Tiskalniki fotografij PRO


Profesionalni brizgalni tiskalniki fotografij velikosti A3

Prevzemite popoln nadzor nad svojimi slikami z družino profesionalnih tiskalnikov za fotografije PIXMA. Ti tiskalniki za fotografije velikosti A3 prinašajo sisteme z 8, 10 ali 12 črnili – ti vedno zagotavljajo rezultate, ki si jih vaše slike zaslužijo.

Profesionalni brizgalni tiskalnik fotografij velikosti A2

Tiskali boste lahko čudovite slike do velikosti A2 in pri tem ohranili izjemno kakovost. Izkoristite hitro tiskanje in mešanje barv: podprte so zelo različne vrste medijev – od svetlečega, matiranega in finega umetniškega papirja do platna. Tako boste lahko ustvarili videz, ki ga želite.

Print Studio Pro

Canonov vtičnik Print Studio Pro predstavlja v poteku dela popolno povezavo med sliko in končanim natisnjenim izdelkom. Edinstvena programska oprema je zasnovana posebej za profesionalne tiskalnike PIXMA in vam omogoča preprosto tiskanje kakovostnih fotografij.

Odobreni papirji

Za razširitev ustvarjalnih možnosti lahko v profesionalne tiskalnike PIXMA naložite širok obseg posebnih papirjev, kot so Baryta, fini umetniški papirji ali platno. Oglejte si, kako lahko uporabljate in prenašate profile ICC za papirje drugih vodilnih proizvajalcev. 

Canonovi papirji

Canonov celovit nabor fotografskih papirjev vključuje svetleče, polsvetleče, matirane in sijajne papirje. Skupaj s črnili LUCIA ali ChromaLife100+ ujamejo duh fotografije na popolnih natisih, ki bodo navdihnili prihodnje generacije.

Ustvarjanje profilov

Ustvarjanje profilov ICC s programsko opremo za upravljanje barv

Preprosto ustvarjajte profile ICC po meri, optimirane za vaš tiskalnik, papir in edinstveno delovno okolje, s spektrometrom in Canonovo programsko opremo Color Management Tool Pro. Vključuje za uporabo preprostega čarovnika, s katerim lahko natisnete merilne lestvice, ki jih skenirate z različnimi umerjevalnimi napravami X-Rite (Eye-One PRO, Color Munki) ter tako zagotovite visoko kakovost in natančnost barv, ki ju zahtevate.

PIXMA PRO Output

Prenašanje črnila na papir

Osupljiva kakovost slik, ustvarjenih z družino profesionalnih tiskalnikov PIXMA, je popolna kombinacija vaše strasti in naše tehnologije. Canon je v razvoj tehnologije tiskalnih glav FINE in črnil vložil leta, da bi vam lahko danes nudil rezultate, s katerimi boste zares zadovoljni. Z izbiro med profesionalnimi sistemi z 12 in 10 pigmentnimi črnili ter posebnim sistemom 8 črnil na osnovi barvil lahko tako ustvarjalni kot poslovni uporabniki najdejo najprimernejši tiskalnik fotografij velikosti A3 za tiskanje kakovostnih natisov na najbolj cenovno učinkovit in preprost način.

Črno-beli natisi

3 ali 5 črno-belih črnil, nastavitev gonilnika "Print Black and White Photo" (Tiskanje črno-belih fotografij) in funkcija kromatskega optimiranja za zagotavljanje enovitega leska in izboljšanje gostote črne zagotavljajo, da družina profesionalnih tiskalnikov PIXMA ponuja novo raven kakovosti pri profesionalnem črno-belem tiskanju.

Podpora za profesionalne fotografske tiskalnike PIXMA

Prenesite gonilnike, programsko opremo, vdelano programsko opremo in priročnike ter pridobite dostop do spletnih virov za tehnično podporo in odpravljanje težav s profesionalnim tiskalnikom fotografij PIXMA.

  Iskanje prejšnjih različic profesionalnih brizgalnih tiskalnikov

  V razdelku z arhiviranimi izdelki lahko poiščete specifikacije in informacije o združljivem potrošnem materialu za starejše modele profesionalnih fotografskih tiskalnikov PIXMA.

  • Canon
  • Tiskalniki
  • ...
  • Profesionalni brizgalni tiskalniki fotografij velikosti A2 in A3