Canon imagePROGRAF PRO-1000

Nova dinamika, barve in kakovost za izjemne natise

imagePROGRAF PRO-1000

Naj slike oživijo z vrhunskim namiznim tiskalnikom fotografij velikosti A2

Tiskalnik imagePROGRAF PRO-1000 omogoča zanesljivo tiskanje z osupljivimi podrobnostmi. Oživite posnetke z naprednim sistemom 12 črnil za širši razpon barv in preprost tiskarski potek dela od začetka do konca.

Ogled celotnih specifikacij

imagePROGRAF PRO-1000

Serija profesionalnih tiskalnikov

S sistemom 12 črnil LUCIA PRO boste zvesto poustvarili svoje fotografije. Mikrokapsuliran material zagotavlja višje ravni barv s širšo barvno lestvico in več podrobnostmi, kar je popolno za fotografije, ki morajo navdušiti. S širokim dinamičnim razponom barv in podrobnosti na temnejših območjih boste lahko na fotografijah od velikosti 4 x 6 palcev do A2 in zdaj tudi velikostih plakata (1,2 m) ujeli vse nianse prizora*.

*S posodobitvijo vdelane programske opreme (v3.010).

Poustvarjanje osupljive kakovosti slik

S tiskalnikom imagePROGRAF PRO-1000 boste svoje slike ponesli na višjo raven in dosegli izjemne rezultate. Z izjemno barvno natančnostjo, visokimi hitrostmi tiskanja in podporo za širok nabor medijev, vključno s svetlečim, matiranim, finim umetniškim, platnenim in baritnim papirjem*, boste lahko navdušili svoje stranke z vrhunskimi natisi, ki ohranjajo kakovost in pristnost vaših fotografij.

* Način za baritni papir je dodan s posodobitvijo vdelane programske opreme (v3.010).

imagePROGRAF PRO-1000

Izjemni rezultati tiskanja

Tiskajte osupljive fotografije brez robov v še večjih velikostih, pri tem pa ohranite izjemno kakovost. Z novo posodobijo vdelane programske opreme* lahko na panoramsko velikost papirja (21 cm x 59,4 cm) tiskate fotografije brez robov z učinkom ali ustvarite svojo vrsto papirja po meri v velikostih do 1200 mm, kar je popolno za oglasne trakove.

*Potrebna je vdelana programska oprema različice 3.010, ki je na voljo od 1. oktobra 2019.

imagePROGRAF PRO-1000

Izjemne podrobnosti in barva

S širšo barvno lestvico in finimi podrobnostmi sistema 12 črnil LUCIA PRO boste zvesto poustvarili svoje fotografije. Tehnologija črnila s kromatskim optmizatorjem odpravlja rjavenje ter zagotavlja enakomeren sijoči učinek in naravne barve z izboljšano gostoto črnine. Uporabite baritni papir* za še boljše barve z izjemnimi rezultati na temnejših območjih.

* Za način za baritni papir morate prenesti vdelano programsko opremo (v3.010).

imagePROGRAF PRO-1000

Hitreje in enostavneje

Ostanite pametni s profesionalno in funkcionalno zasnovo. Trdno ohišje zagotavlja natančno brizganje črnila, dodatni pladenj za ročno podajanje pa omogoča uporabo težjih vrst papirja. Prekinitve tiskanja so zaradi velikih 80-mililitrskih črnilnih vložkov in enostavno zamenljive kartuše za vzdrževanje čim krajše.

imagePROGRAF PRO-1000

Prihranite črnilo in čas

S posebnim šobam za matirano črno in fotografsko črno barvo zmanjšate količino odpadnega črnila in prihranite dragoceni čas, ko preklapljate med mediji. Preklapljanje med črnili ni potrebno, zaradi česar so prekinitve čim krajše. Z orodjem za konfiguracijo medijev lahko uvozite nov medij v le nekaj enostavnih korakih in poskrbite za še manj prekinitev.

imagePROGRAF PRO-1000

Natančni rezultati s tiskalnikom imagePROGRAF PRO-1000

Oglejte si naš priročni vodič z opisom ključnih funkcij in izvedite, kako lahko kar najbolje izkoristite tiskalnik imagePROGRAF PRO-1000.

POGLEJ ČLANKE

imagePROGRAF PRO-1000

Galerija slik

Natančneje si oglejte izjemne zmogljivosti tiskalnika image PROGRAF PRO-1000.

Specifikacije

Chroma Optimiser

Kromatski optimizator

High longevity pigment ink

Trajni pigmenti

Wi-Fi and Ethernet connectivity

Povezljivost Wi-Fi in Ethernet

User-friendly colour display

Uporabniku prijazen barvni zaslon

High longevity pigment ink

Velikost kapljic 4 pl

Print plug-in for photo applications

Vtičnik tiskalnika za fotografske programe

Only change the ink that runs out

Zamenjajte le črnilo, ki ga zmanjka

Prints up to 1,200mm*

Natisi do velikosti 1200 mm*

Baryta paper mode*

Način za baritni papir*

Panorama paper size*

Panoramska velikost papirja*

*S posodobitvijo vdelane programske opreme (v3.010).

Ogled celotnih specifikacij

Specification icon

Canonova programska oprema

Ustvarite strokoven videz fotografij s programsko opremo, ki vam zagotavlja večje upravljanje barv z večjo natančnostjo, boljšimi prehodi med odtenki in fino ostrino.

Galerijska kakovost

Odkrijte fine umetniške papirje drugih proizvajalcev, ki jih neposredno podpirajo profili tiskalnika. Z njimi boste zagotovili natančne in podrobne natise.

Odkrijte še več

Canonovi fotografski papirji

Na voljo so svetleči,sijajni in matirani papirji, tako da zlahka izberete tistega, ki je popoln za vaše ustvarjalne zamisli.

Oglejte si vse

Pripomoček za izbiro tiskalnika

Odgovorite na teh pet vprašanj, mi pa vam bomo priporočili kratek nabor profesionalnih tiskalnikov, ki so primerni za vas.

Več informacij

Povezani izdelki

Izvedite več o namiznem profesionalnem tiskalniku imagePROGRAF.

Morda bi vas zanimalo tudi ...