Canon imagePROGRAF PRO-1000

Naj vaše slike oživijo z odličnim namiznim tiskalnikom A2

Zagotovite si tiskanje vrhunske kakovosti z namiznim tiskalnikom A2 imagePROGRAF PRO-1000, ki nudi visoko raven barv in podrobnosti. Napredni sistem 12 črnil slikam vedno vdahne življenje.

Čarovnija črnila na papirju

Oglejte si spodnje filme, kjer boste odkrili neverjetne zmožnosti tiskalnika imagePROGRAF PRO-1000 ter spoznali vrhunskega Canonovega fotografa in raziskovalca Cliva Bootha. Predstavil vam bo, kako svojim fotografijam vdahne življenje z ustvarjanjem čudovitih in izstopajočih natisov. Clive Booth pove povsem preprosto: "V črnilu na papirju je nekaj čarobnega."

Poustvarjanje osupljive kakovosti slik

Izjemni rezultati tiskanja

Kakovostno tiskanje, s katerim boste svoje slike ponesli na višjo raven. Z ohranjanjem kakovosti in pristnosti fotografij bodo vaši odlični natisi navdušili stranke, vi pa boste samozavestno prikazovali in prodajali svoje izdelke.

PRO-1000
PRO-1000

Čudoviti natisi do velikosti A2

Tiskali boste lahko čudovite slike brez obrobe do velikosti A2 in pri tem ohranili izjemno kakovost. Izkoristite hitro tiskanje in natančnost barv: podprte so zelo različne vrste medijev – od svetlečega, matiranega in finega umetniškega papirja do platna. Tako boste zagotovo ustvarili želeni videz.

Več podrobnosti in barv kot kdaj koli prej

Z novim sistemom 12 črnil LUCIA PRO bodo vaše fotografije med tiskanjem zvesto poustvarjene. Novo razvita snov črnila LUCIA PRO iz mikrokapsul zagotovi višje ravni barv s širšo barvno lestvico in več podrobnostmi kot kdaj koli prej. S širokim dinamičnim razponom barv in podrobnosti na temnejših območjih boste lahko na fotografijah od velikosti 4 x 6 palcev do A2 ujeli vse nianse prizora.

Izboljšan odboj svetlobe in zmanjšan učinek rjavenja

Canonova tehnologija črnila s kromatskim optimizatorjem zagotavlja enakomeren sijoči učinek pri tiskanju na svetleči papir. Črnilo je naneseno na natisnjeno fotografijo, nato pa kromatski optimizator uravnava odsev površine in reproducira pristne barve končnega natisa. S tem ustvari slike z visoko gostoto črne barve in na vaših natisih prepreči neželene učinke rjavenja.

PRO-1000
PRO-1000

Odlični črno-beli natisi

S sistemom črnil LUCIA PRO s štirimi namenskimi enobarvnimi črnili (črna za fotografije, matirana črna, siva in siva za fotografije) lahko ustvarjate čudovite črno-bele natise z nevtralnimi odtenki.

Hitri rezultati in resnično preprosta uporaba

PRO-1000

Profesionalna in funkcionalna zasnova

Tiskalnik imagePROGRAF PRO-1000 je rdečo linijo prevzel od serije fotoaparatov EOS kot simbol izjemne kakovosti. Ta namizni model s profesionalno in funkcionalno zasnovo bo navdahnil tako profesionalne kot amaterske fotografe. Njegovo trdno ohišje zagotavlja natančno brizganje črnila, dodatni pladenj za ročno podajanje pa omogoča delo s težjimi vrstami papirja.

Povečana učinkovitost za tiskanje velikih naklad

Veliki 80 ml črnilni vložki odpravijo potrebo po pogosti menjavi črnila, kartuša, ki omogoča enostavno menjavo in vzdrževanje, pa poveča učinkovitost pri tiskanju večjih naklad. Vseh 12 črnil preprosto vstavite s sprednje strani tiskalnika in so zaščiteni s preklopnim pokrovčkom.

PRO-1000

Prihranite črnilo in čas

Posebne šobe za matirano črno in fotografsko črno barvo preprečujejo odvečno porabo črnila in časa, ko tiskalnik opravlja preklope glede na vrsto medija, ki je trenutno v uporabi.

PRO-1000

PRO-1000

Preprost potek dela od začetka do konca

Tiskarski potek dela s Canonovim raziskovalcem Clivom Boothom

PRO-1000

Prilagodljive nastavitve in upravljanje barv

Canonov vtičnik Print Studio Pro ponuja novo postavitev zaslona, ki poenostavi prilagoditve tiskalnika, papirja, postavitve in nastavitve barv ter zagotavlja natise najboljše kakovosti. Nastavite lahko želene nastavitve, ki vam najbolj ustrezajo, in jih spreminjate, kadar koli želite. Upravljanje barv je lažje kot kdaj koli prej, saj ponuja polje za izbiro profila ICC, namen upodabljanja in popolnoma novo funkcijo programskega preverjanja.

Posodobljen vtičnik Print Studio Pro

Vtičnik Print Studio Pro predstavlja v poteku dela popolno povezavo med slikami in končnimi natisi. Nova funkcija vtičnika za reprodukcijo kontrasta zagotavlja tiskanje ostrih in jasnih izjemno podrobnih slik.

Povečana uporabnost med potekom dela

Izboljšajte produktivnost in učinkovitost z brezžično povezljivostjo in povezljivostjo z oblakom. V napravo iOS ali Android prenesite program Canon PRINT ali tiskajte prek brezžične povezave osebnega ali prenosnega računalnika. S fotoaparati, ki podpirajo PictBridge, lahko prek brezžične povezave tiskate tudi neposredno.

PRO-1000

PRO-1000

Canonov kristalno jasen potek dela

Tiskalnik imagePROGRAF PRO-1000 uporabnikom Canonovega fotoaparata EOS omogoča samozavestno tiskanje slik z namensko grajeno programsko opremo za fotografiranje in tiskanje: Digital Photo Professional in vtičnikom Print Studio Pro. S tem edinstvenim Canonovim potekom dela od začetka do konca lahko uporabniki urejajo in tiskajo svoje slike iz Canonovega fotoaparata EOS, ob tem pa ohranijo originalne podrobnosti in jasnost prizorov.

PRO-1000

Najpomembnejši namigi za tiskanje Canonovega raziskovalca Cliva Bootha

Galerija

Tehnični podatki

f1_8-2_8

Kromatski optimizator

Ikona CMOS vrste 1,0

Uporabniku prijazen barvni zaslon

DIGIC 7

Zamenjajte le črnilo, ki ga zmanjka

Polna visoka ločljivost 60p

Trajno pigmentno črnilo

Prints up to A2

Tiskanje do velikosti A2

Micro ink droplets for precise print

Izjemno majhne kapljice črnila za natančno tiskanje

Wi-Fi & Ethernet connectivity

Brezžična in ethernetna povezava

Print plug-in for photo applications

Vtičnik tiskalnika za fotografske programe

Kaj dobite v škatli

Nagrade

Priporočeno za vas