Canon PIXMA MG5650

PIXMA MG5650

Uživajte v najnovejši tehnologiji in vsestranskosti. Ustvarite čudovite slike in dokumente, izkoristite nabor zabavnih funkcij in se povežite s pametnimi napravami in storitvami v oblaku, kar omogoča ta družini prijazna kakovostna večnamenska naprava s 5 kartušami.

PIXMA MG5650

Prednosti

  • Uživajte v vsestranskosti. S kakovostno večnamensko napravo z brezžično povezljivostjo se lahko povežete, tiskate, kopirate in skenirate na poljuben način.
  • Uživajte v kreativni svobodi tiskanja iz storitev v oblaku in skeniranja s funkcijo PIXMA Cloud Link.*
  • Pripravite se na brezskrbno tiskanje in skeniranje s pametnimi napravami z uporabo programa PIXMA Printing Solutions.
  • Zajemite pomembne trenutke s hitrimi, kakovostnimi natisi.
  • Ker ima naprava 5 enobarvnih kartuš, nadomestite samo tisto barvo, ki je zmanjkala.

Podrobne značilnosti

Oglejte si podrobnosti izdelka Canon PIXMA MG5650

Kakovostna večnamenska naprava


Povežite se, ustvarjajte, tiskajte, skenirajte in kopirajte v domačem okolju. Celotna družina lahko izkoristi prednosti te cenovno dostopne večnamenske naprave s 5 kartušami in napredno brezžično povezljivostjo ter neposrednim dostopom do storitev v oblaku. Oblikovana je z namenom brezžične skupne uporabe doma in oddaljene uporabe iz mobilnih naprav. Ponaša se tudi s podporo za Pictbridge prek brezžičnega lokalnega omrežja, ki omogoča tiskanje fotografij neposredno iz združljivih brezžičnih fotoaparatov.

Prihranite denar za črnila in papir


Minimalna količina smeti in maksimalni prihranki. Ker vsebuje ločene kartuše, zamenjate samo tisto barvo, ki je zmanjkala. Poleg tega lahko za svoj denar natisnete več strani, kar omogočajo izbirne kartuše XL, in privarčujete na papirju z dvostranskim tiskanjem.

Povezava z oblakom


Zagotovite si neposreden dostop do storitev v oblaku. Uživajte v svobodi tiskanja iz interneta in skeniranja v internet – neposredno z zaslona tiskalnika. Z izboljšano funkcijo PIXMA Cloud Link lahko v samo nekaj sekundah natisnete fotografije iz Facebooka, Twitterja in spletnih albumov; natisnete/skenirate dokumente v storitve v oblaku, kot so Google Drive, OneDrive in Dropbox; ter celo pripnete in pošljete skenirane datoteke/slike neposredno po e-pošti – in za vse to ne potrebujete računalnika.*

Podpora za pametne telefone in tablične računalnike


Vaš pametni telefon je pripravljen in prav tako tiskalnik. Samo prenesite Canonov program PIXMA Printing Solutions za pametne telefone ali tablične računalnike. Ta program omogoča neposreden dostop do storitev v oblaku. Prek brezžične povezave ali interneta lahko celo preverite stanje tiskalnika, trenutne ravni črnila ali si ogledate priročnik. Za celovito izrabo možnosti, ki jih omogoča mobilna povezljivost, je na voljo podpora za Apple AirPrint in Google Cloud Print.

Hitro in kakovostno tiskanje


Razveselite družino in prijatelje s kakovostnimi natisi. S ponosom boste pokazali jasne slike, natisnete pa lahko tudi dokumente profesionalnega videza z ostrim besedilom, kar omogoča Canonova tehnologija 5 enobarvnih kartuš FINE in ločljivost tiskanja do 4800 dpi. Poleg tega je tiskanje tudi hitro, saj hitrosti ISO ESAT omogočajo tiskanje 12,7 strani na minuto (črno-belo) oz. 8,7 strani na minuto (barvno). Fotografijo velikosti 10 x 15 cm brez roba lahko natisnete v približno 44 sekundah.

Hitro in preprosto upravljanje


Upravljajte, oglejte si in povežite se z lahkoto. Na velikem, 6,2-centimetrskem zaslonu je vse povsem jasno: izbiranje funkcij, predogled slik in uporaba storitev v oblaku. Poleg tega vam zaradi funkcije samodejnega vklopa ni treba čakati na začetek tiskanja iz računalnika ali mobilne naprave v istem omrežju.

Kreativna igra


Raziskujte svojo kreativnost s funkcijo Easy Photo Print+. (Dostopna prek programa PIXMA Printing Solutions.) S to spletno storitvijo lahko oblikujete in natisnete voščilnice, kolaže fotografij in veliko drugega z uporabo fotografij, ki jih imate shranjene v tabličnem ali namiznem računalniku ali v storitvah v oblaku.

Specifikacije izdelka

Podrobneje spoznajte izdelek Canon PIXMA MG5650, njegove funkcije in zmožnosti.

Only change the ink which runs out

Zamenjajte le črnilo, ki ga zmanjka

4800 dpi

Izjemno majhne kapljice črnila za natančno tiskanje

Optional high yield inks

Dodatna visokozmogljiva črnila

Use and share wirelessly

Uporaba in skupna raba prek brezžične povezave

Print from and scan to the cloud

Tiskanje iz oblaka in skeniranje vanj*

Tablet and smartphone ready

Pripravljeno za tablične računalnike in pametne telefone

PIXMA Printing Solutions app

Program PIXMA Printing Solutions

Automatic double sided printing

Samodejno obojestransko tiskanje

  • Večnamenski tiskalnik – PIXMA MG5650
  • Črnilni vložki za prvo namestitev tiskalnika
  • Napajalni kabel
  • Setup CD-ROM [Namestitveni CD-ROM] (CD je na voljo samo za operacijski sistem Windows – gonilniki za Mac so na voljo v spletu)
  • Priročniki in drugi dokumenti