Student Cashback
alt text goes here

PONOVNO ODKRIJTE

Odkrijte našo ponudbo fotoaparatov polne velikosti in kupite svoj novi fotoaparat.

Profesionalni brezzrcalni fotoaparat – nova pravila igre

Kar koli fotografirate, kakor koli fotografirate – fotoaparat EOS R5 vam omogoča, da ste ustvarjalni na način kot še nikoli doslej. Posnemite senzacionalne fotografije s 45 milijoni slikovnih pik pri hitrosti do 20 sličic na sekundo* ali kinematografski 12-bitni 8K RAW video z uporabo celotne velikosti senzorja fotoaparata. Napredni sistem samodejnega ostrenja je programiran z umetno inteligenco z globokim učenjem, medtem ko stabilizacija slike v ohišju fotoaparata deluje skladno s stabilizatorjem slike, vgrajenim v objektivu, in tako zagotavlja do 8 stopenj* zaščite pred tresenjem fotoaparata.

Več informacij

Professional mirrorless redefined

Popolna hitrost. Popolna brezzrcalnost.

Revolucionarni fotoaparat EOS R6 prinaša tehnologijo, zaradi katere se boste vedno znova zaljubljali v fotografijo. Glejte in fotografirajte na popolnoma nove načine ter dodajte novo dimenzijo vizualnemu pripovedovanju zgodb.

Več informacij

Pure speed. Pure mirrorless.

Zasnova in delovanje, ki presegata pričakovanja

Senzor polne velikosti s 30,3 milijona slikovnih pik za zajem impresivnih podrobnosti, zmogljivim ISO in samodejnim ostrenjem CMOS z dvojnimi slikovnimi pikami. Poleg novih objektivov RF vam Canon EOS R ponuja edinstveno fotografsko izkušnjo, ki bo nadgradila vaše zgodbe.

Več informacij

Design and performance to exceed expectations

Prinesite svoj stari delujoči in nepoškodovani DSLR ali brezzrcalni fotoaparat in pridobite popust za nakup novega Canonovega fotoaparata polnega formata.

Promocija velja od 1. 12. 2020 do 31. 1. 2021 ali do razprodaje zalog. Veljajo naši splošni pogoji in določila.

PROMOCIJSKI IZDELKI


Kompenzacija za nove nakupe. Popusti so v EUR.

Če ne prinesete nobenega fotoaparata, je to popust, ki ga dobite ob nakupu katerega koli od fotoaparatov navedenih v tej tabeli. Če prinesete fotaparat, ki ni polnega formata (zrcalni ali brezzrcalni), je to popust, ki ga dobite ob nakupu katerega koli od fotoaparatov, navedenih v tej tabeli. Če prinesete fotoaparat polnega formata (full frame), je to popust, ki ga dobite ob nakupu katerega koli od fotoaparatov, navedenih v tej tabeli.
EOS 1Dx Mark II 400 600 1.000
EOS 5D Mark IV
vsi kompleti
150 300 450
EOS 6D Mark II
vsi kompleti
100 150 300
EOS R5 200 400 600
EOS R6
vsi kompleti
150 300 450
EOS R
vsi kompleti
150 300 450
EOS RP
vsi kompleti
100 150 300

Trgovci, ki sodelujejo v promociji, so:

  • Big Bang d.o.o.
  • Foto Beseničar d.o.o.
  • Foto Format d.o.o.
  • Foto Grad d.o.o.
  • Mimovrste d.o.o.
  • Tridist d.o.o

Veljajo naši splošni pogoji in določila.