Canon PIXMA MX535

PIXMA MX535

Preprosto tiskajte, kopirajte, skenirajte in faksirajte iz te večnamenske naprave, ki omogoča povezavo z oblakom. Brezžična povezava omogoča skupno rabo funkcij več računalnikom in pametnim napravam.

PIXMA MX535

Prednosti

  • Večnamenska naprava, ki omogoča povezavo z oblakom, s funkcijami tiskanja, kopiranja, skeniranja in faksiranja
  • Popolnoma vgrajen samodejni podajalnik dokumentov za 30 listov
  • Preprosto deljenje naprave z drugimi v pisarni prek brezžične povezave
  • Tiskanje iz mobilnih naprav in skeniranje vanje s programom Canon PRINT
  • Podpora za PIXMA Cloud Link, Google Cloud Print in Apple AirPrint

Podrobne značilnosti

Oglejte si podrobnosti izdelka Canon PIXMA MX535

Napredna večnamenska naprava z brezžično povezljivostjo


Izboljšajte produktivnost v domači pisarni s to elegantno večnamensko napravo, ki omogoča povezavo z oblakom ter tiskanje, kopiranje, skeniranje in faksiranje izjemne kakovosti. Skupna raba funkcij za več računalnikov je z brezžično povezavo preprosta. Kompaktno ohišje FastFront poenostavi nalaganje papirja in zamenjavo črnila.

Tiskanje iz pametnih naprav in oblaka


S programom PIXMA Cloud Link lahko samo s pametno napravo in programom Canon PRINT tiskate fotografije in dokumente iz storitev v oblaku, kot sta Evernote in Dropbox. Z istim programom lahko kjerkoli doma ali v pisarni tiskate iz pametnih naprav ali skenirate vanje. Na voljo vam je tudi podpora za Apple AirPrint in Google Cloud Print.

Kakovostno in hitro delovanje


Canonova tehnologija črnil FINE zagotavlja hitro in kakovostno tiskanje – od živih in svetlečih se slik do izjemno jasnih poslovnih dokumentov. Uživajte v tiskanju dokumentov velikosti A4 s hitrostjo 9,7 črno-belih ali 5,5 barvnih slik na minuto ter kopiranju barvne strani velikosti A4 v približno 24 sekundah. Fotografija brez obrobe velikosti 10 x 15 cm bo natisnjena v približno 46 sekundah.

Prihranite denar za črnila in papir


Natisnite več za manj. Z izbirnimi kartušami XL boste natisnili več strani in redkeje menjavali črnilo, kar je popolno, če tiskate pogosto. V primerjavi z enakovrednimi standardnimi kartušami boste prihranili do 50 % na stran. Samodejno obojestransko tiskanje zmanjša količino porabljenega papirja in ustvari dvostranske dokumente profesionalnega videza.

Samodejni podajalnik dokumentov


Za najboljšo produktivnost skrbi samodejni podajalnik dokumentov za 30 listov, ki naredi skeniranje, kopiranje ali faksiranje velikih dokumentov hitro in preprosto. Prek vrat USB lahko skenirane dokumente shranite neposredno na pomnilniški ključ USB.

Način dostopne točke


Z vgrajenim načinom dostopne točke lahko tiskalnik na zahtevo ustvari omrežje, da lahko iz pametnih telefonov ali tabličnih računalnikov brezžično tiskate neposredno v tiskalnik in skenirate iz njega brez dostopa do zaščitenega brezžičnega omrežja.

Specifikacije izdelka

Podrobneje spoznajte izdelek Canon PIXMA MX535, njegove funkcije in zmožnosti.

Convenient and easy to replace

Priročno in preprosto za zamenjavo

Use and share wirelessly

Uporaba in skupna raba prek brezžične povezave

Printing from cloud services

Tiskanje iz storitev v oblaku

Tablet and smartphone ready

Pripravljeno za tablične računalnike in pametne telefone

Automatic double sided printing

Samodejno obojestransko tiskanje

Automatic multipage copying

Samodejno kopiranje več strani

Scan to USB memory

Skeniranje v pomnilnik USB

FAX function

Funkcija FAKSA

  • Večnamenski tiskalnik – PIXMA MX535
  • Kartuše FINE (barvne, črne)
  • Napajalni kabel
  • Namestitveni CD-ROM
  • Priročniki in drugi dokumenti
AirPrint-Printers

Brezžično tiskanje

S povezavo Wi-Fi lahko tiskate iz pametnih telefonov in tabličnih računalnikov.

Tiskanje v oblaku

Tiskalniki PIXMA s podporo za tiskanje iz oblaka vam omogočajo tiskanje iz spletnih storitev v oblaku kar s pametno napravo

Cloud-Printers

Raziskujte

Online manual and download

Spletni priročnik in nastavitev

Preberite priročnik tiskalnika v spletu brez prenašanja ali nameščanja datotek v računalnik, pametni telefon ali tablični računalnik. Oglejte si, kako lahko tiskalnik nastavite v vaši napravi in operacijskem sistemu, nato pa prenesite potrebno programsko opremo.

Videoposnetki s podporo

V teh videoposnetkih s podporo za natančno določene izdelke si lahko ogledate podrobna navodila za nastavitev tiskalnika PIXMA in odpravljanje težav, omenjenih v pogostih vprašanjih.

MX53X-Support-Videos
New Wi-Fi Module Image.png

Nastavitev brezžične povezave

Poiščite zahteve za nastavitev brezžične povezave s tem tiskalnikom, razpoložljive načine povezave ter podrobna navodila za povrnitev nastavitev tiskalnika na tovarniške vrednosti.