Tiskalniki fotografij PRO


Profesionalni brizgalni tiskalniki fotografij velikosti A3

Prevzemite popoln nadzor nad svojimi slikami z družino profesionalnih tiskalnikov za fotografije PIXMA. Ti tiskalniki za fotografije velikosti A3 prinašajo sisteme z 8, 10 ali 12 črnili – ti vedno zagotavljajo rezultate, ki si jih vaše slike zaslužijo.

Profesionalni brizgalni tiskalnik fotografij velikosti A2

Tiskali boste lahko čudovite slike do velikosti A2 in pri tem ohranili izjemno kakovost. Izkoristite hitro tiskanje in mešanje barv: podprte so zelo različne vrste medijev – od svetlečega, matiranega in finega umetniškega papirja do platna. Tako boste lahko ustvarili videz, ki ga želite.

Ustvarjanje profilov

Ustvarjanje profilov ICC s programsko opremo za upravljanje barv

Preprosto ustvarjajte profile ICC po meri, optimirane za vaš tiskalnik, papir in edinstveno delovno okolje, s spektrometrom in Canonovo programsko opremo Color Management Tool Pro. Vključuje za uporabo preprostega čarovnika, s katerim lahko natisnete merilne lestvice, ki jih skenirate z različnimi umerjevalnimi napravami X-Rite (Eye-One PRO, Color Munki) ter tako zagotovite visoko kakovost in natančnost barv, ki ju zahtevate.


Prenašanje črnila na papir

Osupljiva kakovost slik, ustvarjenih z družino profesionalnih fotografskih tiskalnikov, je popolna kombinacija vaše strasti in naše tehnologije. Canon je v razvoj tehnologije tiskalnih glav FINE in črnil vložil leta, da bi vam lahko danes nudil rezultate, s katerimi boste zares zadovoljni. Z izbiro med profesionalnimi sistemi z 12 in 10 pigmentnimi črnili ter posebnim sistemom 8 črnil na osnovi barvil lahko tako ustvarjalni kot poslovni uporabniki najdejo najprimernejši tiskalnik fotografij velikosti A3 ali A2 za tiskanje kakovostnih natisov na najbolj cenovno učinkovit in preprost način.

Črno-beli natisi

Črno-bela črnila, nastavitev gonilnika »Print Black and White Photo« (Tiskanje črno-belih fotografij) in funkcija kromatskega optimiranja za zagotavljanje enovitega leska in izboljšanje gostote črne zagotavljajo, da družina profesionalnih tiskalnikov Canon ponuja novo raven kakovosti pri profesionalnem črno-belem tiskanju.


Podpora za profesionalne fotografske tiskalnike PIXMA

Prenesite gonilnike, programsko opremo, vdelano programsko opremo in priročnike ter pridobite dostop do spletnih virov za tehnično podporo in odpravljanje težav s profesionalnim tiskalnikom fotografij PIXMA.

Iskanje prejšnjih različic profesionalnih brizgalnih tiskalnikov

V razdelku z arhiviranimi izdelki lahko poiščete specifikacije in informacije o združljivem potrošnem materialu za starejše modele profesionalnih fotografskih tiskalnikov PIXMA.