Canon PIXMA PRO-10

PIXMA PRO-10

S tem tiskalnikom za fotografije velikosti A3+ z 10 črnili boste lahko ustvarjali natise galerijske kakovosti za prodajo. Prinaša neverjetne profesionalne barvne in črno-bele natise, celovito podporo za medije in izboljšano povezljivost.

PIXMA PRO10

Prednosti

  • Tiskalnik za fotografije velikosti A3+ galerijske kakovosti
  • Sistem 10 pigmentnih črnil
  • Profesionalni barvni in črno-beli natisi
  • Enoten in kakovosten sijaj ter globoke črne
  • Izjemna trajnost slike
  • Vtičnik za tiskanje za učinkovit potek dela
  • Podpora širokega nabora medijev
  • Izboljšana povezljivost

Podrobne značilnosti

Oglejte si podrobnosti izdelka Canon PIXMA PRO-10

Fotografije galerijske kakovosti


S sistemom 10 črnil lahko PIXMA PRO-10 ustvarja izjemne profesionalne natise velikosti od 10 x 15 cm do A3+ ali celo širine 35 cm (14 palcev). Je popolna izbira za fotografa, ki želi ustvarjati razstavne natise ali prodajati fotografije galerijske kakovosti.

Profesionalne barve


Pigmentna črnila LUCIA zagotavljajo prelepe in navdihujoče izdelke z izjemno doslednostjo in neverjetno dolgotrajnostjo slik. Sistem 10 črnil omogoča reprodukcijo široke barvne lestvice, ki ji doda živahnost in podrobnosti.

Odlični črno-beli natisi


PIXMA PRO-10 ima tri namenska monokromatska črnila, ki vam omogočajo ustvarjanje čudovitih črno-belih fotografij z gladkimi prehodi odtenkov. Matirana in fotografska črna sta vedno na voljo za tiskanje, da črnila zaradi menjavanja svetlečega in matiranega papirja ne porabljate brez potrebe.

Enoten sijaj


Prosojno črnilo kromatskega optimizatorja se uporablja na natisnjenih področjih svetlečih in polsvetlečih papirjev, kjer izboljšuje gostoto črnih barv, razširja barvno lestvico in zagotavlja fotografije z zares enotnim sijajem.

Kakovost in hitrost


PIXMA PRO-10 ima tiskalno glavo s tehnologijo FINE z najmanjšo velikostjo kapljic 4 pl in ločljivostjo tiskanja največ 4800 dpi za podrobne in nezrnate fotografije. Barvni ali črno-bel natis velikosti A3+ v galerijski kakovosti lahko ustvarite v manj kot štirih minutah.

Učinkovit potek dela


Z novim vtičnikom Print Studio Pro je profesionalno tiskanje preprosto in učinkovito. Ta vtičnik za tiskanje v najbolj razširjenih fotografskih programih združi vse nastavitve tiskanje v en meni s preprosto uporabo.

Ujemanje barv


Nov Canonov način PRO (barvni profil gonilnika tiskalnika) pomaga zagotoviti, da se natisnjene barve natančno ujemajo s tistimi na zaslonu. Za še večjo natančnost barv lahko ustvarite edinstvene profile ICC ali podrobno umerite tiskalnik s Canonovo programsko opremo Colour Management Tool Pro.

Izbira papirja


Tiskanje na papir želenega videza in velikosti. Podprti so Canonovi pristni fotografski papirji, poleg tega pa lahko prenesete in uporabite Canonove profile ICC za veliko papirjev znanih proizvajalcev, kot so Hahnemühle, Ilford in Canson.

Povezljivost


Z brezžično in ethernetno povezavo lahko uporabite kateri koli tiskalnik – popolno za resne fotografe, ki delajo doma, in majhne studie. Tiskajte fotografije neposredno iz pametnih telefonov in tabličnih računalnikov s Canonovim programom Easy-PhotoPrint ali Apple AirPrint.

Nagrade

Specifikacije izdelka

Podrobneje spoznajte izdelek Canon PIXMA PRO-10, njegove funkcije in zmožnosti.

Micro ink droplets for precise print

Izjemno majhne kapljice črnila za natančno tiskanje

High resolution photo printing

Tiskanje fotografij v visoki ločljivosti

Superb photolab-quality print head

Odlična tiskalna glava profesionalne kakovosti

Only change the ink which runs out

Zamenjajte le črnilo, ki ga zmanjka

High longevity pigment ink

Trajno pigmentno črnilo

Chroma_Optimizer_Clear_Ink

Kromatski optimizator

Use and share wirelessly

Uporaba in skupna raba prek brezžične povezave

Tablet and smartphone ready

Pripravljeno za tablične računalnike in pametne telefone

Print plug-in for photo applications

Vtičnik tiskalnika za fotografske aplikacije

One-stop creative software

Celovita ustvarjalna programska oprema

Print directly onto disc

Tiskanje neposredno na disk

Prints up to A3+ and 35cm wide

Tiskanje do velikosti A3+ in 35 cm širine