Pametno tiskanje za povezane ljudi

Spodbudite svojo ustvarjalnost. S sistemom 6 ločenih črnil boste navdušili ljudi z vsakim natisom, saj boste lahko tiskali neverjetne fotografije iz katere koli naprave. Naprava je zasnovana za kakovostno in hitro tiskanje, da lahko uživate v preprostem povezovanju s pametnimi napravami in oblakom, ki ga zagotavljajo intuitivne tipke na dotik.

Emily in fenakistoskop

Uživajte v hitrem tiskanju v visoki kakovosti

Naj vas tiskanje fotografij vrhunske kakovosti v le nekaj sekundah popolnoma prevzame. Zagotovite si najboljše rezultate do sedaj z natisi v ločljivosti 9600 dpi, ki jih boste ponosno razkazovali ljudem. S Canonovo tehnologijo FINE lahko fotografije prikažete v čudovitih, bogatih barvah ali neverjetnih črno-belih natisih.

Vaš ustvarjalni postopek

"Rada sem obkrožena s slikami, ki me navdihujejo. Rada jih natisnem, polepim naokoli in svoj izdelek delim z drugimi." (Emily, umetnica v Vinu)
S serijo PIXMA MG7700 boste črpali navdih, kjer koli imate shranjene slike. Tiskajte slike visoke kakovosti iz fotoaparata, pametnih naprav ali celo iz oblaka in začnite ustvarjati.

Visoka kakovost tiskanja z novimi Canonovimi črnili

Z našim sistemom 6 ločenih črnil natisnite fotografije 10 x 15 cm brez obrobe v samo 21 sekundah in svojim slikam vdahnite življenje. Naprava je zasnovana za priročno uporabo. Vse kar morate storiti, je zamenjati potrošeno barvo.
Zaradi izboljšanega razvoja barv, vključno s sivim črnilom za vrhunske črno-bele slike in namenskim pigmentnim črnilom črne barve za ostro besedilo, boste zagotovo navdušili z vsakim natisom.

Preprosta povezljivost naprave in tiskalnika

Ustvarjanje projekta še nikoli ni bilo lažje, saj lahko tiskate iz katere koli naprave. S programom Canon PRINT lahko preprosto skenirate in tiskate iz tablične ali mobilne naprave. Z vgrajenim načinom povezave Wi-Fi Direct® lahko vzpostavite začasno brezžično omrežje ter preprosto seznanite tiskalnik s pametno napravo.

Preprosto tiskajte in skenirajte neposredno iz oblaka

Vdahnite življenje najljubšim spletnim fotografijam

Vsestranski tiskalnik bo poenostavil vaše življenje.
S programom Canon PRINT lahko tiskate iz katerega koli mesta, kjer najdete navdih. Z mobilno napravo ali tiskalnikom poiščite datoteke v Facebooku, Instagramu ali platformi v oblaku in jih natisnite v le nekaj sekundah.

Canonov intuitiven zaslon na dotik

Preprost dostop do vseh platform v oblaku

Zasnovan za vas. Do platform v oblaku lahko dostopate z enim samim dotikom intuitivnega zaslona na dotik.
Z 8,8 cm zaslonom na dotik lahko hitro najdete najboljše slike, si jih predhodno ogledate in jih preprosto natisnete, ne da bi zapustili tiskalnik.

Tehnični podatki

Zamenjajte le črnilo, ki ga zmanjka

Zamenjajte le črnilo, ki ga zmanjka

Dodatna visokozmogljiva črnila

Dodatna visokozmogljiva črnila

Uporaba in skupna raba prek brezžične povezave

Uporaba in skupna raba prek brezžične povezave

Tiskanje iz oblaka in skeniranje vanj

Tiskanje iz oblaka in skeniranje vanj

Program Canon PRINT Inkjet/SELPHY

Program Canon PRINT Inkjet/SELPHY

Za uporabo preprosta plošča na dotik

Za uporabo preprosta plošča na dotik

Velik zaslon na dotik

Velik zaslon na dotik

Hitra povezava s podporo za NFC

Hitra povezava s podporo za NFC

Ogled celotnih specifikacij

Download drivers, software, firmware and manuals.

Product support

Modeli v tej seriji*

* Nekatere barve so na voljo samo v izbranih prodajalnah.

Dodatna oprema

Morda vam bo všeč tudi ...

Raziščite družino domačih tiskalnikov fotografij PIXMA in večnamenskih tiskalnikov ter poiščite tiskalnik za vas.

MG3650

S to kompaktno večnamensko napravo s povezavo Wi-Fi se preprosto povežite s pametnimi napravami in oblakom. Uživajte v hitrem tiskanju, kopiranju in skeniranju vrhunske kakovosti z obojestranskim tiskanjem in izbirnimi kartušami XL s črnilom.

Serija MG5700

Brezskrbno tiskanje in skeniranje iz pametnih naprav in oblaka Zabavajte se ob ustvarjanju čudovitih slik in dokumentov s to vsestransko, uporabniku prijazno večnamensko napravo s 5 črnili.

Serija MG6800

Visoko zmogljiva večnamenska naprava s 5 črnili omogoča brezžično povezavo Wi-Fi in je opremljena z zaslonom na dotik, zato boste lahko z njo preprosto tiskali dokumente in fotografije naravnost iz pametnih naprav ter dostopali do storitev shrambe v oblaku.