Student Cashback
alt text goes here

RAZŠIRITE

SVOJ HORIZONT

Prinesite svoj stari delujoči DSLR ali brezzrcalni fotoaparat in pridobite popust za nakup novega Canonovega fotoaparata polnega formata.

Promocija velja od 20. februarja do 31. marca 2020, pri čemer veljajo sprejeti pogoji in določila.​

Kompenzacija za nove nakupe. Popusti so v EUR.

  Če ne prinesete nobenega fotoaparata, je to popust, ki ga dobite ob nakupu katerega koli od fotoaparatov navedenih v tej tabeli. Če prinesete fotaparat, ki ni polnega formata (zrcalni ali brezzrcalni), je to popust, ki ga dobite ob nakupu katerega koli od fotoaparatov, navedenih v tej tabeli. Če prinesete fotoaparat polnega formata (full frame), je to popust, ki ga dobite ob nakupu katerega koli od fotoaparatov, navedenih v tej tabeli.
EOS 5Ds vsi kompleti 150 300 500
EOS 5DsR vsi kompleti 150 300 500
EOS 5D Mk IV vsi kompleti 150 300 500
EOS 6D Mk II vsi kompleti 100 150 300
EOS R vsi kompleti 150 300 500
EOS RP vsi kompleti 100 150 300

Sistem, zasnovan za prihodnost, ki je na voljo že danes.

Sistem EOS R je rezultat treh desetletij neprekinjenega razvoja družine EOS in je zasnovan okrog inovativnega nastavka za objektiv, ki omogoča večjo kreativnost in še več dinamičnosti pri zajemanju posameznih trenutkov. Ta sistem na novo riše smernice v fotografskem in filmskem svetu.

Expand Your Horizon

Ujemite predmet v polnem formatu

Sistem EOS R s tehnologijo samodejnega ostrenja CMOS z dvojnimi slikovnimi pikami omogoča najhitrejše samodejno ostrenje na svetu v 0,05 sekunde in zajemanje v visoki ločljivosti. Izživite svojo polno kreativnost z neverjetnimi podrobnostmi in ostrino.

Expand Your Horizon

Sestavite svoj sistem in uporabljajte svoje objektive

Vmesniki za sistem EOS R so edinstveni in nudijo dodatne ustvarjalne rešitve, ki fotografom in ustvarjalcem filmov omogočajo popolno združljivost z objektivi EF in EF-S brez izgube učinkovitosti.

Expand Your Horizon

Canonova določila in pogoji za sodelovanje v promocijski akciji Upgrade to Canon

1. PROMOCIJSKI IZDELKI, TRAJANJE PROMOCIJE IN SODELUJOČI 

1.1. Ta promocija velja samo pri nakupih katerega koli od spodaj naštetih izdelkov (dalje "promocijski izdelki") na področju Republike Slovenije, prodanih s strani pooblaščenih trgovcev, ki sodelujojo v promociji, med 20. 2. 2020 in vključno 31. 3. 2020 (dalje "promocijsko obdobje").
1.2. Sodelujoči morajo biti stari vsaj 18 let in več in morajo imeti stalno prebivališče v Evropskem gospodarskem prostoru ali v Švici (EGP) (dalje "sodelujoči").
1.3. Šteje se, da so se vsi udeleženci strinjali, da jih s sodelovanjem v tej promociji zavezujejo ti pogoji in določila.
1.4. Vsi izdelki morajo biti kupljeni pri trgovcih v Sloveniji, Trgovcem mora izdelke dobaviti podjetje Canon CEE GmbH (dalje "Canon") ali katera od družb iz skupine Canon s sedežem v EGP. Prosimo, preverite pri svojem prodajalcu, ali nakup spada v okvir promocijske akcije, da ne bi bili morda razočarani. Internetne trgovine morajo navesti registrirani/poštni naslov v Sloveniji.
1.5. Vsi promocijski izdelki morajo biti novi, originalni Canonovi izdelki. Nakupi rabljenih, popravljenih ali obnovljenih izdelkov ali ponaredkov oziroma izdelkov, ki kakor koli kršijo pravice intelektualne lastnine Canonovih podjetij (to na primer vključuje, a ni omejeno na, nepooblaščeno uvožene ali »sive« izdelke), ne bodo upravičeni do sodelovanja v tej promocijski akciji. Če želite izvedeti več o podobnih izdelkih, poglejte https://www.canon.si/about_us/serial-number-checker .

