Canon PIXMA MG6650

PIXMA MG6650

Zmogljiva večnamenska naprava s 5 kartušami je oblikovana z namenom izražanja vaše kreativnosti in omogoča vrhunske natise. Napredna brezžična povezljivost omogoča preprosto tiskanje neposredno iz pametnih naprav in storitev v oblaku.

MG6650

Prednosti

  • Z zmogljivo večnamensko napravo z brezžično povezljivostjo se lahko povežete, tiskate, kopirate in skenirate na poljuben način.
  • Uživajte v kreativni svobodi tiskanja iz storitev v oblaku in skeniranja s funkcijo PIXMA Cloud Link.*
  • Pripravite se na brezskrbno tiskanje in skeniranje iz pametnih naprav z NFC-jem z uporabo funkcije PIXMA Touch & Print.
  • Ustvarite hitre in kakovostne natise, ki jih boste s ponosom pokazali bližnjim.
  • Ker ima naprava 5 enobarvnih kartuš, nadomestite samo tisto barvo, ki je zmanjkala.

Podrobne značilnosti

Oglejte si podrobnosti Canon PIXMA MG6650

Zmogljiva večnamenska naprava


Izrazite svojo kreativnost pri tiskanju. Ta zmogljiva večnamenska naprava z možnostjo povezovanja je odličen dodatek fotoaparatu in ima vse, kar potrebujete: napreden sistem 5 kartuš, hitre možnosti tiskanja, kopiranja in skeniranja ter dostop do storitev v oblaku. Namenjena je skupni brezžični uporabi v domačem okolju in oddaljeni uporabi iz mobilnih naprav. Brez težav lahko natisnete fotografije neposredno s spominskih kartic in iz združljivih brezžičnih fotoaparatov.

Povezava z oblakom


Zagotovite si neposreden dostop do storitev v oblaku. Uživajte v svobodi tiskanja iz interneta in skeniranja v internet – neposredno z zaslona tiskalnika. Z izboljšano funkcijo PIXMA Cloud Link lahko v samo nekaj sekundah natisnete fotografije iz Facebooka, Twitterja in spletnih albumov; natisnete/skenirate dokumente v storitve v oblaku, kot so Google Drive, OneDrive in Dropbox; ter celo pripnete in pošljete skenirane datoteke/slike neposredno po e-pošti – in za vse to ne potrebujete računalnika.*

Podpora za pametne telefone in tablične računalnike


Vaš pametni telefon je pripravljen in prav tako tiskalnik. Samo prenesite Canonov program PIXMA Printing Solutions za pametne telefone ali tablične računalnike. Ta program omogoča neposreden dostop do storitev v oblaku. Prek brezžične povezave ali interneta lahko celo preverite stanje tiskalnika, trenutne ravni črnila ali si ogledate priročnik. Za celovito izrabo možnosti, ki jih omogoča mobilna povezljivost, je na voljo podpora za Apple AirPrint in Google Cloud Print.

Hitro tiskanje vrhunske kakovosti


Razveselite družino in prijatelje z vrhunskimi natisi. S ponosom boste pokazali jasne slike, natisnete pa lahko tudi dokumente profesionalnega videza z ostrim besedilom, kar omogoča Canonova tehnologija 5 enobarvnih kartuš FINE in ločljivost tiskanja do 4800 dpi. Poleg tega je tiskanje tudi hitro, saj hitrosti ISO ESAT omogočajo tiskanje 15 strani na minuto (črno-belo) oz. 9,7 strani na minuto (barvno). Fotografijo velikosti 10 x 15 cm brez roba lahko natisnete v približno 44 sekundah.

Preprosto upravljanje na dotik


Izkusite dotik višjega razreda. Upravljanje s prsti je povsem preprosto in intuitivno. Na velikem, 7,5-centimetrskem barvnem zaslonu boste z lahkoto krmarili po menijih, izbirali funkcije, si ogledali predogled slik in uporabljali storitve v oblaku.

Prihranite denar za črnila in papir


Minimalna količina smeti in maksimalni prihranki. Ker vsebuje ločene kartuše, zamenjate samo tisto barvo, ki je zmanjkala. Poleg tega lahko za svoj denar natisnete več strani, kar omogočajo izbirne kartuše XL, in privarčujete na papirju z dvostranskim tiskanjem.

Kreativna igra


Uživajte v raziskovanju svoje kreativnosti s funkcijo Easy Photo Print+ (dostopna prek programa PIXMA Printing Solutions). S to spletno storitvijo lahko oblikujete in natisnete voščilnice, kolaže fotografij in veliko drugega z uporabo slik iz tabličnega ali osebnega računalnika ali storitev v oblaku.

Specifikacije izdelka

Podrobneje spoznajte izdelek Canon PIXMA MG6650, njegove funkcije in zmožnosti.

Only change the ink which runs out

Zamenjajte le črnilo, ki ga zmanjka

Touch Screen

Velik zaslon na dotik

Optional high yield inks

Dodatna visokozmogljiva črnila

Use and share wirelessly

Uporaba in skupna raba prek brezžične povezave

Print from and scan to the cloud

Tiskanje iz oblaka in skeniranje vanj*

Built-in card reader

Vgrajen bralnik kartic

PIXMA Printing Solutions app

Program PIXMA Printing Solutions

PIXMA-Touch-Print

Hitra povezava s podporo za NFC

  • Večnamenski tiskalnik – PIXMA MG6650
  • Črnilni vložki za prvo namestitev tiskalnika
  • Napajalni kabel
  • Setup CD-ROM [Namestitveni CD-ROM] (CD je na voljo samo za operacijski sistem Windows – gonilniki za Mac so na voljo v spletu)
  • Priročniki in drugi dokumenti