Canon PIXMA MG7550

PIXMA MG7550

Izkusite moč izražanja strasti do fotografije z osupljivimi natisi. Povežite se neposredno s pametnimi napravami in storitvami v oblaku ter uživajte v intuitivnem upravljanju z dotikom s to prvovrstno večnamensko napravo z brezžično povezljivostjo in 6 kartušami.

PIXMA MG7550 Extra

Prednosti

 • Izrazite svojo strast. Tiskajte, kopirajte in skenirajte z zmogljivo večnamensko napravo za fotografije.
 • Povežite se na poljuben način z možnostmi povezave z brezžičnim omrežjem, ethernetom in NFC-jem.
 • Uživajte v kreativni svobodi tiskanja iz storitev v oblaku in skeniranja s funkcijo PIXMA Cloud Link.*
 • Pripravite se na brezskrbno tiskanje in skeniranje iz pametnih naprav z NFC-jem z uporabo funkcije PIXMA Touch & Print.
 • Ustvarite izjemno hitre in prvovrstne natise, ki jih boste s ponosom pokazali bližnjim.

Podrobne značilnosti

Oglejte si podrobnosti izdelka Canon PIXMA MG7550

Prvovrstna večnamenska naprava za fotografije


Razkrijte svojo strast do tiskanja. S ponosom boste pokazali fotografije, natisnjene s to stilsko in kompaktno prvovrstno večnamensko napravo. Oblikovana je bila z mislijo na izražanje strasti do fotografije in združuje izjemno kakovost tiskanja, kopiranja in skeniranja z napredno povezljivostjo z brezžičnim omrežjem, ethernetom in storitvami v oblaku. Tako lahko uživate v hitrem in preprostem tiskanju s poljubnega mesta – namiznega računalnika, fotoaparatov s podporo za Pictbridge prek brezžičnega lokalnega omrežja, spominskih kartic, storitev v oblaku in pametnih naprav.

Osupljiva zmogljivost


Izrazite se s fotografijami bogatih barv in osupljivimi črno-belimi natisi. Naprava PIXMA MG7550 združuje vso tehnologijo, ki jo potrebujete za izjemno natančne natise profesionalne kakovosti, 6 enobarvnih kartuš, vključno s sivo in namensko pigmentno črno barvo za ostro besedilo. Osrednji del tiskalnika je Canonova tehnologija FINE z najmanjšo velikostjo kapljic črnila 1 pl in ločljivostjo do 9.600 dpi. Poleg tega je tiskalnik tudi hiter, saj omogočajo hitrosti 15 strani na minuto (črno-belo) oz. 10 strani na minuto (barvno) po standardu ISO ESAT tiskanje fotografije velikosti 10 x 15 cm brez roba v približno 21 sekundah.

Povezava z oblakom


Zagotovite si neposreden dostop do storitev v oblaku. Uživajte v svobodi tiskanja iz interneta in skeniranja v internet – neposredno z zaslona tiskalnika. Z izboljšano funkcijo PIXMA Cloud Link lahko v samo nekaj sekundah natisnete fotografije iz Facebooka, Twitterja in spletnih albumov; natisnete/skenirate dokumente v storitve v oblaku, kot so Google Drive, OneDrive in Dropbox; ter celo pripnete in pošljete skenirane datoteke/slike neposredno po e-pošti – in za vse to ne potrebujete računalnika.*

Podpora za pametne telefone in tablične računalnike


Vaš pametni telefon je pripravljen in prav tako tiskalnik. Samo prenesite Canonov program PIXMA Printing Solutions za pametne telefone ali tablične računalnike. Ta program omogoča neposreden dostop do storitev v oblaku. Prek brezžične povezave ali interneta lahko celo preverite stanje tiskalnika, trenutne ravni črnila ali si ogledate priročnik. Za celovito izrabo možnosti, ki jih omogoča mobilna povezljivost, je na voljo podpora za Apple AirPrint in Google Cloud Print.

Preprosto upravljanje na dotik


Izkusite dotik višjega razreda. Upravljanje s prsti je povsem preprosto in intuitivno. Na velikem, 8,8-centimetrskem barvnem zaslonu boste z lahkoto in hitro krmarili po menijih, izbirali funkcije, si ogledali predogled slik in uporabljali storitve v oblaku.

Prihranite denar za črnila


Sprostite se in prihranite. Ker vsebuje ločene kartuše, zamenjate samo tisto barvo, ki je zmanjkala. Poleg tega lahko za svoj denar natisnete tudi več strani z izbirnimi kartušami XL.

Kreativna igra


Uživajte v raziskovanju svoje kreativnosti s funkcijo Easy Photo Print+ (dostopna prek programa PIXMA Printing Solutions). S to spletno storitvijo lahko oblikujete in natisnete voščilnice, kolaže fotografij in veliko drugega z uporabo slik iz tabličnega ali osebnega računalnika ali storitev v oblaku.

Vsestransko oblikovanje


Prihranite na papirju in ustvarite profesionalne obojestranske dokumente s samodejnim dvostranskim tiskanjem. V tiskalnik lahko istočasno naložite foto papir in navaden papir, saj ima 2 pladnja za papir ter omogoča oblikovanje in tiskanje nalepk neposredno na združljive diske (CD/DVD/BD).

Specifikacije izdelka

Podrobneje spoznajte izdelek Canon PIXMA MG7550, njegove funkcije in zmožnosti.

Only change the ink which runs out

Zamenjajte le črnilo, ki ga zmanjka

Optional high yield inks

Dodatna visokozmogljiva črnila

Use and share wirelessly

Uporaba in skupna raba prek brezžične povezave

Print from and scan to the cloud

Tiskanje iz oblaka in skeniranje vanj*

Tablet and smartphone ready

Pripravljeno za tablične računalnike in pametne telefone

Easy to use touch panel

Za uporabo preprosta plošča na dotik

Large touch screen display

Velik zaslon na dotik

PIXMA-Touch-Print

Hitra povezava s podporo za NFC

 • Večnamenski tiskalnik – PIXMA MG7550
 • Črnilni vložki za prvo namestitev tiskalnika
 • Napajalni kabel
 • Setup CD-ROM [Namestitveni CD-ROM] (CD je na voljo samo za operacijski sistem Windows – gonilniki za Mac so na voljo v spletu)
 • Pladenj za tiskanje na CD-je
 • Priročniki in drugi dokumenti