Canon imagePROGRAF PRO-1000

imagePROGRAF PRO-1000

Namizni tiskalnik za profesionalne fotografe in strastne amaterje. S sistemom 12 črnil lahko tiskate dokumente izjemne kakovosti do velikosti A2.

Prednosti

  • Ponesite fotografije na višjo raven z barvnimi natisi profesionalnega videza
  • Izjemno kakovostni natisi velikosti do A2
  • Verno reproduciranje barv in podrobnosti na natisnjenih slikah
  • Tiskanje prek brezžične povezave ali v oblaku
  • Poenostavitev poteka dela tiskanja z vtičnikom Print Studio Pro

Podrobne značilnosti

Podrobneje si oglejte izdelek Canon imagePROGRAF PRO-1000

Izjemna kakovost


Kakovostno tiskanje, s katerim boste svoje slike ponesli na višjo raven. S kakovostjo in vernostjo natisov boste navdušili stranke ter samozavestno prikazovali in prodajali svoje izdelke.

Tiskanje do velikosti A2


Tiskali boste lahko čudovite slike do velikosti A2 in pri tem ohranili izjemno kakovost. Izkoristite hitro tiskanje in mešanje barv: podprte so zelo različne vrste medijev – od svetlečega, matiranega in finega umetniškega papirja do platna. Tako boste lahko ustvarili videz, ki ga želite.

Črnila LUCIA PRO


Z novim sistemom 12 pigmentnih črnil, ki vključuje kromatski optimizator, boste lahko izdelke natisnili natanko tako, kot so videti na zaslonu. Z novim slikovnim procesorjem L-COA PRO, ki se ponaša s širokim dinamičnim razponom barv in podrobnosti na temnejših območjih, boste lahko na fotografijah od velikosti 4 x 6 do A2 ujeli vse nianse prizora.

Brezžično tiskanje


Izboljšajte produktivnost in prilagodljivost z brezžično povezljivostjo. V napravo IOS ali Android prenesite program Canon Print ali tiskajte prek brezžične povezave prenosnega računalnika. S fotoaparati, ki podpirajo PictBridge, lahko prek brezžične povezave tiskate tudi neposredno.

Print Studio Pro


Programsko opremo Print Studio Pro lahko zaženete iz priljubljenih programov za urejanje fotografij, kot so Adobe Lightroom®, Photoshop® in Canonov lastni program Digital Photo Professional. Print Studio Pro vam prinaša napredne funkcije, kot so programsko preverjanje med predogledom in možnosti prilagajanja barv.

Specifikacije izdelka

Podrobneje spoznajte izdelek Canon imagePROGRAF PRO-1000, njegove funkcije in zmožnosti.

Izjemno majhne kapljice črnila za natančno tiskanje

Tiskanje do velikosti A2

Zamenjajte le črnilo, ki ga zmanjka

Trajno pigmentno črnilo

Kromatski optimizator

Brezžična in ethernetna povezava

Uporabniku prijazen barvni zaslon

Vtičnik tiskalnika za fotografske programe

Nagrade

Priporočeno za vas