Canon imageFORMULA DR-C240

imageFORMULA DR-C240

imageFORMULA DR-C240 je izjemno kompakten in zmogljiv namizni skener. Ima trdno zasnovo ter zagotavlja zanesljivo ravnanje s papirjem za zajemanje različnih velikosti in oblik dokumentov, tudi potnih listov.

DR-C240

Prednosti

  • Povečajte produktivnost s hitrim obojestranskim skeniranjem do 90 slik na minuto
  • Brezskrbno skenirajte različne vrste dokumentov, vključno s potnimi listi, z eno samo kompaktno napravo
  • Uživajte v brezskrbni vrhunski zanesljivosti ravnanja s papirjem in vzdržljivi izdelavi
  • Izboljšajte svoje delovno okolje s tihim delovanjem ter kompaktno, elegantno zasnovo

Podrobne značilnosti

Oglejte si podrobnosti izdelka Canon imageFORMULA DR-C240

Visoka zmogljivost in prilagodljivi programi


Vrhunska kakovost izdelave in funkcije za večjo produktivnost naprave imageFORMULA DR-C240 so pomembna novost v tem vrednostnem razredu. Naprava imageFORMULA DR-C240 omogoča hitro skeniranje do 45 strani na minuto/90 slik na minuto, zato je odlična izbira za pisarniške oddelke in delovne skupine. Tiho delovanje in kompaktna, elegantna namizna oblika sta odlična za odprte pisarne in točke s storitvami za stranke, na primer v bankah, hotelih, bolnicah in uradih.

Zasnovana glede na potrebe strank


Trdno ohišje in robusten podajalnik dokumentov naprave imageFORMULA DR-C240 sta bila razvita na podlagi povratnih informacij strank. To je nov korak v kakovostni izdelavi tega skenerja, saj skener lahko preprosto obdela do 4000 skenov na dan. Samodejni podajalnik za 60 listov poveča produktivnost, saj zanesljivo podaja pakete različno velikih dokumentov in vrste medijev: od potnih listov in plastičnih kartic do obojestranskih dokumentov A4, A3 (z načinom folio) in dokumentov do dolžine 3 m.

Natančno ravnanje s papirjem


Z napravo imageFORMULA DR-C240 bo vaše delo potekalo nemoteno. Opremljena je z zmogljivim kakovostnim mehanizmom za podajanje, ki zagotavlja največjo zanesljivost za skeniranje različnih dokumentov, vključno z izjemno tankim papirjem (najmanj 27 g/m²). S funkcijama ultrazvočnega zaznavanja dvojnega podajanja in sprostitve dvojnega podajanja (DFR) se skeniranje hitreje zažene, zato je čas čakanja krajši.

Preprosta uporaba, dosledni rezultati


Naprava imageFORMULA DR-C240 ima veliko zbirko kakovostnih možnosti obdelave slik. Zbirka vključuje samodejno zaznavanje velikosti strani in usmerjenosti besedila, izboljšavo besedila, poravnavo in samodejno zaznavanje barv. Z uporabniku prijazno nadzorno ploščo lahko uporabnik skenira s pritiskom enega samega gumba – opravila skeniranja so zato hitrejša in preprostejša.

Bogata programska oprema


Canonov napredni program CapturePerfect omogoča učinkovito paketno skeniranje in podpira priložen gonilnik Kofax VRS za izboljšano kakovost slik. Za intuitivno skeniranje dokumentov in preprosto pošiljanje na več ciljev (tudi v storitve v oblaku) uporabite Canonov program CaptureOnTouch. Programska oprema eCopy PDF Pro omogoča zmogljivo ustvarjanje, urejanje in pretvorbo dokumentov PDF.

Cenovno ugodno delovaje in vzdrževanje


Dotrajani valj ali podajalni valj naprave imageFORMULA DR-C240 lahko povsem preprosto zamenjate sami, zato so stroški vzdrževanja nizki. Neverjetno nizka poraba energije (samo 19 W med delovanjem in 1,4 W v stanju pripravljenosti) še dodatno zniža stroške in zmanjša vpliv na okolje.

Nagrade

Specifikacije izdelka

Podrobneje spoznajte izdelek Canon imageFORMULA DR-C240, njegove funkcije in zmožnosti.

icon

Hitrost skeniranja velikosti A4 (enostransko)

icon

Samodejni podajalnik dokumentov

Up to 4,000 sheets per day

Največ 3.000 listov na dan

Double-sided scanning

Obojestransko skeniranje

USB connection

Povezava USB

icon

Učinkovito paketno skeniranje

Tilting control panel

Preprosto, intuitivno skeniranje

eCOPY

Ustvarjanje in urejanje dokumentov PDF

USB connection

Izboljšana kakovost slike

Priložena programska oprema

Poizvedite več o programski opremi, ki je priložena temu skenerju.

Canonovi programi

CaptureOnTouch Pro

CaptureOnTouch Pro

Skener ima program CaptureOnTouch Pro, ki je Canonova programska oprema za profesionalno in enostavno skeniranje. Enostavno zajemajte in razvrščajte skene v paketih, vključite Canonov skener v svoje poslovanje in obdelavo dokumentov ter tako izboljšajte produktivnost.

Združljivost: Windows

Več informacij >

Popoln zajem

Zmogljiv program, s katerim boste hitro in učinkovito paketno skenirali dokumente. Program omogoča napredne izhodne možnosti v več oknih in ogledih sličic.

  • Z zbirko funkcij za odstranjevanje nagiba, izboljšanje berljivosti in ostrine si vsakič zagotovite natančne digitalne dokumente.
  • Skenirajte neposredno v e-pošto, v PDF, datoteko ali predstavitev s samo enim pritiskom gumba
  • Registrirajte rutinske postopke ter brezskrbno urejajte, razporejajte ali upravljajte datoteke
  • Podpora Kofax VRS

Združljivost: Windows

Več informacij >
capture_perfect.jpg

Programi drugih razvijalcev programske opreme

eCOPY

Zmogljiv in preprost program za gledanje, ustvarjanje, urejanje in pretvorbo dokumentov PDF. Program eCopy nudi vse možnosti označevanja, komentiranja in urejanja, vključno z izpolnjevanjem obrazcev s samodejnim prepoznavanjem polj v obrazcu. Priložena je tudi celotna zbirka orodij za varnost in podpisovanje dokumentov.
Združljivost: WindowsKofax VRS

Vodilna programska oprema za obdelavo slik VRS skrajša čas ročne priprave dokumentov, izboljša kakovost skeniranih slik in poveča zmogljivost skenerjev velikih naklad. Izboljšana berljivost in optično prepoznavanje znakov povečata produktivnost.
Združljivost: Windows

Komplet za razvoj programske opreme

BSDP

Z našim programom Business Solutions Developer Programme (BSDP) lahko dostopate do zbirke tehničnih podatkov, ki so v pomoč pri razvoju programov za našo družino poslovnih izdelkov. Za več informacij o naših kompletih za razvoj programske opreme obiščite spletno mesto Canon Developer Programme.