PIXMA_TS_9050 home environment living room

Serija PIXMA TS9050

S tem čudovitim, visokokakovostnim tiskalnikom bodo vaše slike izjemne. Idealen tudi za najzahtevnejše fotografe.

PIXMA_TS_9050 close up of front panel

Kompakten, izboljšan in vrhunsko zmogljiv

Z izjemno kakovostjo tiskanja in širokim naborom možnosti za povezavo. Serija PIXMA TS9050 združuje barvni tiskalnik, skener in fotokopirni stroj za fotografije z vsemi funkcijami z 12,6-centimetrskim (5-palčnim) zaslonom na dotik v elegantni in kompaktni zasnovi.

Elegantna in kompaktna oblika

Tiskalnik ima preoblikovano zasnovo, ki je približno 29 % manjša od predhodnih modelov*. Enostavne in prefinjene linije so združene s teksturiranim ohišjem in kompaktno vodoravno obliko, ki odlično poživi vsak prostor. Tiskalniki serije PIXMA TS9050 so vrhunski tiskalniki, ki zagotavljajo čudovite fotografije.

PIXMA_TS_9050 home environment chest of drawers


Hiter in preprost za uporabo

Samodejni izhodni pladenj, sprednja plošča in dva podajalnika papirja omogočajo hitrejše in bolj ekonomično tiskanje. Velik 12,6-centimetrski zaslon na dotik zagotavlja enostaven dostop do številnih funkcij, od osnovne funkcije tiskanja in skeniranja do tiskanja fotografij s kartice SD.

PIXMA_TS_9050 Open front panel lifestyle

Bodite ustvarjalni

Z ustvarjalnimi filtri za fotografije na zaslonu bodo vaše fotografije še bolj čudovite, za slike s kartice SD pa lahko hitro in enostavno uporabite filtre, ki so na voljo v družabnih omrežjih – vse to z uporabo zaslona na dotik tiskalnikov serije PIXMA TS9050. Pred tiskanjem lahko izvirno sliko tudi primerjate s filtrirano sliko, da se prepričate, da ste zadovoljni s končnim rezultatom.

PIXMA_TS_9050 filtering images

Enostavna povezljivost

Enostavno tiskanje fotografij profesionalne kakovosti in besedilnih dokumentov iz poljubne naprave z brezžično in ethernetno povezavo ter sistemi Android, iOS, računom Google Cloud Print in Windows 10 Mobile. Program PIXMA Cloud Link zagotavlja tudi svobodo tiskanja in skeniranja v storitve v oblaku, naprave Android s tehnologijo NFC pa omogočajo skeniranje in tiskanje z enim dotikom. Skeniranje v oblak je na voljo le uporabnikom originalnih Canonovih črnil.

PIXMA_TS_9050 phone connectively

Program PIXMA Cloud Link omogoča tiskanje prek programa Canon PRINT ali zaslona na dotik tiskalnikov serije PIXMA TS9050 iz številnih priljubljenih družabnih omrežij in storitev v oblaku, kot so Facebook, Google Drive in Dropbox. Lahko se tudi prijavite v Istagram in tiskate posnetke na Canonov kvadratni svetleč fotografski papir 13 × 13 cm.

PIXMA cloud link
PIXMA_TS_9050 colour print out

Vrhunska zmogljivost

Izboljšana tehnologija tiskalnih glav tiskalnikov serije PIXMA TS9050 in 6 ločenih črnil (vključno s sivim) zmanjšujeta zrnatost in ohranjata osupljive podrobnosti na vaših slikah.

Ekonomično tiskanje

Samodejni vklop/izklop poskrbi, da je tiskalnik vedno pripravljen, ko ga potrebujete. Visokozmogljive kartuše s črnilom Canon XL zagotavljajo prihranek celo do 30 % stroškov tiskanja na stran v primerjavi s standardnimi kartušami, lahko pa tudi varčujete s papirjem s samodejnim obojestranskim tiskanjem.

Printing accessories lifestyle
PIXMA_TS_5050 product lifestyle video

Tehnični podatki

icon

Wi-Fi

Uporaba in skupna raba prek brezžične povezave

Smartphone and Tablet print

Tiskanje iz pametnih telefonov in tabličnih računalnikov

Program Canon PRINT

5.0 Type 12.6cm TFT

Velik 12,6-centimetrski zaslon na dotik

Funkcije tiskanja s preprostim krmarjenjem

Creative Filter

Ustvarjalni filtri

Uporabite filtre za fotografije z zaslonom na dotik

2 way

Dva podajalnika papirja

Istočasno naložite navaden in fotografski papir

6 Single Inks

6 ločenih črnil

Zamenjajte le črnilo, ki ga zmanjka

PIXMA Cloud Link

PIXMA Cloud Link

Tiskanje iz oblaka in skeniranje vanj

Memory Card

Kartica SD

Tiskanje s pomnilniških kartic SD

Ogled celotnih specifikacij

PIXMA_TS_9050 close up of front panel
PIXMA_TS_9050 whats in the box

Vsebina embalaže

Enostavno tiskanje in skeniranje dokumentov in fotografij s tem visokokakovostnim kompaktnim tiskalnikom za domačo rabo.

• Večnamenski tiskalnik – serija PIXMA TS9050

• Nastavitev črnilnih vložkov

• Napajalni kabel

• Namestitveni CD-ROM

• Priročniki

Povezani izdelki

Dodatna oprema

Še bolje izkoristite Canonov tiskalnik

Od tiskanja iz družabnih omrežij in oblaka do izdelovanja kolažev in umetniških voščilnic. Bodite ustvarjalni s programom Canon Print in programsko opremo Creative Park.

*Primerjava prostornine s predhodnim modelom serije MG7700, ko so sprednja kaseta za papir, zadnji pladenj in izhodni pladenj umaknjeni v ohišje tiskalnika. Ko je v sprednjo kaseto za papir naložen papir velikosti A4/LTR, del kasete štrli iz nadzorne plošče (35 mm – serija PIXMA TS9050)