2. KAKO SODELOVATI 

2.1. Za sodelovanje v promocijski akciji morajo sodelujoči kupiti promocijski izdelek v Sloveniji, in sicer pri sodelujočem trgovcu v času trajanja promocijske akcije.
2.2. Delno promocijsko vračilo denarja temelji na dveh načelih, in sicer ko udeleženec menja staro za novo svoj rabljeni DSLR ali brezzrcalni fotoaparat ali ko tega ne stori, ampak le kupi enega izmed promocijskih izdelkov. Pri menjavi staro za novo mora biti prinesen fotoaparat v delujočem stanju, kar pomeni, da se z njim lahko zajemajo fotografije.
2.3. Promocijski izdelki bodo na voljo glede na razpoložljivost zalog. Canon ni odgovoren, če trgovci v promocijskem obdobju ne izpolnijo naročil promocijskih izdelkov.
2.4. Za posamezni kupljeni izdelek je mogoče predložiti samo en zahtevek.
2.5. Te promocijske akcije ni mogoče kombinirati z drugimi promocijskimi akcijami.
2.6. Slovenski trgovci, ki sodelujejo v promociji, so:
Big Bang d.o.o.
Foto Beseničar d.o.o.
Foto Format d.o.o.
Foto Grad d.o.o.
Mimovrste d.o.o.
Tridist d.o.o.

3. BONUS OB MENJAVI STARO ZA NOVO  

3.1. Sodelujoči bodo dobili pri menjavi staro za novo bonus v znesku, prikazanem pri ceniku promocijskih izdelkov.
3.2. Če ste zavezanec za plačilo DDV v Sloveniji in prejmete povračilo dela kupnine, se lahko zmanjša obdavčljiva vrednost vašega nakupa in boste zato morda morali ustrezno zmanjšati znesek svojega vstopnega davka.

4. ORGANIZATOR  

4.1. Organizator promocije je Canon CEE GmbH, Oberlaaer Straße 233, 1100 Dunaj, Avstrija.

5. OMEJITEV ODGOVORNOSTI

5.1. Podjetje Canon ni odgovorno (in to v največji možni meri, ki jo dovoljuje zakon) za nikakršno izgubo, škodo ali poškodbo, ne glede na vzrok, ki bi v okviru te promocije lahko doletela sodelujoče. Vendar nič od tega, kar je navedeno v teh pravilih, ne izključuje ali omejuje Canonove odgovornosti za morebitne telesne poškodbe ali smrt, če bi do teh prišlo zaradi dokazane malomarnosti Canonovih zaposlenih ali predstavnikov.
5.2. Canon si pridržuje pravico, da brez kakršne koli odgovornosti to promocijo kadar koli odpove, dopolni in/ali spremeni.
5.3. Canon si pridržuje pravico do revizije vseh zahtevkov za zagotovitev skladnosti s temi določili in pogoji ter pravico, da zahteva dodatne informacije in dokazila. Canon si pridržuje pravico, da izključi zahtevke in/ali sodelujoče, če sumi, da se promocija na kakršen koli način zlorablja. Canonove odločitve v zvezi s promocijo so dokončne in brez nadaljnje korespondence. 

6. PODATKI 

6.1 Obdelovalec katerih koli osebnih podatkov, ki jih predložijo sodelujoči, je Canon Europa N.V., 59 Bovenkerkerweg, 1185 XB. Vse oddane osebne podatke, potrebne za administrativne posle v zvezi s to promocijo, in za marketinške namene, če je to primerno in če sodelujoči dajo soglasje za prejemanje Canonovih marketinških sporočil, obdela Interpay Sales Promotions, IDA Business & Technology Park, Ring Road, Kilkenny, Irska. Oddani osebni podatki se varno shranijo in se lahko prenesejo na varen strežnik zunaj Evropskega gospodarskega prostora.
6.2 Osebni podatki sodelujočih so predmet Canonovega pravilnika o varovanju zasebnosti potrošnikov http://www.canon.si/privacy-policy/.

7. ZAKONODAJA IN PRISTOJNOST

Ta določila in pogoje ter vse spore, ki izhajajo iz njih ali v povezavi z njimi, urejajo in tolmačijo avstrijski zakoni in je zanje neizključno pristojno dunajsko sodišče.