Profesionalni tiskalniki fotografij

Canon PIXMA PRO-200

Pri tiskalniku Canon PIXMA PRO-200 je poudarek na tiskanju fotografij z živimi barvami, vsestranskosti in uporabnosti, zato je kot nalašč za navdušence nad fotografijo in nadebudne fotografe.

Tehnični podatki

 • Sistem črnila na osnovi 8 barvil

 • Tiskanje fotografij velikosti A3+ brez robov

 • Izjemno hitro tiskanje

 • Brezžična in ethernetna povezava

 • 3-palčni LCD-zaslon

 • Kompaktno in lahko ohišje

Vaše prave barve, natisnjene v popolnosti

S tiskalnikom Canon PIXMA PRO-200 je tiskanje živahnih in kakovostnih fotografij enostavno

Zavidanja vredne fotografije visoke kakovosti

Vrhunski sistem črnila na osnovi 8 barvil vam vedno zagotavlja izjemno reprodukcijo, bogatejše barve in profesionalno tiskanje živahnih fotografij.

Natisi izjemne kakovosti tiskalnika Canon Pixma Pro-200

Izberite papir, ki vam ustreza

Z delom z raznovrstnimi mediji in prilagodljivim tiskanjem za vse velikosti lahko svoje fotografije izboljšate z različnimi vrstami papirja, da dobite umetniške in panoramske fotografije ter fotografije brez robov.

Prilagodljiva in preprosta za uporabo

Prek vgrajenega 3-palčnega LCD-zaslona si lahko ogledate ravni črnila, opravite vzdrževalne posege v tiskalniku in si hitro ogledate navodila za uporabo tiskalnika, kar vam olajša doseganje odličnih rezultatov.

Vrsta papirnatih natisov s tiskalnikom Pixma Pro-200

Vsakič odlično tiskanje

S 3 možnostmi podajanja papirja in funkcijo samodejne poravnave papirja bodo neravni in neuspešni natisi stvar preteklosti, ne glede na to, kateri papir uporabljate.

En sam neprekinjen postopek

Canonova uporabniku prijazna programska oprema PPL (Professional Print & Layout) vam omogoča enostavno fotografiranje in pošiljanje fotografij iz priljubljenih programov za fotografijo, kar pomeni, da lahko na enem mestu obdelate in natisnete fotografije.

Fotografinja tiska natise živih barv s tiskalnikom Pixma Pro-200

Kompakten in lahek

S svojimi zmožnostmi tiskanja fotografij velikosti A3+ ostaja tiskalnik Canon PIXMA PRO-200 lahka rešitev vaših potreb po tiskanju. Poleg tega se zaradi kompaktne velikosti zanj zlahka najde prostor tudi v manjšem studiu.

Za hitrejše, učinkovitejše tiskanje

Odlični posnetki nastanejo v hipu in enako velja za odlične natise. Tiskalnik Canon PIXMA PRO-200 je hiter in učinkovit ter zagotavlja natise v velikosti A3+ izjemne kakovosti v samo 90 sekundah1, kar pomeni, da vam bo ostalo več časa, da naredite naslednji odličen posnetek.

Tiskalnik Pixma Pro-200 tiska

Sistem 100+ črnil Chroma Life

Canonov novi sistem črnila na osnovi 8 barvil zagotavlja širši barvni spekter za živahne kakovostne fotografije. S tiskalnikom Canon PIXMA PRO-200 boste lahko natisnili tudi globlje črne odtenke ter pristnejše rdeče in modre odtenke. Tudi sivo in svetlosivo črnilo pripomoreta k izjemnim črno-belim natisom in hitrejšemu postopku tiskanja.

Sistem 10+ črnil Chroma Life – Canonov nov sistem 8 pigmentnih barvnih črnil

Naročite se zdaj

Poiščite navdih, naročite se zdaj

Ne zamudite najnovejših ponudb družbe Canon, nasvetov in vadnic, zadnjih novic in vabil na lokalne dogodke.

