15x wide L-series lens

XF705

Širokokotni objektiv družine L s 15-kratno povečavo

Kakovost družine L

Rdeči obroček na Canonovih zloglasnih objektivih družine L je bil dolgo zaščitni znak Canonove profesionalne ravni objektivov za ohišje, trpežnost in izjemno kakovost slike, vključno z uporabo asferičnih elementov in elementov z zelo nizko razpršitvijo za znatno odpravljanje aberacij.

L-series quality

Širokokotni objektiv s 15-kratno optično povečavo

Zmogljivi objektiv 4K zajame kar največ podrobnosti pri vaših subjektih in omogoča izjemno prožnost s 25,5-mm široke goriščne razdalje ter 15-kratno optično povečavo, pri snemanju v polni visoki ločljivosti pa je mogoče izbrati 30-kratno napredno povečavo.

Wide 15x optical zoom
Wide 15x optical zoom - Full image

Profesionalno delovanje s tremi

neodvisnimi obroči objektiva

Model XF705 se ponaša s tremi neodvisnimi širokoprostornimi obroči za natančen nadzor nad ostrenjem, povečavo (z 90-stopinjsko mehansko zaustavitvijo od širokokotnega načina do telefoto načina) in zaslonko.

Professional operation with three independent lens rings

Stabilizacija slike z izjemno gladkimi prehodi

Canonov sistem stabilizacije slike z optično in tudi dinamično možnostjo doseže učinkovito 5-osno stabilizacijo slike, da ste lahko pri snemanju med premikanjem ali ročnem snemanju brez skrbi.

Super-smooth Image Stabilisation

Čudovita osvetljena območja z zaslonko z 9 lopaticami

Sliki zaslonke s 6 lopaticami in zaslonke z 9 lopaticami bosta na voljo za vključitev' morda bomo morali ustvariti to sliko in jo bomo poslali pred končno publikacijo.

Beautiful highlights with a 9-blade iris

Vmesniki za širokokoten in telefoto način

Dodatno razširite optično zmogljivost objektiva, tako da dodate izbirni široki nastavek WA-U58 za 0,8-kratno povečavo ali izbirni telekonverter TL-U58 za 1,5-kratno povečavo.

Wide 15x optical zoom

Odkrijte druge prednosti

Povezani izdelki