Malda
 • Črnilni vložki za prvo namestitev tiskalnika
 • Napajalni kabel
 • Namestitveni CD-ROM
 • Priročniki in drugi dokumenti