Profesionalni zasloni

Canon DP-V1830

Profesionalni zaslon DP-V1830 s kompaktno in lahko zasnovo za studijska okolja ali prizorišča snemanja zagotavlja izjemno slikovno zmogljivost 4K HDR.

Tehnični podatki

 • 18-palčni zaslon 4K HDR

  Zaslon LCD v velikosti 3840 x 2160 zagotavlja 1000 cd/m² svetlosti na celotnem zaslonu.

 • Izjemna kakovost slike

  Zagotavljanje standardov Dolby Vision in EBU TECH3320*.

 • Napredni nadzor HDR

  Zaslon Waveform, nepravilne barve, preverjanje razpona in še več.

 • Brezkompromisna povezljivost

  1 vhod HDMI in priključki 12G-SDI (4 vhodi in 4 izhodi)

 • Zaslon z dvema ali štirimi polji in podpora za ločljivost 8 K.

  Za preprost nadzor z več kamerami in poteki dela z visoko ločljivostjo

 • Robusten in prenosen

  Kompaktno in lahko ohišje (7,5 kg)

* Dosežen je razred 1A za kontrastno razmerje, najvišjo vrednost svetilnosti, raven črnine, enotnost svetilnosti in zakasnitev.

PODPORA ZA IZDELKE

Na voljo je posodobitev

Nova vdelana programska oprema (različica 1.1) nudi povsem nove funkcije, vključno z dodatnimi orodji za nadzor HDR, SDI/HDMI Multi view in drugo. Vgrajeno stikalo SDI je zdaj na voljo z dodatnimi stroški za optimirano produkcijo z več kamerami.

Orodja za nadzor HDR

Zaslon DP-V1830 je opremljen s Canonovimi nagrajenimi naprednimi orodji za nadzor HDR, da pomaga pri ocenjevanju vsebine HDR ter zagotavlja podrobne in natančne informacije o vseh vidikih prikazanega signala.

18” Display with Exceptional Brightness

18-palčni zaslon z izjemno svetlostjo

Zaslon DP-V1830 ima 18-palčni zaslon LCD 4K UHD s polnim zaslonom in enakomerno svetlostjo do 1000 cd/m². Ta zaslon. ki ga dopolnjuje izjemno nizka raven črne barve 0,001 cd/m², zagotavlja brezhibno delovanje in natančnost HDR.

Pristna reprodukcija barv in podrobna kakovost slike HDR

Canonov napredni zaslon in tehnologija lokalne zatemnitve zagotavljata vrhunsko svetlost, podrobne sence in široko barvno lestvico po celotnem zaslonu. Izdelovanje izjemne vsebine HDR, pridobitev certifikata Dolby Vision in razreda 1A v standardih EBU TECH3320 1.

1 Dosežen je razred 1A za kontrastno razmerje, najvišjo vrednost svetilnosti, raven črnine, enotnost svetilnosti in zakasnitev.

Faithful Colour Reproduction and Detailed HDR Image Quality
Simultaneous Dual/Quad Display and 8K Support

Zaslon z istočasnima dvema ali štirimi polji in podpora za ločljivost 8 K.

Zaslon DP-V1830 podpira istočasno gledanje do ločljivosti 4K z dvema ali štirimi polji za konsolidiran nadzor z več kamerami. Ta funkcija podpira hkratno gledanje signalov SDI in HDMI ter posameznih profilov slik ali uporabniških tabel za vsak vhod*. Zaslon prav tako podpira video signale ločljivosti 8K, ki so pripravljeni na prihodnje visoko ločljive poteke dela.

*Vdelana programska oprema je na voljo julija 2022.

Vgrajeno stikalo SDI

Monitor DP-V1830 ima izhod SDI MULTI-FUNC*, ki omogoča, da naprava deluje kot 4-smerno stikalo vhoda SDI, kar zagotavlja učinkovitejšo produkcijo več fotoaparatov. Vgrajeno stikalo lahko podpira različne delovne postopke, kot je pošiljanje izhodnega vira na režiserjev zaslon, zunanji snemalnik ali rešitev za pretakanje v živo.

*Zahtevana je plačljiva licenca za vdelano programsko opremo, ki je na voljo od julija 2022.

Canon Camera
Lightweight and Portable Design

Lahka in prenosna zasnova

Zaradi kompaktnega 7,5-kilogramskega ohišja je zaslon DP-V1830 popoln za produkcijo na poti. Možnosti za vhod DC, namestitev VESA in 19-palčni nosilec na steno omogočajo izjemno prilagodljivost.

Brezkompromisna povezljivost za preprosto integracijo

Zaslon DP-V1830 je opremljen z 1 vhodom HDMI in priključki 12G-SDI (4 vhodi in 4 izhodi), ki omogočajo 10-bitne signale 4K60P (4:2:2) ali 412-bitne signale 4K30P (4:4:4:4), kar je popolno za preprosto integracijo v več potekov dela.

Canon Camera
Canon Camera

Daljinski upravljalnik/povezava z več zasloni*

Za dodatno prilagodljivost in priročno upravljanje lahko napravo DP-V1830 povežete z računalnikom, tabličnim računalnikom ali pametnim telefonom (prek povezave LAN) in omogočite spletni uporabniški vmesnik za daljinsko upravljanje. Ta uporabniški vmesnik, ki je optimiran za upravljanje na dotik, omogoča ogled slik v živo, podrobne informacije o signalu in neposreden nadzor nad vhodi, orodji za spremljanje in nastavitvami. Poleg tega lahko uporabniki prek lokalnega omrežja povežejo več zaslonov Canon in hkrati prilagodijo nastavitve slike ali preklopijo vhode.

*Vdelana programska oprema je na voljo julija 2022.

DP-V1830

Vsebina embalaže

 • Zaslon DP-V1830

 • Namestitveni vodnik

 • Opozorilni letak

[PODPORA[

Ali želite, da vas kontaktira Canonov predstavnik?

Za dodatno podporo in nasvete vas bo kontaktiral eden izmed določenih Canonovih strokovnjakov in vam svetoval, kako lahko zaslon uporabljate pri produkciji.

Povezani izdelki