Brezplačen vtičnik in programska oprema Professional Print & Layout (PPL)

Vtičnik PPL deluje bodisi kot samostojna programska oprema bodisi kot vtičnik v Canonovi programski opremi za delo s slikami Digital Photo Professional ali v programih Adobe Photoshop in Lightroom.

Tiskanje barvnih natisov iz tiskalnika Pixma Pro-200 s pomočjo brezplačnega vtičnika in programske opreme Professional Print & Layout
Vsebina embalaže tiskalnika PIXMA Pro-200

Vsebina embalaže

Vse, kar potrebujete, da ustvarite natise galerijske kakovosti A3+ kar na svoji pisalni mizi.

 • PIXMA PRO-200

 • Napajalni kabel za ZK

 • Vseevropski napajalni kabel

 • Pladenj za tiskanje na CD-je

 • CD z nastavitvijo programske opreme in uporabniškim priročnikom (CD samo za Windows)

 • Vodnik za uporabnike (E-priročnik)

 • Sistem evropske garancije (EWS) - letak velikosti A3

 • Ruski garancijski list

 • 8 ločenih črnilnih vložkov

Galerijska kakovost

Odkrijte fine umetniške papirje drugih proizvajalcev, ki jih neposredno podpirajo profili tiskalnika. Z njimi boste zagotovili natančne in podrobne natise.
Odkrijte še več

Canonovi fotografski papirji

Na voljo so svetleči,sijajni in matirani papirji, tako da zlahka izberete tistega, ki je popoln za vaše ustvarjalne zamisli.

 • Fotografski papir Pro Platinum (PT-101)

  Profesionalni fotografski papir za studijsko obdelavo nudi izjemno kakovost in odpornost proti bledenju. Težak svetleči papir je primeren za reprodukcijo široke palete barv in povečuje obseg ustvarjalnih možnosti fotografov.

 • Fotografski papir Pro Luster (LU-101)

  Tiskajte žive barvne in osupljive črno-bele fotografije s fotografskim papirjem Pro Luster, profesionalnim lahkim papirjem, ki mogoča, da doma ustvarite slike profesionalne kakovosti.

 • Matiran fotografski papir Pro Premium (PM-101)

  Ta gladek papir s toplim belim odtenkom je popoln za čudovite natise črno-belih in barvnih fotografij ter umetniških reprodukcij brez odbojnega sijaja.

 • Papir Premium Fine Art Rough (FA-RG1)

  Vrhunski fini umetniški papir z grobo teksturo za izražanje globine slike in dodajanje tridimenzionalnega občutka.

 • Povezani članki

 • ČLANEK

  6 načinov, kako novi tiskalnik PIXMA PRO-200 zagotavlja boljše natise velikosti A3

  Odkrijte, kako novi model tiskalnika za tiskanje velikosti A3+ PIXMA PRO pretvori digitalne fotografije v barvne umetnine v 90 sekundah.

 • Povezani izdelki

  Morda bi vas zanimalo tudi ...

 • PIXMA PRO-200

  Poenostavljeno vsestransko tiskanje

  Majhna, kompaktna rešitev ponuja možnosti tiskanja velikih formatov in je opremljena z enostavno programsko opremo, kar pomeni, da imate na delovni mizi in tudi v svoji glavi več prostora, da daste svoji ustvarjalni domišljiji prosto pot.

 • PIXMA PRO-200

  Prave barve, natisnjene v popolnosti

  Kar vidite skozi objektiv, bo oživelo na strani po zaslugi novega sistema črnil na osnovi 8 barvil in izjemne reprodukcije, s katerima se ponaša tiskalnik Canon PIXMA PRO-200.

 • PIXMA PRO-200

  PIXMA PRO-200 – tiskanje brez obrobe

  S tiskalnikom Canon PIXMA PRO-200 izkusite tiskanje velikih natisov brez obrobe. Izvedite več o funkcijah, kot sta panoramsko tiskanje in delo z raznovrstnimi mediji.

  1. Hitrost tiskanja fotografij je izračunana na osnovi tiskanja vzorca ISO/JIS-SCID N2 na papir Canon Pro Platinum velikosti A3+ z obrobo