ČLANEK

Kako natisom dodati osupljive podrobnosti s tiskalnikom imagePROGRAF PRO-1000

How to bring stunning detail to your prints with the imagePROGRAF PRO-1000

Ne glede na to, ali pripravljate svoje slike za razstavo ali prodajo, potrebujete profesionalni tiskalnik, ki omogoča tiskanje natančnih podrobnosti in barv, zaradi česar je tiskalnik imagePROGRAF PRO-1000 popoln partner, s katerim boste oživili svoje slike.

Za natančno reproduciranje najboljših slik so dinamika, barve in kakovost ključnega pomena. Tiskalnik imagePROGRAF PRO-1000 je rdečo linijo prevzel od serije fotoaparatov EOS kot simbol izjemne kakovosti. Zahvaljujoč naprednemu sistemu z 12 črnili, brezhibnem poteku dela in dodatni namenski programski opremi za urejanje fotografij lahko tiskate fotografije, ki v celoti odražajo vašo ustvarjalno vizijo. Naj vam pokažemo, kako.

imagePROGRAF PRO-1000
imagePROGRAF PRO-1000

Canonov kristalno jasen potek dela

Tiskalnik imagePROGRAF PRO-1000 uporabnikom Canonovega fotoaparata EOS omogoča samozavestno tiskanje slik z namensko grajeno programsko opremo za fotografiranje in tiskanje Digital Photo Professional in z vtičnikoma Print Studio Pro in Professional Print & Layout. S tem edinstvenim Canonovim potekom dela od začetka do konca lahko urejate in tiskate svoje slike iz Canonovega fotoaparata EOS, ob tem pa ohranite originalne podrobnosti in jasnost prizorov.

imagePROGRAF PRO-1000 working environment open

Povečana uporabnost med potekom dela

Namenska Canonova vtičnika za tiskanje poskrbita za hitro in učinkovito produktivnost in učinkovitost. Canonova vtičnika Print Studio Pro in Professional Print & Layout sta zasnovana za priljubljeno programsko opremo za urejanje fotografij in optimizacijo tiskanja ter vam tako pomagata doseči natančnejše ujemanje na zaslonu in natisu.

Vtičnik Print Studio Pro za preprosto uporabnost prikazuje funkcije za tiskanje na enem zaslonu, vključno z orodji za obrezovanje in sukanje, nastavitvami tiskanja in predogledom v živo. Napredni uporabniški vmesnik vtičnika Professional Print & Layout zagotavlja izboljšan potek dela s postopkom tiskanja po korakih za nemoteno delovanje.

imagePROGRAF PRO-1000 wifi pictbridge lifestyle

Prilagodljive nastavitve in upravljanje barv

Canonova vtičnika med drugim poenostavljata prilagoditve tiskalnika, papirja, postavitve in nastavitve barv ter zagotavljata natise najboljše kakovosti. S funkcijo za reprodukcijo kontrasta, ki je na voljo v obeh vtičnikih, lahko dosežete večjo jasnost.

Z izbiro profila ICC boste vedno na tekočem glede upravljanja barv. Izboljšana zasnova profila tiskalnika in za uporabo preprosta funkcija za kompenzacijo črne točke pomenita, da je mogoče reprodukcijo barv izboljšati z ujemanjem najtemnejše točke profila ICC slike s profilom ICC tiskalnika. Namen upodabljanja in programsko preverjanje prav tako poskrbita, da slike odražajo vašo vizijo.

imagePROGRAF PRO-1000 mobile printing lifestyle

Odlični črno-beli natisi

Svojim slikam lahko dodate malo sloga filmov noir z izstopajočimi črno-belimi natisi. Visokokakovostne črno-bele slike z nevtralnimi toni lahko dosežete s štirimi namenskimi črno-belimi črnili sistema črnil LUCIA PRO: črna za fotografije, matirana črna, siva in siva za fotografije. Tako se bodo črno-bele slike ponašale z izjemno globino in jasnostjo.

imagePROGRAF PRO-1000 side paper black & white

Povečana učinkovitost za tiskanje velikih naklad

Pogosta menjava črnila lahko zmoti vaš potek dela, vendar lahko zaradi velikih 80-mililitrskih črnilnih vložkov ostanete v svojem ustvarjalnem prostoru. Če tiskate večje naklade, bo vašo učinkovitost povečala tudi enostavno zamenljiva kartuša za vzdrževanje. Vseh 12 črnil preprosto vstavite s sprednje strani tiskalnika in so zaščiteni s preklopnim pokrovčkom za še lažji dostop.

imagePROGRAF PRO-1000 ink set

Napisal Claire Price